Стрілянина у Броварах: суд заарештував на два місяці одного із затриманих (фото)

Стрілянина у Броварах: суд заарештував на два місяці одного із затриманих (фото)
31167 ПЕРЕГЛЯДІВ
Учора вранці в Броварах Київської області стався конфлікт зі стріляниною через міжміські маршрутні перевезення. Внаслідок конфлікту постраждали троє осіб, двоє з них із вогнепальними пораненнями перебувають у лікарні.
У Броварах суд заарештував на 60 днів без права на внесення застави одного із затриманих під час вчорашнього конфлікту зі стріляниною.

Про це заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив у Facebook.
«У Броварському суді обрали запобіжний захід першому із затриманих учасників вчорашніх кримінальних розборок. 60 днів під арештом без права внесення застави. Правильне рішення прийняв суддя! А інакше як би він дивився в очі своїм сусідам, жителям Броварів, які вчора відчули страху за себе і своїх дітей?», - написав він.
«Очікуємо на аналогічні рішення і по іншим затриманим з обох кримінальних угруповань - вінницьких і броварських», - додав Геращенко.
Як повідомляв УНІАН, 29 травня в Броварах Київської області стався конфлікт зі стріляниною через міжміські маршрутні перевезення.
Внаслідок конфлікту постраждали троє осіб, двоє з них із вогнепальними пораненнями перебувають у лікарні.
За даними МВС, у конфлікті взяли участь понад 100 осіб, один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, інша група трьома мікроавтобусами прибула з Києва.
Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також за ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.
Також учора Геращенко повідомив, що рік тому Київська облдержадміністрація провела тендер, за результатами якого у Бровари зайшов новий перевізник, а після двох місяців карантину два ворогуючих угруповання - з Вінниці та Броварів - вирішили «з'ясувати стосунки, а обласна влада не контролювала ситуацію й не звертала уваги на проблеми в сфері перевезень».
Сьогодні, 30 травня, суд у Броварах обирає запобіжного заходу 21 затриманому учаснику конфлікту.
unian
Теги: Бровари,Стрельба,Бровары,Стрілянина ,арест,суд,МВС,Киев,Геращенко
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР