Ірма Крат: Якщо це правда, то чому ви всі ці роки мовчали?! - з України за 5 років вивезено 115 мільярдів доларів через корупційні схеми найвищих посадових осіб!

Ірма Крат: Якщо це правда, то чому ви всі ці роки мовчали?! - з України за 5 років вивезено 115 мільярдів доларів через корупційні схеми найвищих посадових осіб!
20897 ПЕРЕГЛЯДІВ

Адвокат Трампа Джуліані, колишній прокурор США, говорить, що має всі докази відносно того, що саме з України за останні 5 років було вивезено 115 мільярдів доларів через корупційні схеми найвищих посадових осіб! Якщо це правда, то чому ви всі ці роки мовчали, а тільки зараз заговорили про це, знаючи що в нашій державі війна, і що на нас напав такий величезний сусід/агресор, як Росія? І ми зараз вимушені мало не на колінах стояти перед МВФ і просити в них лише 3 мільярди доларів в борг, аби хоч якось виплатити пенсії та заробітні плати. 

Якщо ці гроші були виведені через офшорні кампанії, в тому числі і до вашої країни, то поверніть їх нам, і тоді я повірю у вашу стурбованість! Якщо ви вважаєте, що їх все одно вкрадуть, і вони знову опиняться у вас, то скажіть це прямо!

Давайте я до Вас приїду, і ми поговоримо на цю тему ! Або ж ви звяжіться зі мною +380688740590 (Телеграм), і я, як правозахисник, один із кращих в Україні, готова вивчити всю вашу документацію, увесь фактаж, щодо корупції в нашій державі, і допомогти вам повернути гроші до нашої України! Здається повторила двічі, кажуть, так краще розуміють чого хоче українка для своєї держави, коли мова йде, звісно, лише про мене. 

На изображении может находиться: 1 человек, сидит и автомобиль

Ірма Крат

Р.S

Згідно нашого джерела Ірма Крат таки достукалась до Джуліані і американської сторони  - та вже в ближній час в них запланована зустріч. 

Далі буде… 

Теги: Ірма Крат,адвокат Ірма Крат,Адвокат Трампа,Джуліані,МВФ ,корупція ,корупційні схеми
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР