Бої за ДП «Шахта Краснолиманська»: Яку ціль переслідує нардеп Требушкін: допогти людям – чи це банальна акція піару?!

Бої за ДП «Шахта Краснолиманська»: Яку ціль переслідує нардеп Требушкін: допогти людям – чи це банальна акція піару?!
181141 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вугільну галузь лихоманить. Тяжкі часи переживають гірники ДП ВК «Краснолиманська». Проте, для деяких чуже горе – це лише спосіб попіаритись. Саме такий матеріал нещодавно вийшов в ефір на місцевому Покровському (Донецька обл.) телебаченні «Капрі».

Головний «герой» сюжету Народний депутат України Требушкін Руслан Валерійович. Справа в тому, що ДП «Шахта Краснолиманська» переживає чи найгірші часи за весь період свого існування. Пан Требушкін вирішив допомогти людям отримати свої чесно зароблені кошти, які їм вже більше як пів року не виплачують. Та під час візиту нардепа на Краснолиманську ніяких суттєвих дій на покращення ситуації не відбулось. Більше того, дії Требушкіна нагадували банальну акцію самопіару – про це йдеться в сюжеті.

Випуск новин телеканал «Капрі»

Також після візиту Руслана Требушкіна послідувало відповідь-звернення керівництва ДП «Шахта Краснолиманська», де Народного депутата також звинуватили у піарі, і тому що його ціль явно не допомога простим людям.

Тож, напевне тепер кожен зробить сам свої висновки і зрозуміє – яку насправді переслідує ціль Народний депутат Руслан Требушкін.


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

Автор: Дмитро Фесенко

Теги: Шахта Краснолиманська,Требушкін Руслан Валерійович
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР