Композиція «День Перемоги» від Маестро Володимира Гришко у Великий День 9 травня символічно лунала по всіх каналах. Анонс кліпу дуетної композиції з Ігорем Мізрахом - «Предупреждал»

Композиція «День Перемоги» від Маестро Володимира Гришко у Великий День 9 травня символічно лунала по всіх каналах. Анонс кліпу дуетної композиції з Ігорем Мізрахом - «Предупреждал»
27680 ПЕРЕГЛЯДІВ

9 травня Україна відзначала 75 річницю Великої Перемоги! На превеликий жаль, в цей день зовсім мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні зараз поклонитися в ноги і подякувати за мирне небо над нашими головами.

Крім щирих побажнь  здоров'я і довголіття нашим ветеранам, кожен з нас має пообіцяти і зробити все можливе, щоб наші діти ніколи не дізналися, що таке війна. Ми повинні докласти всіх зусиль, щоб зберегти пам'ять про тих, хто довгими верстами йшов до цієї перемоги. 

Символічно, що в цей Визначний день на усіх українських каналах лунала композиція «День Перемоги» від Маестро Володимира Гришко. Великий Корифей вже не один десяток літ популяризує нашу державу по цілому земному шарі. Для українців Він є символом волі, честі і патріотизму.  

Також слід відзначити й привітальні слова від Володимира Даниловича, в яких Він чітко підкреслив: «Нації які не пам’ятають свого минулого – не мають майбутнього!». Великий Маестро виразив щирі слова подяки та поклонився всім ветеранам, учасникам підпілля, учасникам партизанського руху, дітям війни! 

Звісно, хочеться скористатись моментом та повідомити шанувальників Маестро Володимира Гришко, що їх вже скоро чекатиме приємний сюрприз - у світ вийде кліп на геніальну дуетну з Маестро Ігорем Мізрахом композицію «Предупреждал». 

Нам нещодавно вдалось зв’язатись з Ігорем Аркадійовичем і Володимиром Даниловичем та домовитись про спільне інтерв’ю, яке відбудеться на днях, з цими Великими Людьми. Шанувальники цих виконавців знають, що нещодавно у світ вийшла студійна версія цієї пісні. 

Та все ж відкриємо частково таємницю яку вивідали у телефонній розмові: на цю дуетну композицію буде вже скоро знято відео-кліп. Також ми дізнались, що зйомки мали відбутись раніше, але цього не сталось у зв’язку із пандемією коронавірусу COVID-19. 

Детальніше все розповімо після запланованого інтерв’ю з Ігорем Мізрахом та Володимиром Гришко.

Далі буде… 

 

Автор:Игорь Думка

Теги: «День Перемоги»,Володимир Гришко,Гришко Данило Микитович, 9 травня ,«Предупреждал»,Ігор Мізрах,Игорь Мизрах,Игорь Мизрах Вкипедия,политический эксперт Игорь Аркадьевич Мизрах, Игорь Аркадьевич Мизрах,Мізрах Ігор Аркадійович ,Мізрах Ігор Аркадійович новини,Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт,Мізрах Ігор Аркадійович досьє,Мізрах Ігор Аркадійович біографія,Игорь Мизрах Банковая,Мизрах Игорь новости,Политэксперт Игорь Мизрах
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР