Запах жареного м’яса… Коли по сусідству незаконний морг Вадима Малиновського…

Запах жареного м’яса… Коли по сусідству незаконний морг Вадима Малиновського…
25760 ПЕРЕГЛЯДІВ

В ЗМІ дуже часто згадується персона Вадима Малиновського - власника ТОВ Похоронний дім «Пам’ять». Особливо людей обурює те, що він в житлових будинках облаштовує в прямо сенсі слова – морги, точніше - незаконні морги.  ТОВ Похоронний дім «Пам’ять» в межах Києва має кілька моргів, але згідно Українського Законодавства ця фірма не має права займатись створенням моргів і тим більше привозити туди людей та зберігати їх там, також заборонені всі послуги які вони пропонують як морг! Та це аж ніяк не перешкода Вадиму Малиновському, адже Закон України для нього не писаний, а про сотні скарг від людей поряд з якими він облаштував морги – напевне й взагалі не варто згадувати…

Приміщення Малиновського за адресою м. Київ, вул. Стеценка, 25, в якому знаходяться холодильні камери, магазин з продажу товарів ритуальної належності, зал для прощання та проведення церемоній, складські приміщення – є садовим будинком. У житлових будинках не допускається розміщення похоронних бюро, а тим більше – моргів! Та Малиновському глибоко на це наплювати. У цьому будинку другий поверх займає його сім’я, а на першому хазяїн в холодильниках зберігає тіла померлих. У дворі цього ж будинку прямо на вулиці трупи омивають із шлангу. Сусіди просто шоковані від того, що відбувається за їхніми парканами. На будь-які звернення сусідів до прокуратури, слідчих правоохоронних органів Малиновський миттєво реагує як «рєшала», тому будь-якої відповіді з їхньої сторони у правовому полі немає.

Вадим Малиновський поряд з сусідами, буквально за парканом – займається діяльністю яка в прямому значенні загрожує їхньому життю! Він в кількох метрах від дітей які там живуть в прямому значенні – привозить більше десятка трупів… мертвих людей які незрозуміло від чого померли… і починає її мити, бальзамувати та готовити до поховання! В цей же час від процесу його діяльності, як мінімум в каналізацію, потрапляють: волосся, частини одягу, трупні змиви води та ще цілий ряд інших речей. А зранку, коли діти йдуть до школи – то стабільно бачитать похоронні обряди… В результаті Малиновський наражає дітей на життєву небезпеку, адже буквально поряд щомиті можуть «працювати» на тілом людини, яка померла приміром від Коронавірусу. А постійне споглядання дитьми на похоронні обряди може завдати їм непоправного психологічного удару…  

Та і це ще не апогей його моргової діяльності… Адже цей індивід прямо на подвір’ї де обмиває тіла померлих часто закатує пір – жарить шашлики. А тепер подумайте яка реакція людей які проживають по сусідству?! Як діти на це реагують?! За парканом морг – а звідти запах жареного м’яса… Жахіття… і це ще м’яко кажучи!

 А найголовніше в цьому, що ця морго-шашлична працює там давно і на рішення судів які заборонили цю діяльність  - плює! Ще й навпаки Малиновський нещодавно звертався до мера Віталія Кличка із вимогою зобов’язати заклади охорони здоров’я направляти до нього тіла померлих цілодобово! Пунктами прийому тіл, як він зазначив у своєму листі, є два приватних будинки по вул. Стеценка, 25 і Волзька, 65 та адмінбудинок у два поверхи, облаштований під трупосховище на вул. Петра Запорожця, 26-М і на Володимира Божка, 6/8.

 Цікаво – а чи не запрошував Малиновський пана Кличко до себе в морг на шашличок?!...

По всій видимості Віталію Володимировичу давно пора разом із правоохоронцями навідатись в гості і «пожарити»… звісно не шашлик, адже люди які проживають поряд від такої діяльності сусіда вже скоро мають всі шанси збожеволіти… Принаймні їхнє здоров’я точно знаходиться в небезпеці!

Ну що ж пане мере Віталію Володимировичу! Відгукніться на лист Вадима Малиновського, заїдьте в гості – може повезе і потрапити на морговий сеанс шашлику….   

Теги: ТОВ «Похоронний дім «Пам’ять»,Похоронний дім пам’ять,Малиновський Вадим Євгенович,Ритуальні послуги Київ,Малиновський похоронний дім,похоронні послуги Київ,Сірик Сергій Іванович,Сірик похорони ,Малиновский Вадим Евгениевич память,Малиновский Вадим Евгеньевич память,Малиновский Вадим Евгениевич,Малиновский Вадим Евгеньевич,Вадим Малиновський,Вадим Євгенович Малиновський,Сірик похорони,похоронна фірма,похоронні агенції Київ,похоронна агенція Пам'ть,морг ,незаконні морги Малиновський,м. Київ, вул. Стеценка, 25,власник ТОВ Похоронний дім «Пам’ять»,кримінал ,порушення Закону Малиновський Похоронний дім,Корупція Вадим Малиновський,поховання в місті Київ Похоронний дім Пам'ять,скільки коштує поховати померлого в Києві, сколько стоит похоронить умершего в Киеве, Вадим Евгеньевич Малиновский, Похоронный дом Память, Сирык Сергей Иванович, Ритуальные услуги Киев, похоронные агентства Киев, незаконные захоронения Вадим Малиновский Похоронный дом память, морги Киева,Магазин похоронных и ритуальных товаров
ПРЯМИЙ ЕФІР