Шанувальники «руского міра» нардеп Требушкін і його помічник з паспортом РФ Костенніков намагаються рейдернути ДП «ВК «Краснолиманська»?...

Шанувальники «руского міра» нардеп Требушкін і його помічник з паспортом РФ Костенніков намагаються рейдернути ДП «ВК «Краснолиманська»?...
26885 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно, 11 червня, відбувся захват ДП «ВК «Краснолиманська». Невідомі люди, зламавши пропускну систему, зайшли на територію підприємства разом з підбуреними робітниками шахти. Сторонні люди називали себе представниками нещодавно утвореної профспілки «Захист праці Покровськ». Після проникнення на територію підприємства, невідомі люди попрямували до будівлі АПК, де знаходяться шахтарські нарядні. Далі був утворений страйковий комітет, на якому було вирішено паралізувати роботу підприємства. Такі дії є критичними для подальшої життєдіяльності шахти і можуть негативно позначитися на екологічній ситуації.

 

Варто підкреслити, що нападники застосували фізичне насильство до співробітників охорони і завдали їм тілесних ушкоджень. Також відомо, що при собі вони мали предмети, схожі на зброю, а очолювали  «штурмовиків» громадянин Російської Федерації Євген Костенніков  спільно з екс-генеральним директором ДП «ВК«Краснолиманська» Кисельовим К.В. Також відзначаємо, що заклики увірватися на підприємство з метою зупинки його роботи неодноразово фіксували раніше місцеві телеканали.

Напередодні Костенніков в своїх закликах відзначав, що тільки «кардинальні» дії, пов'язані із зупинкою підприємства, захоплення його будівель і відсторонення нинішніх керівників дозволять відновити стійку роботу ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська». Свої заклики до незаконних дій Костенніков здійснював нібито від імені працівників підприємства, які є членами очолюваної ним самим «профспілки», яка немає відношення до вугільної компанії (на підприємстві існує своя незалежна профспілка). Варто нагадати, що Костенніков із Кисельвим вже не вперше намагаються захопити «Краснолиманську». Приміром за спробу у 2014 році - на розгляді в Червоноармійському районному суді Донецької області (Еун 235/2649/16-к) знаходиться обвинувальний акт щодо незаконного захоплення Костенніковим Є.І. і Кисельовим К.В. ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська».

Давно не секрет що Костенніков намагається захопити «Краснолиманську» по наказу народного депутата (помічником якого він є) Руслана Требушкіна. Руслан Требушкін - колишній соратник Януковича, екс-член" Партії регіонів ". У ЗМІ збереглися повідомлення про його участь в "антимайдані". Будучи мером Димитрова Донецької області, Требушкін доставляв "гуманітарну допомогу" беркутівцям на Майдан. Та якщо такі особистості з такими біографічними даними при владі останнім часом нікого вже не дивують. Тоді як тоді пояснити українцям, матерям вбитих воїнів те, що цей «перфоманс» української політики відкрито дякував Путіну за окупацію Криму! - Як це пояснити?!

Тепер щодо його помічника – це Костенніков Євген Іванович. В цієї особи є паспорт громадянина Російської Федерації, а до середини 2019 року в нього в Криму успішно працював бізнес. Який до речі, й зараз там функціонує, просто записаний на підставних осіб. Костенніков змушений був піти на такий крок через те що став помічником Требушкіна у ВРУ. 

Паспорт Костенніков отримав за дуже цікавою причиною – «приобретение гражданства РФ», тобто  цей документ він отримав тільки через те – що дуже цього хотів!!! Можна вважати, що «приобретение» паспорта РФ – це пряме визнання любові до руского міра, до російського агресора!!!

 А тепер ця парочка Требушкін-Костенніков - любителів руского міра сидить у Верховній раді України та продовжують займатись знищенням нашої держави! А захоплення ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська» - це є одним із кроків знищення України, адже знищивши вугільну систему ми йдемо до втрати енергетичної незалежності… А саме цього потребує російський агресор, а його слуги це виконують!!!...

Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора. 

 

Автор: Сергій Бутрим

Теги: Костенніков Євген Іванович,ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська»,Шахта Краснолиманська,Краснолиманська ,Захоплення шахти «Краснолиманська»,нардеп Требушкін,Требушкін Руслан Валерійович,Требушкін Краснолиманська,Євген Костенніков,ГП «Угольная компания «Краснолиманская»,ДП «ВК «Краснолиманська»,ООО «Краснолиманское»,угольная компания Краснолиманская,шахта Краснолиманская,АПК,Народний депутат Руслан Требушкин,Руслан Валерьевич Требушкин,Руслан Требушкин Википедия,ВРУ,ВР,Верховная Рада,Руслан Требушкин,рейдерство ДП «Шахта Краснолиманська» Требушкин, рейдерство,рейдеры
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР