Привітання голови СБУ до 26-ої річниці створення Центру спеціальних операцій "А" (відео)

Привітання голови СБУ до 26-ої річниці створення Центру спеціальних операцій "А" (відео)
15665 ПЕРЕГЛЯДІВ

За 26 років Центр спеціальних операцій "А" у складі СБУ має у своєму командному заліку тисячі спецоперацій і затримань. Це - той бойовий підрозділ Служби, де є цілковита відданість справі і безумовний ризик. І це справді командна робота.

Центр виконує найскладніші завдання, для яких потрібні максимум концентрації, чітке планування і швидка реакція. І кожен боєць знає, що від його дій може залежати не просто спільний результат, а й життя побратима.

За ці роки Центр втратив не одного бійця. Ваша робота ризикована і в мирний час, і ще більше - коли на Сході нашої держави триває гібридна війна.

Співробітники ЦСО «А» першими були на передовій в зоні проведення Операції об‘єднаних сил і першими, на жаль, втратили побратима у квітні 2014 року. Але з кожною людською втратою ви стаєте тільки сильнішими. І  продовжуєте з честю захищати Україну для українців!

Бажаю всім співробітникам Центру спецоперацій "А" витримки, мужності і міцного здоров'я, щоб протидіяти сучасним викликам та загрозам. І після кожної операції повертатися до своїх родин!   

З повагою Голова Служби безпеки України Іван Баканов

Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР