«Мульти-ЗМІ»: Головним «редактором» видання «Преступности.Нет» прогнозовано виявився кримінальний авторитет Михайло Титов, він же «Мультик»

«Мульти-ЗМІ»: Головним «редактором» видання «Преступности.Нет» прогнозовано виявився кримінальний авторитет Михайло Титов, він же «Мультик»
27338 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неодноразово у ЗМІ з’являлась інформація про те, що колись незалежне і популярне видання «Преступности.Нет» «лягнуло» під кримінального авторитета Михайла Титова (Мультик). Останніми роками дане медіа стало практично рупором  і «відбілювачем» для місцевих бандитів, корупціонерів і нелегальних бізнесменів. А «бенефіціаром» та «головними редактором» в одному лиці  є Михайло Титов, який  жорстко контролює інформаційну політику ресурсу.

На даному сайті Ви не знайдете жодної негативної згадки про нього і його близьке оточення. Ми вже неодноразово озвучували доволі цікаву статистику публікацій… Цікаву тим, що там про справжнього криміногена «Мультика» не описано жодних новин, де він виступає злочинцем… все просто введіть в строку пошуку ім’я-прізвище або кличку «Мультик» і все побачите самі: бізнесмен, авторитетний бізнесмен або максимум це описування кримінальних справ де «несправедливо» звинувачують Титова… І це при тому, що всі українські ЗМІ висвітлюють реальну картину злочинних діянь «Мультика»!!! Це звісно не спроста!!!

За допомогою інтернет-видання «Преступности.Нет», яким керують  герой АТО Дмитро Дмитрієв, Андрій Сенченко і Артем Дибленко – кримінальний авторитет «Мультик» вже не перший рік відкрито дискредитує неугодних йому політиків та правоохоронців, тобто тих що відмовились на нього працювати, виконувати його злочинні накази. Яскравим прикладом останніх 6-8 місяців є «запрограмована» чорна піар-кампанія проти керівника СБУ Миколаївщини Віталія Герсака. Справді якщо відкрити дане видання то помітно, що «Мультик» в них «герой-бізнесмен», а СБУ-шник Герсак «найлютіший ворог» народу. А таких людей яких «Мультик» намагався усунути інформаційно вкрай не мало…

До кінця не хотілося вірити, що миколаївський бандит Міша «Мультик» осідлав одне з найрейтинговіших інтернет-видань «Преступности.НЕТ». Але це виявилося правдою. Цей інтернет-ресурс надавав колосальний вплив на формування громадської думки жителів Миколаївщини. «Мультик» у вільний від кримінальної діяльності час, виконував роль тіньового редактора «Преступности.НЕТ».

Прикріпляємо запис телефонної розмови, який геть зриває маски з продажних журналістів. Міша «Мультик» просить Дмитра Дмитрієва не ставити по ньому викриваючу публікацію. А журналіст, починає з ним спілкуватися на блатному жаргоні і обіцяє знайти і покарати «крису», називаючи його «братиком». «Крисою» - Дмитрієв називає журналіста свого видання, який написав викривальну статтю і згадав в ній недоторканного кримінального авторитета. Отримавши вказівку від «Мультика», Дмитрієв влаштував на журналіста справжнє цькування. Ось вам і журналістська етика і стандарти.

0:05 – МИХАИЛ ТИТОВ «МУЛЬТИК» ПЕРВЫЙ ГОВОРИТ С ДМИТРИЕМ ДМИТРИЕВЫМ»

1:05 – МИХАИЛ ТИТОВ «МУЛЬТИК» ГОВОРИТ С АНДРЕЕМ СЕНЧЕНКО»

1:45 – МИХАИЛ ТИТОВ «МУЛЬТИК» СНОВА ГОВОРИТ С ДМИТРИЕМ ДМИТРИЕВЫМ»

Крім фінансової підтримки, «Мультик» розводив разом з керівництвом «Преступности.нет» місцевих бізнесменів, депутатів і чиновників. Наприклад, Дмитрієв і Сенченко пишуть дискредитують статті на адресу окремої людини, після чого йому дзвонить Міша «Мультик» і пропонує за окрему плату вирішити питання з керівництвом «Преступности.нет».

 

Або вони просто кошмарять інформаційно нелегальних бізнесменів, а потім тягнуть їх до себе на розмову і ставлять під щомісячне забезпечення «квитками». Також вони люблять за окрему плату піарити і відбілювати зашкваренних політиків, які погоріли на хабарах або корупції. Звичайні аферисти, прихвосні кримінальних угруповань!

Теги: Мультик,Михайло Титов,Михаил Титов,Дмитро Дмитрієв,Андрій Сенченко,Артем Дибленко,кримінальний авторитет Мультик,Виталий Герсак,Герсак СБУ,Дмитрий Дмитриев,Андрей Сенченко,Андрей Сенченко Википедия,Артем Дибленко Википедия,Герсак Виталий Анатольевич,кримінальний авторитет Михайло Титов,Криминальный авторитет,Криминальный авторитет Мультик,криминал,Криминальный авторитет Михаил Титов,Віталій Герсак,Миша «Мультик»,СБУ,Михаил Титов Мультик
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР