Схематози ДПС часів Верланова: «Із бюджету України було вкрадено 40 млрд. грн» - Юлія Тимошенко. Результати розслідування ТСК

Схематози ДПС часів Верланова: «Із бюджету України було вкрадено 40 млрд. грн» - Юлія Тимошенко. Результати розслідування ТСК
12944 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно ми писали про те, що колишній керівник ДПС Сергій Верланов за наказом теперішнього очільника цієї структури Любченко має займатись реформами в податковій. Та з приходом на місце праці Верланова до роботи не допустили, а сам Любченко на дзвінки «ЕКСа» не відповідав. У зв’язку з цим можливий «геній» скруток ПДВ змушений був відбувати свій робочий день у дворику Податкової служби.

Вчора у Верховній Раді відбулось засідання Тимчасової слідчої комісій по справі «податківців-скрутчиків-конвертаторів». «За результатами роботи експертної групи з інформаційними базами Податкової Тимчасова слідча комісія Верховної Ради передала до СБУ та ДБР виявлені докази із «ланцюжками» від ініціаторів, «скрутчиків» через «прокладки» до кінцевих беніфіціарівЦе сотні підпрємствІ це лише «чисті скрутки». На загальну суму лише за два квартали більш ніж на 14 млрдгрн» - повідомив Ігор Уманський.

В свою чергу Юлія Володимирівна Тимошенко зазначила, що злочинним угрупуванням в податковій і митній службі щомісяця з бюджету могли красти 5-10 млрд. грн. Вона підкреслила, що ці суми значно більші ніж зараз Україна намагається запозичити у МВФ. Дальше пряма мова:

Та наразі, незважаючи на всі факти, головні організатори всього цього корупційного шабашу продовжують працювати в ДПС, не важливо - в штаті або поза штатом. Дуже цікава в нас держава, а головне правоохоронці: звідусіль лунають прізвища Верланова і його напарниці Долозіної, що уже закріплено фактами – а реакції немає. В європейських країнах вже б давно цих людей взяли під варту для унеможливлення бажання сховатись від правосуддя, а в нас… а в нас вони ходять на роботу й надалі!

До речі, щодо Ірини Долозіної – а не пора вже Олексію Любченко її звільнити?... Чи можливо вона йому корисна в роботі? Адже в неї за плечима колосальний стаж… нанесення ущербу державі!

Додаємо документи з розслідування ТСК:

Теги: ДПС ,Сергій Верланов,Любченко Олексій,Любченко ДПС,Ірина Долозіна,Ірина Долозіна ДПС,бюджет,Юлія Тимошенко,ТСК, ПДВ,схеми з ПДВ ,скрутка ПДВ
Автор: sxemycom
ПРЯМИЙ ЕФІР