Опозиціонери Вінниччини долучилися до автопробігу «Дякуємо за Перемогу!»

Опозиціонери Вінниччини долучилися до автопробігу «Дякуємо за Перемогу!»
202086 ПЕРЕГЛЯДІВ

День Перемоги - це найголовніше свято весни, яке не можна ігнорувати. Саме тому партійці у Вінницькій області організували автопробіг «Дякуємо за Перемогу». Ініціатива партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» зібрала колону з понад 30 автомобілів.

Опозиціонери проїхали вулицями Вінниці від Меморіального комплексу встановленому на честь 38-ї армії, що звільнила місто від нацистських окупантів до Пам’ятника Льотчикам-визволителям Вінниці в роки ВВВ. 

Святковий настрій учасникам  автопробігу подарувала пісня «День Победы», яка лунала з  салонів автівок.

«9 травня в День Перемоги, у свято, яке є одним з найбільш знакових та важливих для нашого народу, ми з однодумцями та однопартійцями вшанували пам'ять всіх загиблих у тій страшній війні, поклавши квіти до пам'ятників і меморіалів. Ми не могли допустити, щоб ця пам’ятна дата залишилася без уваги. Наш обов’язок пам’ятати і донести до майбутніх поколінь той героїзм, який проявили наші діди та прадіди виборюючи Святу Перемогу. Завдяки їм, ми сьогодні маємо можливість жити, працювати, виховувати дітей. Вони не пошкодували власного життя заради нас подарувавши мирне небо. Дякуємо за Перемогу. Дякуємо за Життя» - зазначив Голова Вінницької міської організації ПП «Опозиційна платформа  - За життя» Ігор Горлачов.

Теги: День перемоги,Ігор Горлачов,Опозиційна платформа,За життя
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР