Ігор Мізрах: У нас кадровий голод і забагато антикорупційних органів

Ігор Мізрах: У нас кадровий голод і забагато антикорупційних органів
27536 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нині існує так багато антикорупційних органів, що можна розгубитися. Антикорупційна прокуратура, Антикорупційний суд, Національне агентство із запобігання корупції… Своїх супротивників вони називають клієнтами. А це – представники середнього та малого бізнесу, що зараз гинуть від  кількості органів контролю. Я вважаю, що малий та середній бізнес – це ті, хто відроджують виробництво в нашій країні і роблять добрі справи для держави та людей. Їм потрібно допомагати. На цьому наголошує Ігор Мізрах.

«На жаль, усі ті органи, які покликані захищати пересічних громадян та тих, хто розвиває економіку у державі, сьогодні стали важелем впливу в руках можновладців, політиканів та популістів. А чи потрібні ці органи нашій країні в такому форматі? — Питання риторичне.» — зазначив Ігор Мізрах.

У нас багатомільйонна країна, в якій безліч розумних людей. Їх потрібно залучати до політичної сфери і запитувати, що слід робити далі. Нам бракує кадрів. У нас кадровий голод. Треба не проводити псевдореформи чи псевдоконкурси на посади, а натомість – підійти до цього з професійної точки зору. Можливо, знайти тих, хто сьогодні залишився за бортом. Це можуть бути люди з минулої влади. Однак вони профі та вміють дати цінну пораду. Починати варто з кадрової політики. При владі мають бути професіонали.

Теги: Ігор Мізрах,Игорь Мизрах,Игорь Мизрах Вкипедия,политический эксперт Игорь Аркадьевич Мизрах, Игорь Аркадьевич Мизрах,Мізрах Ігор Аркадійович ,Мізрах Ігор Аркадійович новини,Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт,Мізрах Ігор Аркадійович досьє,Мізрах Ігор Аркадійович біографія,Игорь Мизрах Банковая,Мизрах Игорь новости,Политэксперт Игорь Мизрах,Мізрах Ігор Аркадійович,Мизрах Игорь Аркадьевич,Мизрах Игорь биография,Игорь Мизрах новости,кадровий голод,антикорупційні органи
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР