«Маски знято»: Мер Черкас Бондаренко і його прибічники заявили що справа не в карантині, а дискредитації правління Президента Зеленського! На народ плювати – ніяких норм безпеки не дотримано…

«Маски знято»: Мер Черкас Бондаренко і його прибічники заявили що справа не в карантині, а дискредитації правління Президента Зеленського! На народ плювати – ніяких норм безпеки не дотримано…
609679 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мер Черкас Бондаренко і його прибічники заявили що справа не в карантині, а дискредитації правління Президента Зеленського! На народ плювати – ніяких норм безпеки не дотримано… Головна мета – це вчасно «хайпанути» перед майбутніми виборами та розгойдати ситуацію в Україні заради «хаосу» в якому ляльководам буде зручніше управляти народом. А тепер все по порядку! 

Протягом тижня однією із топ новин що практично не залишає сторінки українських медіа видань є своєрідний розпіарений бунт Мера Черкас Анатолія Бондаренко проти центральної влади на чолі із Володимиром Зеленським. Нагадаємо, що 30 квітня Міська рада Черкас вирішила послабити карантин після масових звернень підприємців. У місті дозволили відкрити магазини непродовольчих товарів, перукарні, літні майданчики ресторанів і низку інших об'єктів. Дії міської влади засудив голова МОЗ Максим Степанов, заявивши, що таке рішення призведе до «катастрофи». Звісно, що і Президент України Володимир Зеленський також не залишився в стороні і закликав Черкаси на чолі із Бондаренком дотримуватись загальнодержавних норм карантину. Та послідуючі дії і висловлювання Мера в умовах України як Суверенної держави викликали в народу доволі неоднозначні відгуки. Адже зважаючи на те, що Україна це Суверенна держава – заклики Бондаренка до незрозумілої боротьби, захисту міста від нападу на них Президентом, військами, поліцією – явно несуть характер розгойдування соціально-політичного життя в країні. Якщо на Сході держави в нас є чіткий ворог в особі російського окупанта, то дії Бондаренка несуть характер розпалити внутрішній конфлікт. Але, звісно, тільки правоохоронні органи та суди можуть чітко прояснити яку реально мету переслідує Мер Черкас. Ми в свою чергу хочемо звернути увагу на останні публічні висловлювання які лунають з вуст пана Бондаренко, бо саме в них вже тепер можна чітко прослідкувати мотиви його «повстання».

Сьогодні, 4 травня в обласному управлінні поліції мав відбутись допит Мера Бондаренко, але його відмінили. Та пан Бондаренко все ж прийшов в управління, а після того скористався можливістю для чергового «хайпу» на штучно створеній ним ситуації. Звісно, з його вуст пролунав черговий дискредитаційний контекст в сторону Президента, що й підхватили  чимало медіа які вже довгий період ведуть чорну піар кампанію проти Зеленського. Але ті хто уважно прослухали все що говорив Мер зрозуміли основну його мету, і це далеко не піклування про підприємців і народ.

Найперше потрібно звернути увагу на слова Бондаренко про «закон один для всіх» - а чи він його дотримується?! Звісно, що ні, адже самовільне порушення карантинних норм хіба не порушення Закону?! Акцент на «Велюр» і «Епіцентр» - це просто банальне підхоплення вже розкрученого «хайпу». І діяння «Велюру», і діяння «Епіцентру» перевіряються правоохоронцями – це їхні повноваження, а не даного Мера. В обов’язки Бондаренка має входити дотримання всіх Законів та розпоряджень української влади, що він грубо порушує.

Цікавою була його відповідь на журналістське запитання про недотримання працівниками ринку санітарних норм протидії Коронавірусу. Журналісти встановили, що більшість продавців без масок і не дотримуються дистанції, а тому запитали хто це має контролювати?! Мер цим був повалений, його відповідь банальна – «наші органи контролюють це», тільки от що є тим «ЦЕ»?!... А дальше просто «бла-бла-бла» про карантин це відповідальність кожного! Добре, так кожного, але де ж норми які мають дотримуватись продавцями?! Де контролюючі органи?! Для чого тоді там влада якщо вони все пустили на самоплив?! Сьогодні не забезпечили норми протидії Коронавірусу, а завтра що?! – не потрібно буде контролювати «Правила дорожнього руху», бо водії самі мають їх дотримуватись?! Якщо так ставитись до виконання своїх обов’язків, то навіщо в Черкасах Мер?! Питання, а хто контролювати буде?! – відповідь: «Ми БУДЕМО, в нас достатньо сил». Як будемо? Хіба це наперед не потрібно було зробити?! Це просто треш…безвідповідальність! А тепер уявіть таку ситуацію по цілій Україні?! Уявили?! – що ж нас чекатиме в такому випадку - «Італія» тритижневої давності?! Ось до чого можуть привести необдумані кроки Бондаренка і його наступників…

На питання: у випадку спалаху епідемії в місті, що може бути пов’язана із його рішенням – чи буде Мер гарантувати лікування громадянам?! – відповів стандартно, що винна у всьому влада, вона не змогла забезпечити громадян всім необхідним під час Коронавірусу. Але жодного слова про те що саме карантин уберіг українців від «іспанського» сценарію! Єдине сказано, що Черкаси все дотримувались. Але по факту відповіді про лікування він таки не дав – тобто під час можливого спалаху знову скаже: «кожен відповідає за себе сам» і продовжить критикувати Зеленського. Ну що ж мешканців Черкас можна привітати: у випадку спалаху COVID-19 – тримайтесь!

А дальше «маски» були зняті! Адже соратник Бондаренко депутат від «Батьківщини» сказав: «Тут питання не про карантин»!!!  Шановні, якщо питання не про карантин – то чому Ви наражаєте людей на небезпеку?!

Виходить, що це все жорсткі політичні ігри ціною людських життів!!! Мер Бондаренко разом із своїми поплічниками просто використав народ заради задоволення своїх політичних амбіцій! Хіба відстоювання народу повинно проявлятись киданням його під коронавірус?! Невже Мер Черкас та інші Мери не можуть направити звернення до Президента про термінову нараду на якій це все потрібно обговорити і спільно вирішити?! Звісно, що можна – але чи вигідно це Бондаренку і його соратникам – ні! Адже їм потрібне шоу…шоу ціною наражання людей на смертельну небезпеку!!! Вибори на носі – потрібен політичний треш!

Як бачимо, ані Мер Бондаренко, ані його соратники зовсім не переслідують ціль допогти людям! Бо якщо б вони це хотіли, то принаймні підготовили б мешканців до виходу міста із карантину та забезпечили вкрай необхідні санітарні норми. Це все політична гра і не більше, яка що раз то більше стає зрозуміла українському народові. Тож робімо висновки!!!

Теги: Мер Черкас,Володимир Зеленський,Анатолій Бондаренко,Карантин,Велюр,Епіцентр
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР