Коррупціонер Кіча, якого спіймали на хабарі Ситнику та Холодницькому, вже на свободі: за нього внесли 40 мільйонів

Коррупціонер Кіча, якого спіймали на хабарі Ситнику та Холодницькому, вже на свободі: за нього внесли 40 мільйонів
18670 ПЕРЕГЛЯДІВ

За ексдиректора з правових питань компанії Burisma Group Андрія Кічу, якого підозрюють у наданні неправомірної вигоди керівникам НАБУ та САП, внесли заставу у понад 40 млн грн.

Про це повідомила керівник відділу комунікацій у Вищому антикорупційному суді Олеся Чемерис.

"Так, за підозрюваного, затриманого у нібито спробі надання неправомірної вигоди керівництву антикорупційних органів, якому ВАКС першому обрав запобіжний захід, застава уже внесена“, - сказала Чемерис.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційний суд визначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у понад 40,3 млн грн Андрію Кічі, затриманому за підозрою у наданні неправомірної вигоди керівникам НАБУ та САП.

У справі як про підозрюваних йдеться про першого заступника начальника ГУ ДПС у Києві, одного із керівників групи компаній, афільованої з колишнім міністром екології та природних ресурсів часів президента Віктора Януковича, а також колишнього керівника одного з департаментів ДФС України, довіреної особи ексміністра екології.

Нагадаємо, що НАБУ оприлюднило фото 6 млн доларів, які призначалися співробітникам НАБУ та САП як хабар. Пізніше було повідомленно, що в межах цієї справи було затримано трьох осіб. Для затриманих проситимуть запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Теги: корупціонери,Вищий антикорупційний суд,Чемерис Олеся,ВАКС,Застава,САП,НАБУ,Кича Андрей,Хабарники,хабар ,приоритет орг
Автор: Prioritet
ПРЯМИЙ ЕФІР