Валентин Рибачук – кандидат на пост Міністра енергетики та захисту довкілля. Що змінить його призначення

Валентин Рибачук – кандидат на пост Міністра енергетики та захисту довкілля. Що змінить його призначення
24646 ПЕРЕГЛЯДІВ

Багато інформаціі в медіа та соцмережах ходить про терміновість призначення нового Міністра енергетики та захисту довкілля. Більше того, влада на чолі з Президентом Володимиром Зеленським розуміє, що перебування Ольги Буславець на цій посаді вже давно є м’яко кажучи токсичним. Адже її діяльність в енергетичному комплексі викликає в суспільства чимало питань, які з кожним днем переростають в доволі жорстку і категоричну позицію – Буславець знищує енергетичний сектор України на користь олігарха Ріната Ахметова.

Потрібні зміни, і не просто зміни, а позитивні, рішучі й швидкі. Потрібно призначати нового Міністра енергетики та захисту довкілля. Згідно інформації з нашого джерела в Офісі Президента кандидат який може і справиться з вирішенням глобальних проблем в енергетиці вже є. Не приховуватимемо, що почувши прізвище цієї людини ми були приємно здивовані, мова йде про Рибачука Валентина Леонідовича – екс міського Голову Слов’янська часів Президенства Віктора Ющенко, екс першого заступника директора «Укрінтеренерго» і успішного топ менеджера ДП «Укрхімтрансаміак».

Проблеми енергетичного комплексу України всім давно чітко відомі. Валентин Рибачук не на словах, а на ділі, як це доводив протягом свого життя, дійсно може стати головною складовою їх вирішення. А це означає, що український народ може отримати людину яка не байдужа до долі людей і стабільність в енергетиці. Президент Володимир Зеленський в свою чергу на роки може закрити такий болючий кейс енергетичного сектору.

Енергетика - це рушійна стратегічна галузь економіки держави. Розвиток промисловості і майбутнє держави безпосередньо залежить від стану енергетики - це нерозривний комплекс. Рішення проблеми в енергетиці та порятунок країни і її майбутнє залежить від стратегії розвитку промисловості країни. Саме чітку і покрокову стратегію, а головне її виконання принесе в профільне міністерство пан Рибачук. З його управлінської діяльності зрозуміло, що в найкоротші терміни він поверне профільному міністерству централізовану вертикаль управління всією системою енергетики, що будемо чесні в даний час аж ніяк не знаходиться в руках Буславець. Згідно його бойового настрою вважаємо, що під його керівництвом буде повернуто всі державні енергетичні компанії в управління профільного міністерства. Якщо в загальному то наша держава в особі Валентина Рибачука може отримати одного із найуспішніших міністрів енергетики, що думатиме перш за все про український народ і державні інтереси.

Що ж, будемо уважно слідкувати за перебігом подій навколо призначення Рибачука на пост Міністра енергетики та захисту довкілля. Надіємось і віримо що це станеться, адже зміни позитивні потрібні, а Валентин Рибачук їх обов’язково принесе в кожен український дім.    

Теги: Рибачук Валентин Леонідович,Буславець Ольга,Рінат Ахметов,енергетика,Міністерство енергетики
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР