Аферист чи Лікар?? Звички з минулого: Весненко Анатолій, хірург Інституту Шалімова – чи продовжує він торгувати наркотичними засобами?

Аферист чи Лікар?? Звички з минулого: Весненко Анатолій, хірург Інституту Шалімова – чи продовжує він торгувати наркотичними засобами?
26520 ПЕРЕГЛЯДІВ

Про Анатолія Івановича Весненко, хірурга Національного інституту хірургії і трансплантології ім. А.А. Шалімова ходить багато інформації. Хтось відзивається як про хорошого лікаря, хтось навпаки – вважає його недоспеціалістом і шахраєм. Та на діяльність лікарів люди завжди реагували по-різному, і в цьому нічого дивного немає!

Та справа далеко в іншому, адже останнім часом шириться багато новин, що Анатолій Весненко повернувся до старих звичок(хоча можливо й не покидав їх)– торгівля наркотичними засобами. В далекому 2008 році його фірми ВАІ", "Март-Вест" попри заборону Законом України продавали направо-наліво трамадол, а попри трамадол й інші наркотичні речовини. Ще тоді всі говорили: в  його  ВАІ", "Март-Вест" можна закупитись наркотою як в будь-якому стриптиз-клубі!

 

В жовтні-листопаді 2008 року практично всі ЗМІ писали про так-звану «трамадольну мафію», а Анатолій Весненко в ній займав далеко не останнє місце! Зараз же є інформація, що «звичку з минулого» він не покинув, а навпаки розширив свою діяльність ще більше, та залучився «кришуванням» певних правоохоронців. Наразі проводиться журналістське розслідування, про всі факти якого ми будемо повідомляти!

Щодо його фірм, через які можливо проводиться торгівля наркотичними речовинами, то це :

-          ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ФІРМА ВАІ (Код ЄДРПОУ 21508576),  м.Київ, Святошинський район, ВУЛ.ГРИГОРОВИЧА-БАРСЬКОГО, будинок 7, офіс 38.

-          ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО МАРТ-ВЕСТ( Код ЄДРПОУ33306717)- також ареса ),  м.Київ, Святошинський район, ВУЛ.ГРИГОРОВИЧА-БАРСЬКОГО, будинок 7, офіс 38.

Далі буде…

Довідка:  Весненко Анатолій Іванович - лікар-хірург, кріохірургії Національного інституту хірургії і трансплантології ім. А.А. Шалімова.

Закінчив з відзнакою в 1985 році лікувальний факультет Київського медичного інституту.

З 1985 р .. працював в Інституті клінічної та експериментальної хірургії на посаді лікаря, молодшого наукового співробітника, з 1992 р. - наукового співробітника, а з 2005 р. - Старшого наукового співробітника.

У 1992 захистив кандидатську дисертацію на тему "Оцінка стану хворих з хірургічними захворюваннями органів панкреатодуоденальной зони і прогнозування наслідків в панкреатодуоденальной резекції", опублікував 30 наукових робіт, має 2 авторських свідоцтв на винахід, бере участь у багатьох комплексних наукових темах інституту.

Працює над докторською дисертацією "Використання інформаційного та математичного моделювання для лікування гострого панкреатиту». За змістом докторської дисертації опубліковано 12 наукових статей. Спеціалізується на: - кріохірургії, виконуючи операції на органах травлення.

Теги: Весненко Анатолій Іванович, хірург Інституту Шалімова, торгівля наркотичними засобами, Анатолій Весненко, Весненко Анатолий Иванович, Весненко Анатолий, Лікар Анатолій Весненко, Врач Анатолий Весненко,хірург,лікар,трамадол ,лікар-хірург,Національний інститут хірургії і трансплантології ім. А.А. Шалімова
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР