«Авторитетного» бізнесмена Титова виписали з лікарні, Герсак поспорив що зніме Москаленко – найцікавіші фейки останніх днів від «Преступности.НЕТ»

«Авторитетного» бізнесмена Титова виписали з лікарні, Герсак поспорив що зніме Москаленко – найцікавіші фейки останніх днів від «Преступности.НЕТ»
58083 ПЕРЕГЛЯДІВ

І знову Миколаїв… нікого не дивує! Перечитуючи стрічку останніх новин місцевого видання «Преступности.НЕТ» читачі вже вкотре стикаються з черговою порцією фейків, можна сказати навіть доволі смішних фейків. Серед яких головними героєм і антигероєм вже традиційно є керівник місцевого СБУ Віталій Герсак і кримінальний авторитет Михайло Титов по кличці «Мультик». Хто є хто серед цих осіб читачам цього видання догадатись не складно… Звісно ж, суворий СБУ-шник на героя не тягне, а все тому що ці лаври давно зайняті чемним, «законослухняним» місцевим бандитом, точніше як його величають на сторінках цього видання –   «авторитетний» бізнесмен Михайло Титов, максимум з приставкою - відомий як «Мультик».

Любов і повага до «Мультика» вже роками не сходять із сторінок «Преступности.НЕТ». А от Герсак заявивши з перших днів служби на Миколаївщині про відкриту війну з криміналітетом зразу же став першим ворогом регіону, ну а якщо чесно то не регіону – а суто Титова, відповідно й видання  «Преступности.НЕТ». Таку далеко нездорову тенденцію вже давно помітили як самі читачі видання, так і цілий ряд журналістських видань. Факт, що про Титова на сторінках цього видання немає інформації про його бурну кримінальну діяльність давно нікого не дивує, також всі вже звикли що цей сайт стабільно поливає брудом Герсака. Новини на сторінках «Преступности.НЕТ» про цих двох осіб сприймають як недостовірну інформацію. Адже як люди ще сприйматимуть інформацію про бандита «Мультика» коли його величають «авторитетний» бізнесмен при його то кримінальній біографії?! Або приміром коли на сайті постійно прокручується реклама «оточення бізнесмена обіцяє 1 мільйон гривень за інформацію, яка допоможе розкрити злочин». Такими темпами люди самі скоро перейменують це видання на «Мультика.НЕТ», на всіх медіа сайтах криміналітет «Мультик», а в них чітко «НЕТ»!

Щодо керівника СБУ Віталія Герсака, то ситуація чітко протилежна! Звісно, як же правоохоронець може бути позитивною персоною на сторінках цього видання, це ж «перше і найбільше зло на світі»… А новини, факти?!… а що новини й факти коли можна «з пальця виссати грандіозний резонанс», а те що в результаті получається повна маячня – яка різниця, коли «авторитетний» бізнесмен Титов буде задоволений і в ближній місяць не пристрелить, а то й взагалі повезе – підкине грошенят з наркоти. От такі то далеко не веселі фейко-будні сторінок видання «Преступности.НЕТ» і їх головного редактора Анатолія Чубаченко, який вже давно особисто навіть не знає яке воно життя в реальному інформаційному просторі…

Щодо новин мало не забули, хоча чесно говорячи нічого особливо цікавого, черговий закид недостовірної інформації в стилі – «жуйте ми ще придумаємо». Так, за останні дні «Преступности.НЕТ» відзначились черговим рекламним фейком про «Мультика», а для достовірності щоб всі «прожували» - перевипускали одну й ту ж новину кілька разів. Мова про публікацію «Николаевского «авторитетного» бизнесмена Титова выписали из БСМП после покушения».

Скріншот: сайт news.pn

До речі і в цій статті вже традиційно окремий абзац присвячений рекламі про «мільйон за інформацію» про кілера та замовника замаху на «Мультика». Напевне їм пора вже не морочити собі голови з цим – і просто в шапці сайту прописати цей «меседж». Адже без цього їм постійно потрібно щось видумувати. Інформація про вихід Титова з лікарні як мінімум недостовірна, і нічим не закріплена. Навіть «слова головного лікаря» прописали з чітким розумінням що це фейк. Цитуємо:

«Мне сегодня в отделении доложили, что он уже выписан из больницы. Выписали его с целью дальнейшего наблюдения по месту проживания и прохождения реабилитации», - сказал главврач.

Головному лікарю доложили що «Мультик» покинув лікарню! Хіба хтось вірить що головному лікарю, якого постійно тримають в тонусі через Титова могли доложити?! Та якщо б ця подія відбулась, то він особисто перший без ніяких докладів фізично пересвідчився б в цьому. Адже в його випадку така подія буде прирівнюватись мало не до «звільнення з місць заключення», саме  так через присутність «Мультика» в лікарні він може себе почувати.

Щодо реальності, то в регіоні масштабно шириться протилежна інформація, про те що  стан здоров'я Михайла Титова плачевний. В результаті кульового поранення, в його організмі відбулися незворотні процеси вкрай негативні для його здоров'я. Це підтверджують знімки, отримані в ході проведення МРТ головного мозку. Інформацію про стан його здоров'я тримають в суворій секретності. Останнім часом, з близького оточення до нього заходить тільки дружина. Після того, як він не впізнав криміналітетів Арсена і «Христика», до нього перестали пускати відвідувачів, щоб вони не бачили об'єктивну картину стану його здоров'я. Проводяться інформаційні вкидання, всі повинні думати, що у Титова все добре, щоб не розбігся колектив і не почали розривати його активи, хоча їх вже розривають, і будуть розривати, навіть якщо він встане і піде. З цієї новини в місті посміялися, знаючи реальний стан справ. Якби це було правдою, то у фейсбуці і ЗМІ з'явилося б фото усміхненого «Мультика» з документом про виписку і підписом: тремтіть я повернувся! А так, це черговий фейк!

По фейку про Віталія Герсака, то там взагалі сміх, в якому вже стандартно відзначився особисто головний редактор Анатолій Чубаченко. Варто відзначити, що саме він особисто курує, а точніше веде «кейс» видуманих компрометуючих новин про керівника СБУ Віталія Герсака. Чесно – вдається йому це ніяк, а якщо взяти до уваги що він ще й головний редактор – то ніяк помножити на нуль! Черговим наглядним прикладом є його фейковий закид про те що Віталій Герсак поспорив в Офісі Президента, що до кінця травня зніме з посади Голову Миколаївської обласної ради Вікторію  Москаленко. Пряма мова: «Просто Виталий Герсак взял обязательство/поспорил/ответилна*** и заявил в Офисе Президента, что до конца мая «снимет Москаленко с позором», а иначе напишет заявление об увольнении и уйдет из органов. Поэтому сейчас Виталий Герсак печется не за область, а за свою корочку», - написал Анатолий Чубаченко.

Скріншот: сайт news.pn

Цікаво як він це собі уявив: сидять в ОП Президент і ще цілий ряд високопосадовців, і тут Герсак вибухово заявляє – «а споримо, що до кінця травня я зніму Москаленко з посади…». Це потрібно мати явно хворе уявлення щоб таке придумати, по іншому ніяк… І ще одне, якби така подія мала місце то відомі українські телеграм канали давно б розривались з цією новиною за стандартною програмою: «наше джерело в ОП розповіло, що в Офісі Президента…», цього немає – про те «розривається» Чубаченко і його «Преступности.НЕТ».

Цей черговий його фейк банально побудований, вибачте уточнюємо – придуманий на основі кількох слів самої Москаленко в четвер, 21 травня, в ході комісії з питань соціальної політики, охорони здоров'я, материнства, дитинства, розвитку зон відпочинку і туризму Миколаївської обласної ради. Де вона заявила, що в управлінні Служби безпеки України в Миколаївській області тиснуть на неї, вимагаючи її звільнення. Варто зазначити що така заява Москаленко пролунала після не зручних тезисів і запитань від начальника управління соціального захисту Миколаївської ОДА Оксани Ельчієвої. На засіданні обговорювалось питання виділення фінансової допомоги дітям, Ельчієва дала чітко зрозуміти, що кошти не можуть бути виділені через те що Москаленко з усіх сил старається сидіти на двох кріслах - будучи главою обох комісій - по наданню допомоги дітям і дорослим. Вона розглядає заяви, які були подані на одну комісію, а на іншому  засіданні -  блокує виділення дітям засобів. І так по колу… Ця інформація обурила голову облради, яка почала кричати, а в процесі свого припадку заявила що СБУ на неї тисне про її звільнення…

Звісно, це в межах Миколаєва своєрідний резонанс то чому цим не скористатись – подумав Чубаченко і зробив… черговий фейковий викид… От і весь «спор» Герсака, «спор» в голові Чубаченка…

До речі, цікавим фактом цієї статті «Преступности.НЕТ» де в чергове відзначився Чубаченко є те, що в її фіналі розміщено короткий опис і посилання на стару публікацію, ще за грудень 2019 року. Де депутат Миколаївської обласної ради Ігор Івануна критикував керівника СБУ Миколаївщини. А що по свіжіше нічого немає проти Герсака?! Що слова депутата місцевої ради – це найвища точка компромату?! А де посилання на ряд попередніх особистих фейків «Преступности.НЕТ»?!... Напевно все ж незручно ставити інформацію яка не несе в собі нічого крім брехні… От і весь висновок, який мимоволі собі констатувало це видання!!!

Щодо Москаленко, то слід зауважити що вона вже давно заслуговує на свій відхід. А радить чи не радить це їй Віталій Герсак в порівнянні з думкою народу напевне не зрівняється, адже місцеві жителі мало не одноголосно хотіли б не бачити її на цьому посту!

І ще один маленький абзац на завершення. Давно не секрет, що Вікторія Москаленко входить в групу ручних депутатів все того ж «Мультика». Її відхід з посади, м’яко кажучи кволому Титову явно як «серпом по… недавньому пораненню», це також один із головних признаків цього чергового «блювання» від «Преступности.НЕТ» на адресу керівника СБУ Миколоївщини Віталія Герсака. 

Теги: Мультик,Преступности.нет ,фейк,Віталій Герсак,Михайло Титов,Анатолій Чубаченко ,Вікторія Москаленко,Миколаївська ОДА,СБУ Миколоїв
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР