«Кадровий голод»: Маестро Володимир Гришко на посаді Міністра культури…

«Кадровий голод»: Маестро Володимир Гришко на посаді Міністра культури…
25923 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні є кадровий голод, тому йому важко знайти гарних спеціалістів, щоби заповнити Кабінет міністрів. Про це він сказав під час час великого діалогу з пресою.

Пряма мова: "У нас кадровий голод в країні. Я не можу знайти зараз гарного міністра культури… Ми разом із прем’єром шукаємо, ми звертались до нашої культурної спільноти, звертались до багатьох людей, казали: дайте. Нам дуже складно знайти міністра освіти, енергетики… Я не можу знайти багато людей, які були б і професійні і чисті, на жаль".

Нажаль для народу і особисто для Володимира Олександровича в Україні дійсно є певні проблеми із кадрами, а пов’язано це із багатьма чинниками: когось «змила» люстрація, когось «прибрали» опоненти, а хтось й сам розчарувавшись у попередніх керманичах країни відійшов в сторону або подався в бізнес… цей ряд факторів можна ще довго продовжувати, але просто слова нічого не змінять – потрібні фахівці! А якщо глянути на ситуацію яку описує Президент, що чи не кожен високопосадовець за словами ЗМІ є людиною Ахметова-Коломойського-Пінчука, або має за собою «скелет у шафі» - то ситуація дійсно здається критичною…

Але попри складнощі ми впевнені наш Президент обов’язково підбере достойних людей на важливі державні посади, людей які по-факту принесуть користь нашому українському народові і нашій державі. В свою чергу ми б хотіли зазначити, що посаду Міністра культури цілком заслужено міг і може зайняти відомий в Україні і у цілому світі метр світової оперної сцени Володимир Данилович Гришко. За всіма параметрами Президента він підходить для управління Мінкультом, адже: не є людиною із кола олігархів, біографія як це модно говорити без «зашкварів», професійні управлінські якості на найвищому рівні, на міжнародному рівні ціле життя популяризує Україну,  завжди бере участь у благодійних, соціальних, культурних проектах країни, піднімаючи рівень культури в Україні. А серед народу й взагалі має колосальну підтримку, і головне не тільки як виконавець, а й як чесна і добропорядна людина.

Про Володимира Гришка як відомого музичного виконавця, Маестро можна говорити і писати дуже довго… Та посада Міністра культури вимагає не тільки його великого музичного таланту, а перш за все професійного управління яке він обов’язково забезпечить!  

Важко втриматись, а тому змушені все ж хоча б краєчком зачепити його різнобарвну творчу біографію. Адже не кожна людина може похвалитись, що її ім'я занесено в Книгу Рекордів України, як українського оперного співака, який 44 рази виконував головні партії в «Метрополітен Опера». Також гордістю України є його дуети із відомими світовими виконавцями, такими як: Лучано Паваротті, Монсеррат Кабальє, Алессандро Сафіна, Деміс Руссос, Ріккі е Повері, Амічі Форевер, Андреа Бочеллі, Тамарою Гвердцителі та багато інших. Напевне на творчості зупинимось, адже боїмось захопитись, та й народ і без нас знає і захоплюється мистецтвом Великого Маестро.

Повернемось до його сильних управлінських сторін які безперечно принесуть користь державі. Найперше слід підкреслити, що Володимир Данилович закінчив Дипломатичну академію України при Міністерстві закордонних справ України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Зовнішня політика” та здобув кваліфікацію магістра зовнішньої політики. Також він є Професором Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського. Слід також зауважити, що  Володимир Гришко являється патроном та організатором міжнародного дитячого фестивалю національних меншин “Sunflowerfest” та безпосередньо приймає участь у ньому. В 2016 році Маестро відкрив перший українсько - китайський продюсерський центр для талановитої молоді, де популяризує українську культуру та українську пісню в Китаї. А в 2019 році — в м. Харків засновав першу дитячу міжнародну академію мистецтв, яка має назву «Академія Маестро Володимира Гришко».  Володимир Гришко завжди бере участь у благодійних соціальних культурних проектах країни, піднімаючи рівень культури в Україні.

А тепер задумаймось – скільки людей на цей день внесли такий колосальний внесок в українську культуру, і скільки людей на міжнародній арені популяризували українську культу?!… звісно, що не мало, та Володимир Гришко у цьому списку як мінімум буде і є в перших рядах.

Володимир Данилович за можливого призначення на пост Міністра культури принесе в кожну українську домівку давно призабуті національні цінності, а також наша держава і культура отримає неоціненний шанс стати ще популярнішою у глобальних світових масштабах.

Досвід, щирість, виваженість, світова повага і відсутність перелічених Президентом зашкварних параметрів є неоціненним шансом нашій державі отримати достойного Міністра культури.

Президент Володимир Зеленський:  «Я не можу знайти багато людей, які були б і професійні і чисті, на жаль".

- Так, таких людей не багато, але все ж вони є!

- І Президент знає це краще за нас! – Бо являється одним із них!

Теги: Маестро Володимир Гришко, Президент Володимир Зеленський, Кабінет міністрів, Міністр культури, посада Міністра культури, кадровий голод, Володимир Данилович Гришко, Володимир Гришко Міністр культури, Зеленський Володимир Олександрович, не можу знайти зараз гарного міністра культури, Мінкульт, Мінкульт Гришко, Призначення Володимира Гришко, кандидат на посаду Міністра культури, кандидат на посаду Міністра культури Маэстро Владимир Гришко, Президент Владимир Зеленский, Кабинет министров, министр культуры, должность министра культуры, кадровый голод, Владимир Данилович Гришко, Владимир Гришко Министр культуры, Зеленский, не могу найти сейчас хорошего министра культуры, Минкульт, Минкульт Гришко, Назначение Владимира Гришко , кандидат на должность министра культуры, кандидат на должность Министра культуры
ПРЯМИЙ ЕФІР