Схематози ДПС часів Верланова: «Із бюджету України було вкрадено 40 млрд. грн» - Юлія Тимошенко. Результати розслідування ТСК

Схематози ДПС часів Верланова: «Із бюджету України було вкрадено 40 млрд. грн» - Юлія Тимошенко. Результати розслідування ТСК
21418 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно ми писали про те, що колишній керівник ДПС Сергій Верланов за наказом теперішнього очільника цієї структури Любченко має займатись реформами в податковій. Та з приходом на місце праці Верланова до роботи не допустили, а сам Любченко на дзвінки «ЕКСа» не відповідав. У зв’язку з цим можливий «геній» скруток ПДВ змушений був відбувати свій робочий день у дворику Податкової служби.

Вчора у Верховній Раді відбулось засідання Тимчасової слідчої комісій по справі «податківців-скрутчиків-конвертаторів». «За результатами роботи експертної групи з інформаційними базами Податкової Тимчасова слідча комісія Верховної Ради передала до СБУ та ДБР виявлені докази із «ланцюжками» від ініціаторів, «скрутчиків» через «прокладки» до кінцевих беніфіціарів. Це сотні підпрємств! І це лише «чисті скрутки». На загальну суму лише за два квартали більш ніж на 14 млрд. грн» - повідомив Ігор Уманський.

В свою чергу Юлія Володимирівна Тимошенко зазначила, що злочинним угрупуванням в податковій і митній службі щомісяця з бюджету могли красти 5-10 млрд. грн. Вона підкреслила, що ці суми значно більші ніж зараз Україна намагається запозичити у МВФ. Дальше пряма мова:

Та наразі, незважаючи на всі факти, головні організатори всього цього корупційного шабашу продовжують працювати в ДПС, не важливо - в штаті або поза штатом. Дуже цікава в нас держава, а головне правоохоронці: звідусіль лунають прізвища Верланова і його напарниці Долозіної, що уже закріплено фактами – а реакції немає. В європейських країнах вже б давно цих людей взяли під варту для унеможливлення бажання сховатись від правосуддя, а в нас… а в нас вони ходять на роботу й надалі!

До речі, щодо Ірини Долозіної – а не пора вже Олексію Любченко її звільнити?... Чи можливо вона йому корисна в роботі? Адже в неї за плечима колосальний стаж… нанесення ущербу державі!

Додаємо документи з розслідування ТСК:

Теги: ДПС ,Сергій Верланов,Любченко Олексій,Любченко ДПС,Ірина Долозіна,Ірина Долозіна ДПС,бюджет,Юлія Тимошенко,ТСК, ПДВ,схеми з ПДВ ,скрутка ПДВ
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР