«Нереальна доброта від Росії»: Євген Гайворонський – це приклад завербованої ФСБ особистості! Звернення в СБУ!

«Нереальна доброта від Росії»: Євген Гайворонський – це приклад завербованої ФСБ особистості! Звернення в СБУ!
204586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом в Україні все більше і більше виявляють шпигунів, зрадників, агентів ФСБ. Це найперше пов’язано з тим, що ці особи заради досягнення поставлених цілей змушені частково розкриватись. Однією із таких задач є підбурювання населення до державного перевороту.

Путіну вкрай невигідно, щоб в нашій державі підтримка населення формувалась навколо одного лідера чи однієї політичної сили. Адже в такій ситуації надзвичайно важко проводити необхідні йому маніпуляції. Коли народ об’єднаний, то й державу знищити неможливо. А найкращим методом досягнення руйнування країни – є знищення її із середини. Відповідно, найкращими «героями-маніпулянтами» для кривавого путінського плану є завербовані українські громадяни, які із середини можуть підбурювати народ до бунтів та державного перевороту.

Багато хто, напевне пам’ятає нещодавнє «феєричне» повернення з Криму в Україну ярого прихильника «кримнашиста» журналіста Євгена Гайворонського. Його історія доволі неоднозначна і сумнівна, та викликає багато питань, які б мали задати та перевірити працівники Служби безпеки України. Найперше, його повернення є доволі специфічне і медійно розпіарене з метою його убезпечення від атак націоналістів та зменшення цікавості до нього правоохоронних органів. В загальному все дуже цікаво: людина прямо підтримує та оспівує хвалебними одами Путіна, бере активну участь в анексії Криму – в одну мить перевтілюється в чиненайбільшого українського націоналіста… і все це під пильним оком російського ФСБ. Чи можливе таке взагалі?! Адже опираючись на факти, всіх хто в Криму виступав або хоча б натякав що він проти Путіна і «руского міра» просто саджали за грати, і то не на малий термін. А причину звісно «знаходили» таку яка їм вигідна. А в ситуації із Гайворонським все відбулось практично з точністю до навпаки: «любив» Путіна, і в одну мить його «вдарила блискавка» - все пройшло. Тут же почав відкрито, будучи в Криму критикувати Аксьонова та путінський режим включно з Путіним. За певний час, що дивно, адже там всіх хто проти зразу «обробляють» - його арештовують за справу пов’язану з наркотиками. Тут же він заявляє, що хоче щоб його визнали громадянином України, й тут же - місцева окупантська влада чемно визнає що російський паспорт Гайворонського виданий незаконно. В результаті його просто вирішують депортувати в Україну… хіба це не викликає запитання?!

Адже скільки Росія справ пошила, сфабрикувала проти українців… А тут така нечувана з їхньою сторони акція милосердя – просто депортація бо він українець. Це нонсенс від РФ, адже їхня каральна рука безперебійно саджає наших громадян за грати і то не маючи на це причин. А тут і причину знайшли(наркотики, що в Росію жорстко карається), і визнали що порушили свої закони видаючи паспорт, та ще достави до України. Це просто восьме чудо сталось в світі…

Довідка: Євген Гайворонський народився у Донецьку, навчався на журналістському факультеті місцевого вишу, працював за фахом. В Ялті прожив кілька років, влаштувався прессекретарем у місцевій проросійській громадській організації «Народна єдність», активісти якої у березні 2014 року збирали підписи за проведення «референдуму» про приєднання півострова до Росії. Потім Гайворонський редагував проросійський «Евразийский журнал», хвалив президента Росії Володимира Путіна під час перегляду його щорічного послання, яке транслювалося на набережній Ялти. Деякий час Гайворонський був кореспондентом кримської редакції російського видання «Комсомольская правда», потім став співпрацювати з севастопольським виданням «Примечания», яке називають опозиційним за критику місцевої влади. Зрештою журналіст оголосив, що змінив свою позицію з приводу анексії півострова, висловивши надію, що «Україна все ж поверне Крим».  

 

Євген Гайворонський

Як ми вже зазначали під час і після повернення в Україну почалась активна медійна підтримка його «феєричного» перевтілення з «кримнашиста» і шанувальника Путіна в українського націоналіста та «бандерівця». Попри критику громадськості його змальовують як героя, блудного сина який усвідомив, що Путін це зло, а Крим це Україна. Все висвітли просто: він молодець, він вибачився і тепер може бути повноцінним громадянином і активістом. А що ж тоді робити з тим, що він під час псевдо-референдуму ходив і закликав кримчан від’єднатись від України?! Адже він є прямим спільником злочинної банди зелених чоловічків що захоплювали Крим! Він в прямому значенні причетний до посягання на державну цілісність України, яка де-факто відбулась! То хіба він не має бути покараний за 110 і 111 статтями Кримінального кодексу України?! Чи в нашій державі за такий злочин передбачено – вибачення?! Підкреслюємо: він не просто житель Криму, який став заручником путінського режиму – він активний учасник перевороту по захопленню частини України! Де СБУ?!

Євген Гайворонський

В свою чергу прибувши на материкову Україну - тут же почав виконувати свої функції завербованого ФСБ шпигуна(це не звинувачення – СБУ повинно розібратись). За потужної медійної підтримки, яка може фінансуватись ззовні – веде активні і прямолінійні дії щодо підбурення народу до проведення державного перевороту. Його діяльність чітко спрямована на дестабілізацію соціально-політичного життя України.

Практично з перших днів він активно підбурює населення до перевороту та виступає із звинуваченням проти Президента України, якому він закидає порушення 111 статті ККУ. Також неодноразово виступає за зверження Володимира Олександровича шляхом імпічменту або загальнодержавних бунтів.

Вся його історія «феєричного» повернення і перевтілення із «кримнашиста» в націоналіста вказує на те, що це спланована діяльність ФСБ. Адже шпигуни в правоохоронних органах почали сильно провалюватись, а лобісти Путіна серед політиків не досягають успіху вже і тепер. Тому найкращим варіантом для ФСБ є людина з народу, тим більше журналіст. Розхитування ситуації з середини народу може найшвидше досягнути кривавих цілей Путіна. Ну і давайте включимо елементарну логіку: чи може зараз людина в Криму або Росії критикувати Путіна і «рускій мір» без покарання – звісно ні, це абсурд. То як тоді вийшло, що Гайворонський обійшовся тільки депортацією?! Яку реальну мету він переслідує в Україні?! – ці питання потрібно задавати СБУ!

Тому звертаємось до керівника Служби Безпеки України Івана Геннадійовича Баканова:

«Шановний Іване Геннадійовичу! Просимо Вас провести розслідування щодо Євгена Гайворонського. Адже згідно фактів у відкритих джерелах дана особа брала активну участь в анексії Криму, що згідно чинного Законодавства є порушенням 110 та 111 статей ККУ. Також є підставим вважати, що Гайворонський може бути завербованим агентом ФСБ заради проведення в Україні дестабілізації соціально-політичного життя, а також його метою може бути підбурювання і організація державного перевороту. Просимо негайно прийняти всі міри та вберегти державу від кривавого зовнішнього впливу що в вчасності може здійснюватися через Гайворонського Євгена. Чекаємо рішучих дій!».

Скріншот: фейсбук Євген Гайворонський

Теги: ФСБ,Путін,Євген Гайворонський,Крим,РФ,Росія
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР