В. О. Міністра енергетики Ольга Буславель лобіює на посаду свого заступника Олексія Козлова, корупціонера що працював на Януковича і розвалив ДП «Шахта Краснолиманська»…

В. О. Міністра енергетики Ольга Буславель лобіює на посаду свого заступника Олексія Козлова, корупціонера що працював на Януковича і розвалив ДП «Шахта Краснолиманська»…
192031 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не мало часу минуло як Віктор Янукович втік з України, та, нажаль, «поклоніння» йому і його справам процвітає. Олігархи і топ-посадовці у своїх рішеннях явно керуються «постулатами» президента-втікача, що мав на меті знищити нашу державу.

Сам Янукович мав судимість і нагло обкрадав Україну – тепер же таких самих людей і для таких же цілей протягують у владу. 

Останнім часом в Україні точиться запекла боротьба за енергоринок, де в.о. Міністра енергетики та захисту довкілля разом із Прем’єр-Міністром Денисом Шмигалем всіма доступними і не доступними методами вбивають атомну енергетику країни. Вся їхня діяльність чітко спрямована на те, щоб їхній бос Рінат Ахметов захопив енергетичний комплекс. Для цього кривавого плану було навіть призначено Петра Котіна в «Енергоатом», який зараз практично його може довести до банкрутства. Ситуація надзвичайно жахлива і буде мати для народу і України вбивчі наслідки. Про це щодня в українських ЗМІ виходять сотні публікацій, але допоки Буславець і Шмигаль на посадах – змін не буде!!! 

Наглість і цинізм антинародних дій Шмигаля та Буславець зашкалює, народ явно терпіти цього не буде, а тоді… - а тоді в кращому випадку – «чемодан – вокзал…»…

Точкою кипіння може стати призначення на посаду заступника міністра енергетики по вугільному напрямку – Олексія Козловського. Саме цього корупціонера, який був фігурантом кримінальної справи по нанесенню збитків  ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська», де він був директором. 

Замдиректора шахты "Краснолиманская" Костенников получил травмы ...

В 2015 році Краматорський міський суд навіть обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою  з можливістю внесення застави розміром 21 мільйон 885 тисяч гривень. Сума застави практично дорівнювала розміру збитку від його діяльності. Було встановлено, що внаслідок завищення вартості послуг з вантажоперевезень в період 2012-2014 років він здійснив розтрату державних коштів на суму близько 700 тис грн. Крім цього, Козлов у 2013-2014 роках шляхом необґрунтованого переказу грошей товариству «Український лізинговий фонд» скоїв розтрату державних грошових коштів на суму понад 21 млн грн. Зазначалось, що ця фірма належала його батькам і була одним із головних підрядників шахти по явно неринковим цінам. Загалом пан Козлов перекинув у сімейну кишеню більше 400 млн державних коштів. 

Нагадаємо, Козлова затримали 16 жовтня 2015року. Тоді ж правоохоронці затримали і його наступника - колишнього в.о. генерального директора держпідприємства "Вугільна компанія "Краснолиманська" Костянтина Кисельова. Кисельова заарештовано було з можливістю внесення застави у розмірі 20 млн грн.

Варто зазначити, що ДП "Вугільна компанія "Краснолиманська" раніше контролювалося Сергієм Кузярою, якого пов'язують з Олександром Януковичем. Держпідприємство мало договір про спільну діяльність з підприємством Кузяри ТОВ "Краснолиманське".

Сергій Кузяра

До речі, Олексій Козлов є кумом куратора Вугільної галузі часів Януковича Сергія Кузяри, який працював на сина президента України Олександра Януковича. І також був бізнес-партнером Ігоря Гуменюка який причетний до багатьох корупційних скандалів у Вугільній галузі часів правління президента-втікача Януковича. Яскравий приклад - це відчуження земельних ділянок на яких знаходяться пласти шахти Краснолиманська компанією Кузяри і Гуменюка, в якій все той же Олексій Козлов був директором. 

Олексій Козлов лобіюється цими людьми для конкретних корупційних дій, а саме приватизації рентабельних шахт даними бізнесменами - у яких мета заробляти на вугільній галузі, довести до банкрутства і викупити за безцінь! Така «висока» мета явно підходить і Буславець, саме тому вона нестримно горить бажанням бачити Козлова своїм «замом»… - замом по розкраданню і знищенню української енергетики. 

Ми уважно слідкуємо за цією ситуацією. І якщо Буславець все ж протягне Козлова у крісло заступника міністра енергетики по вугільному напрямку то Україну і її чекає два варіанти. Перший – це розвал енергетики і зубожіння народу, і другий – народ прийде під Кабмін, а Ольга Буславець разом зі Шмигалем – м’яко кажучи підуть… Зважаючи на зашкалювання градусу температури серед населення щодо діяльності Шмигаля-Буславець і недалеку революційну історію – перший варіант, напевне треба виключити…

Далі буде…  

Автор:Игорь Думка

Подписывайтесь на наш канал в Telegramm

Теги: Ольга Буславець, Денис Шмигаль,Сергій Кузяра,Олексій Козлов
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР