Радник міністра Криклія - Віктор Довгань та директор з стратегічного розвитку й інвестиційної політики "УЗ" - Антон Соболевський - вживають наркотичні засоби?...(Відео)

Радник міністра Криклія - Віктор Довгань та директор з стратегічного розвитку й інвестиційної політики "УЗ" - Антон Соболевський - вживають наркотичні засоби?...(Відео)
29004 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Буквально вчора, 5 червня Телеграм канал «Klymenko Time» розмістив відео, яке за їхніми словами прислали їм їхні читачі. За їхніми словами на цьому відео людина, зовні і по голосу схожа на радника міністра інфраструктури Криклія - Віктор Довгань, який в компанії приятелів, серед яких чоловік схожий на директора зі стратегічного розвитку та інвестиційної політики "Укрзалізниці" Антона Соболевского – вживають наркотики?...

Якщо це дійсно вони, то прямо зараз ми з вами спостерігаємо, як радник міністра з білою доріжкою злітає в повітря, а топ УЗ - "забиває косяк". Так би мовити, запускають "локомотив реформ" в транспорті і авіації ... Яких вам ще реформ не вистачає? – пише «Klymenko Time».

Так же, у повідомленні сказано, що перед публікацією вони довго вивчали відео, порівнювали обличчя і голоси, інтонації. І вирішили опублікувати його - тому як схожість очевидна.

Якщо на відео - дійсно ці люди, то в ситуації потрібно розбиратися надзвичайно серйозно - вони не повинні бути причетні до управління державою – підкреслює «Klymenko Time», в цьому ми з ними солідарні.

Чекаємо реакції Президента та правоохоронних органів!

Теги: Віктор Довгань,Радник міністра Криклія,Радник міністра Криклія - Віктор Довгань,УЗ, Антон Соболевський,Укрзалізниця,Криклій Владислав,Виктор Довгань Википедия,Антон Соболевский Википедия
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР