Ворог №1: Криміналітет Миколаївщини заказав керівника СБУ області Віталія Герсака

Ворог №1: Криміналітет Миколаївщини заказав керівника СБУ області Віталія Герсака
19755 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Заслужив»…Керівника СБУ Миколаївської області Віталія Герсака хочуть усунути… Тільки от є маленька, але вагома поправка – усунути його хочуть кримінальні авторитети і  корумповані чиновники з минулого!

В Україні процвітає досить неординарна тенденція: якщо людина правоохоронець, то її обов’язково ототожнюють із словами бандит, корупціонер, тощо. Це шаблонне мислення настільки поглинуло український народ, що навіть реальних кримінальних авторитетів швидше визнають за прекрасних громадян, ніж тих хто з ними по факту бореться. Ми настільки звикли бачити в обличчях працівників Поліції, СБУ, Судів ворогів народу, що вже будь-яку псевдо компрометуючу інформацію сприймаємо тільки як реальність. А цим з легкістю користуються справжні злочинці, які просто-напросто годують нас вже такою звиклою «кривавою їжею» під назвою – «а от вам ще один мент-злочинець». Для нас, українців такого роду інформація вже як наркотик, і ніхто не обтяжує себе навіть думками: чи те що нам подають правда?! Чому саме зараз з’явились такі дані?! Кому це вигідно?! І так далі… Кримінальним прошаркам суспільства давно вже не потрібно фізично вбивати людей, які з ними боряться – зараз достатньо на неугодного їм причепити «червону тряпку» і тут же за мить розпочинається «родео»…

Такого роду ситуацію зараз чітко можна спостерігати довкола Керівника СБУ Миколаївської області Віталія Анатолійовича Герсака, який за короткий час завдав нищівного удару по місцевому криміналітету. Та кого це цікавить, чи не так?! – для нас це не важливо, адже ми вже смакуємо те що нам, як по-заказу, підсунули. До речі – саме зараз, в час коли Герсаком ведеться розслідування злочинів кримінального авторитету «Мультика» (Михайла Титова)  в ході якого викриваються корумповані екс-керівники і чиновники Миколаївської області. Вибачте за грубість, але ми як ті «бики на арені» – нічого не бачимо крім «червоного полотна», яким в потрібну сторону відмахуться куплені «тореадори».  Здавалось би, що складного є у тому, щоб відкрити кримінальну хроніку чи Єдиний реєстр судових рішень по даному регіоні і поцікавитись реальним станом справ в яких фігурує СБУ на чолі із Віталієм Герсаком ?! – наче нічого, але ми цього просто не хочемо, бо звісно ж – цікавіше спостерігати як нам впарюють  продажного правоохоронця, яким, вибачте змушені вас розчарувати – він де-факто не являється. Говорити, що Герсак став чиєюсь жертвою буде вкрай смішно, адже в цій ситуації він явно переможець. Тільки уявіть собі, ще пів року тому Миколаївщину вважали одним із найзлочинніших регіонів, а вже сьогодні кримінал навіть не знає як його позбутись і куди сховатись… Все що роблять, то із закутків пробують завдати удару по його репутації, але результату від цього й бути не може – факти розкриття ним важких злочинів не приховаєш, а це вибачте, нездоланний аргумент!

Прийняв СБУ області він у вересні 2019 року, часу не втрачав і швидко та чітко розставив пріоритети та професійно наладивши роботу в цій структурі Миколаївщини встановив осіб хто «править кримінальним балом» в регіоні. В перші ж дні дав зрозуміти – процвітання злочинності в області настав кінець.

Особливої уваги від нього удостоївся головний кримінальний «дерижер» під псевдонімом «Мультик» (М. Титов), який ще з 90-тих вважався практично недоторканим. Для Герсака розслідування всіх злочинів за участю цього авторитета стало справою честі. І до речі, бачимо що честь для нього не пусте місце, адже він крок за кроком підбирається все ближче і перекриває кисень у всіх незаконних оборудках де фігурує «Мультик». В регіоні вже давно новиною номер один є те, що Титову бродити на свободі залишилось зовсім не довго. Крім цього, в ході розслідувань спливають імена топ екс-чиновників, яким також вже підбирають «комфортабельні місця» у тюрмах. Деякі із таких поспіхом стараються покинути країну, та навряд це їм уже вдасться, адже тривала праця за сценарієм «Мультика» зробило свою чорну  справу.

Про ОЗУ «Мультика» не тільки на Миколаївщині, а й в усій Україні ходять легенди. Там цілий «букет», це і: викрадання людей, рекет, рейдерство, крадіжки авто, привласнення чужого майна, торгівля зброєю та наркотиками, заказні вбивства, контроль за діяльністю політичних партій, і.т.д. Сам же Михайло Титов раніше був засуджений за подвійне вбивство. В кінці 90-х років він з особливою жорстокістю вбив двох інших кримінальних авторитетів, які приїхали працювати на його території,  за що й отримав тривалий тюремний термін.

Якщо про «Мультика» і його діяльність відомо вже дуже багато, то його поплічники при  місцевій владі довго маскувались. Та, як нам відомо в ході розслідувань Герсаком вже встановлено велику їх кількість. Ви тільки вдумайтесь хто «співпрацює» із Титовим: Вікторія Москаленко – українська державна діячка, голова Миколаївської обласної ради з 3 грудня 2015 року; депутати  Миколаївської обласної ради – Вадим АлабинФедір БарнаВолодимир ФроленкоЮрій Кормишкін. За допомогою цих осіб «Мультик» контролює кар’єри по видобутку корисних копалин, похоронний бізнес, спиртову сферу, будівництво доріг, комплекс ЖКГ та інші. Як бачимо дуже «веселі» розклади в які втрутився і взявся знищувати керівник СБУ Миколаївщини Віталій Герсак. По всій видимості для них цей правоохоронець явно не вписується в регіоні, ще б пак – жили не тужили, крали і вбивали, а тут на тобі – прийшов такий собі Герсак і сказав: кінець, ваше місце у тюрмах. Що їм залишається робити, як не старатись його знищити, та вже пізно – адже з кожним днем керівник СБУ викриває все нові й нові факти їхніх злочинів.

Так, нещодавно 28 січня його підлеглими було оприлюднено злочинне угрупування, яке незаконно займалось реалізацією зброї. Дані особи займались переобладнанням травматики в бойові агрегати з метою реалізації, також було вилучено 15 кг тротилу, одна протитанкова міна ТМ-62М і три гранати Ф-1.Наразі ведеться слідство, та є певні свідчення, що доріжка веде до відомого всім «Мультика».

Screenshot_81

Також Герсак перекрив кисень і у функціонуванні незаконних заправних станцій (більше 30), які мають відношення до все того ж Титова. А у жовтні 2019 року працівниками СБУ було затримано групу осіб, які шляхом залякування за допомогою зброї  вимагали в місцевого бізнесмена 8 тис.доларів США. Наразі дані особи не визнали, що входять в ОЗУ Титова, але з неофіційних джерел відомо про те, що їх повідомили: здадуть боса – життя буде завершено. А от 24 жовтня 2019 року затримані за збут наркотиків злочинці вже мовчати не стали і вказали, що співпрацюють із людьми з оточення «Мультика», знову такий собі привіт від Герсака криміналу. І таких справ під керівництвом Віталія Анатолійовича дуже багато, що явно дає зрозуміти – вже скоро  «Мультик» буде «показуватись» у місцях позбавлення волі, а з ним і всі учасники його ОЗУ і в придачу корумповані чиновники.

1-10

2-4

Та, звісно, не єдиним «Мультиком» займається СБУ. Так, за часи на посаді, Герсак і його підлеглі  разом із ГБР взяли керівних осіб Фіскальної служби Миколаївщини, які виступали своєрідною «кришею» для багатьох незаконних заправок. Справа ведеться, і як підкреслив очільник СБУ – ніхто її на «тормозах» не спустить, це під його особистим контролем. В грудні 2019 року працівниками СБУ було викрито чиновників Управління екології Департаменту ЖКГ м. Миколаїв, яким інкримінують ст. 191 ККУ за розкрадання бюджету на суму 2млн.грн. Посадові  особи даного Департаменту за допомогою підрядних підприємств замість обрізання дерев – спилювали їх повністю і реалізовували як дрова. Також до активу СБУ даного регіону слід віднести затримання на хабарі у 30тис.грн працівників Державної служби з питань праці, які за своє лояльне ставлення вимагали гроші у місцевого підприємця.

Це лише маленька часточка із успішних справ під керівництвом Герсака, і до речі на посаді він не більше як пів року. Не дивно, що проти нього в прямому сенсі кримінал об’явив війну. Цікавою є й наразі неофіційна інформація, що тих хто допоможе усунути його з області чекає щедра нагорода. І не менш цікаво, що останнім часом ця чутка починає підтверджуватись, адже вже й певні медіа, і чиновники, і навіть депутати почали явно топити проти нього. Та якщо взяти статистичні дані, то по факту він із своїми підлеглими є одними із найефективніших із усіх областей України. Тому, навряд комусь вдасться знищити людину, яка приносить потрібні результати. Тим більше і Іван Баканов, і Володимир Зеленський тримають Миколаївщину на особистому контролі, а там наразі де-факто ведеться масштабна і головне успішна боротьба по знищенню криміногенної ситуації. Так що, попри всі потуги зацікавлених кримінальних структур і корумпованих чиновників –  місія знищити Віталія Анатолійовича Герсака є нездійсненною!

Далі буде…

Теги: Віталій Анатолійович Герсак,СБУ Миколаївської області,Мультик,СБУ Миколаїв,Михайло Титов,кримінал ,ОЗУ,Вікторія Москаленко,Вадим Алабин,Федір Барна,Володимир Фроленко,Герсак СБУ
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР