Мрія Кирила Тимошенко очолити Офіс Президента приземлилась разом із «Мрією». Тепер щоб врятувати власну «шкуру» він вирішив підставити Президента Зеленського!

Мрія Кирила Тимошенко очолити Офіс Президента приземлилась разом із «Мрією». Тепер щоб врятувати власну «шкуру» він вирішив підставити Президента Зеленського!
170354 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мрія Кирила Тимошенко очолити Офіс Президента приземлилась разом із «Мрією» - ось такий парадокс! А все тому що заступник Глави ОП погорів на власних схематозах за плечима Гаранта. Тепер же, щоб врятувати власну шкуру він не придумав нічого кращого, як просто втягнути в це все Володимира Зеленського, тобто підставити, перевівши весь негатив на нього. 

Хоча, якщо говорити чи міг Тимошенко очолити ОП, то це ніщо більше як його власна мрія та ілюзія людей які стоять за ним. Адже по факту Андрій Єрмак із своєю роботою справляється навідмінно чим давно заслужив довіру і повагу Президента та народу. В свою чергу, скандал за яким стоїть Тимошенко відкрив всі карти – тепер зрозуміло що його фігура лобіюється так званими «соросятами». До речі, це доволі чітко підкреслив колоритний «підданий» Сороса Сергій Лещенко, який в цій ситуації виступив своєрідним «адвокатом» Кирила Тимошенко. Також, ситуація із конвульсіями щодо очорнення Андрія Єрмака – це банальна гра на збивання Голови ОП заради своєї людини на посаді, якою мав стати Тимошенко. Та «соросята» не прорахували один момент – це те що Кирило Владленович може погоріти на схематозах, що й сталось. 

Якщо в загальному, то група Сороса банально помилилась, адже пролобіювавши його на посаду секретаря Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19 вони не врахували що його власні інтереси збагачення стануть вище бажаної цілі. Тепер же розуміючи що настає фінал його епопеї, Кирило Тимошенко шукає всі доступні методи для спасіння власної шкури. Цікаво, що зухвале переведення стрілок на Президента Зеленського тільки підкреслює його недолугість і аматорство у політичних іграх. Адже штучно зануривши Гаранта у ситуацію із скандалом з гуманітарним вантажем скоріш за все буде фіналом його політичної кар’єри. Принаймні, якщо Тимошенко втримається на посаді, то це явно зіграє проти Президента. Адже давно зрозуміло, що Кирило Тимошенко створив корупційну схему спільно з Епіцентром, а Офіс Президента просто займається логістикою для бізнесу: «Весь медичний товар, доставлений в Україну літаком Ан-225 «Мрія», належав комерційній фірмі, Офіс президента забезпечував тільки логістику». 

Дикі та гучні заяви пана Тимошенко: «Президент знав, що це приватний вантаж, а польоти «Мрії» -  подія державного масштабу». Це гра на публіку заради свого спасіння, бо що може стати кращим імунітетом ніж сам Президент, який за словами Кирила Владленовича – такий же корупціонер як і він. Це зухвалий та вкрай ганебний своєрідний заклик до Гаранта: «спасіть мене! Бо топитиму й Вас!» Це все чимось нагадує ситуацію із Гео Леросом:  який будучи радником Президента творив сумнівні діяння за його плечима, а коли Гарант про все дізнався і прийняв рішення його звільнити – Гео вирішив напасти. Правда Тимошенко вирішив випередити ситуацію – а тому й зразу занурює Гаранта у це все. Та для чого?! Адже й так все зрозуміло – Тимошенко погорів на власних схематозах про які Президент нічого не знав! Бо якби Гарант знав – то чи поїхав би зустрічати «Мрію» із комерційним вантажем?! – однозначно що ні! 

Тепер же, Кирило Тимошенко вдає, що нічого не сталося і він повністю контролює ситуацію. Тільки ось проблема, що рано чи пізно за корупційні схеми на гуманітарному вантажі прийдеться відповідати. Завдяки схемі з Епіцентром удар йде по Офісу Президента і особисто по рейтингу Зеленського. Коли цей штучний спокій потурбували питанням - показати цифри з гуманітарного вантажу він пообіцяв уточнити. Тепер в терміновому порядку фальсифікуються документація по вантажу з Китаю, щоб показати найперше Зеленському, що там були медичні товари для українських лікарень. – та чи спасе це Кирила Владленовича?! Напевне що ні, адже особисто Володимира Зеленського ще ніхто не наважувався так зухвало підставити, як це зробив Тимошенко!!!

Виходячи із цієї ситуації «соросята» почнуть рухати нову кандидатуру в ближнє коло Президента, а Кирило Тимошенко повинен забути про свої амбіції очолити Офіс Президента. Та й навряд чи взагалі тепер в нього політичне життя скрадатиметься позитивно…  


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора. 

Автор: Віктор Березенко

Теги: Офіс Президента,ОП ,Кирило Тимошенко ,Ан-225,Мрія,Володимир Зеленський
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР