Як в Україні ховають своїх громадян із діагнозом Covid-19 (Відео), - ритуальне агенство "Петро Великий"

Як в Україні ховають своїх громадян із діагнозом Covid-19 (Відео), - ритуальне агенство "Петро Великий"
793220 ПЕРЕГЛЯДІВ

В нашій державі тривають поховання осіб із підозрою або підтвердженням COVID-19.

Відео на Цензор.НЕТ – демонстрація нашій громадськості і всім, кого торкнулася пандемія в зарубіжних країнах світу, роботи з організації і проведення таких поховань підприємством в Україні.

З першими ознаками пандемії у Китаї в компанії ритуальних послуг "Петро Великий" було вивчено всі нормативні документи в нашій державі і Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо організації таких поховань. Сюжет поетапно показує кожний крок організації і здійснення такого поховання із суворим дотриманням десятка вимог законодавчих і підзаконних нормативних актів в Україні.

"Вивчено зарубіжні рекомендації, отримані і систематизовані після запитів до Польщі, Великої Британії, Німеччини, США, Італії та штаб-квартири ВОЗ у Стокгольмі, – інформує керівник підприємства Алла Ландар, – була проведена велика робота, вивчено питання спільно з МОЗ, головним завданням якого стало опрацювання вимог законодавства з організації поховання з підозрою або підтвердженим Covid-19 II групи патогенності і негайних заходів безпеки і захисту персоналу компанії і населення нашої держави".

Основні документи – це Наказ МОЗу № 133 "Про затвердження Переліку особливо небезпечних інфекційних та паразитарних хвороб людини і носіїв збудників цих хвороб" та Положення ДСП – "Безпека роботи з мікроорганізмами І-ІІ груп патогенності".

"Коронавірус оголосив нам війну – і ми до неї готові. Задіяний персонал оснащений повним комплектом захисту, – інформує керівник підприємства, – а мийка автотранспорту перетворена на сучасний пункт знезараження з усім необхідним арсеналом засобів".

"Бути першими – означає професійно виконувати поставлених перед тобою державою завдань, – говорить Алла Ландар.

Про самопожертву працівників "Петра Великого", які стали на шлях подолання пандемії Covid-19, життя і здоров’я їхнє та їхніх родин, що поставлені на карту, щоденний ризик і титанічні зусилля – у сьогоднішньому відео репортажі. 

Теги: Covid-19 ,ритуальне агенство,пандемія ,Алла Ландар
Автор: Prioritet
ПРЯМИЙ ЕФІР