Маємо дбати про безпеку дітей, особливо коли в них відповідальний період ЗНО - Володимир Зеленський

Маємо дбати про безпеку дітей, особливо коли в них відповідальний період ЗНО - Володимир Зеленський
18290 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Володимир Зеленський провів традиційну селекторну нараду щодо запобігання поширенню коронавірусу, яка відбулася за участю представників уряду та правоохоронних органів.

Глава держави порушив питання великої кількості заражених – 200 осіб – на Львівщині за минулу добу. Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко пояснив, що така значна кількість лабораторно підтверджених позитивних випадків COVID-19 з'явилася через те, що було усунуто велику чергу громадян, які очікували на тести.

Водночас у деяких регіонах України, зокрема на Закарпатті, доволі напружена ситуація щодо створення умов для безпечного проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Уряд України разом з місцевою владою вживають усіх необхідних заходів задля безпечного проходження ЗНО випускниками. Якщо в окремих регіонах епідситуація не буде задовільною, Кабмін напрацьовуватиме рішення щодо коригування умов для безпеки дітей.

«Коронавірус коригує наші плани в усіх галузях. Маємо дбати про безпеку дітей, особливо коли в них відповідальний період ЗНО», – сказав Володимир Зеленський.

В уряді повідомили, що показник захворюваності становить 46,8 випадку на 100 тис. населення, а маркер, після якого треба ухвалювати рішення щодо епідемічної ситуації, – 60 осіб на 100 тис. населення.

president.gov.ua

Теги: Президент України, Володимир Зеленський,ЗНО, Коронавірус,COVID-19
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР