Шанувальники «руского міра» Требушкін і Костенніков за допомогою поліції і екс-добровольців АТО намагаються захопити ДП «Краснолиманська» - КО спостерігає, Президент – БЕЗДІЄ!

Шанувальники «руского міра» Требушкін і Костенніков за допомогою поліції і екс-добровольців АТО намагаються захопити ДП «Краснолиманська» - КО спостерігає, Президент – БЕЗДІЄ!
16473 ПЕРЕГЛЯДІВ

В 2014 році екс-нардеп Семен Семенченко воював з путінськими військами на Донбасі, а теперішній народний депутат Руслан Требушкін – дякував Путіну за анексію Криму. Та 1-2 липня всі зняли свої маски і показали українцям істинне обличчя, яке вже вкотре доводить – наша держава падає на дно всіх писаних і не писаних морально-духовних цінностей!

Чи могли б всі загиблі «від рук Путіна» патріоти подумати, що прийде час і їхній побратим Семенченко разом із своїм помічником і воїном АТО Сергієм Ружицьким – прислуговуватимуть великому прихильнику Путіна Руслану Требушкіну і його помічнику, громадянину РФ Євгену Костеннікову?!...  - Напевне ні, не могли б… Та гроші великого ляльковода олігарха Ігоря Коломойського роблять «дива»…

Ми вже писали про неодноразові спроби Требушкіна і Костеннікова захопити ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська», та цими днями відбувся практично «фурор» рейдерства. У середу, 1 липня, представники охоронної фірми «Донкорп Україна», разом з копами увірвалися до адміністративного корпусу державної шахти «Краснолиманська», яку намагається віджати народний депутат-мажоритарник Руслан Требушкін. Останній, заручившись підтримкою Андрія Геруса і Ігоря Коломойського, спочатку вибив додаткові мільярди дотацій для державних вугледобувних підприємств, а потім одразу ж приступив до захоплення одного з них.

Ми не одноразово публікували, що безпосередній контроль над класичним рейдерським захопленням здійснює помічник Требушкіна, громадянин Росії Євген Костенніков.

Костенніков разом із колишнім директором шахти Костянтином Кисельовим, за підтримки підконтрольної нардепу приватної охоронної компанії та поліції - зловмисники вже вдруге за місяць намагаються зупинити роботу всього підприємства, забрати документи і, за допомогою підтримки чиновників з Києва, узаконити керівництво над шахтою.

В свою чергу 2 липня Буславець, яка змі$$$нила «шефа – з Ахметова на КО» разом із Андрієм Герусом та Русланом Требушкіним отримали неочікуваний хід подій: зняли їхнього незаконно призначеного керівника Дмитра Кобзаря(Буславець призначила тиждень тому – за домовленістю із Герусом та Требушкіним) – повернувся законний керівник Сергій Пидик, який до речі й офіційно числився керівником, але був відсутній 8 місяців за станом здоров’я.

А дальше, як кажуть – понеслось… шахтарі завітали в кабінет до нового-старого керівника, якому від їхнього візиту стало погано…

А згодом, після своєрідного фіаско Пидика завітав й сам Требушкін, люди якого днем перед цим як і раніше займались практично відкритим рейдерством. Нардеп напевне особисто хотів пересвідчитись у своїх шансах по захопленню Краснолиманської… Адже за допомогою Кобзаря йому це вдалось… А Пидик для них непотрібний сюрприз…

Повертаємось до 1 липня, часу коли Требушкін і Костенніков заручившись підтримкою  охоронної фірми «Донкорп Україна» і начальника місцевого відділу Поліції, полковника Олександра Коломійця фактично штурмом хотіли взяти Краснолиманську.

Щодо полковника Олександра Коломійця то він практично й заводив потрібну Требушкіну відверту тітушню на підприємство. І в цьому дивного нічого немає, адже відділення полковника отримало стараннями нардепа 800 тис. грн з місцевого бюджету. Крім того є інформація, що Коломієць й особисто отримав 30тис. доларів США готівкою особисто в руки. По цьому факту буде розбиратись СБУ, куди скерована заява і свідчення свідків.

Олександр Коломієць

А тепер цікавіше охоронна фірма «Донкорп Україна»… Дана структура практично в ручному режимі виконувала всі накази Костеннікова І Трнебушкіна по рейдерству. Також відзначаємо, що бійці з «Донкорп Україна» вже брали участь у силовому захопленні «Центренерго», коли підконтрольні дніпровському олігархові люди намагалися зберегти свій вплив на створені за кілька місяців незаконні схеми. Тільки в Києві у них не було підтримки місцевої поліції, а в Покровське відверту тітушню заводив на підприємство начальник місцевого відділу, полковник Олександр Коломієць.

Doncorp Україна – корпорація з безпеки, створена ветеранами батальйону Донбас. Керівником є РУЖИЦЬКИЙ СЕРГІЙ БРОНІСЛАВОВИЧ.

Ружицький Сергій

Так цей самий Ружицький що був помічником народного депутата Семена Семенченко. Сам же екс-нардеп, скажемо-так, також часто «тусується» в цій компанії тепер уже рейдерів. Та от цікаво виходить: як це так сталось що воїни АТО на чолі із Семенченко працюють на шанувальників «руского міра» Требушкіна і Костеннікова – відповідь напевне проста і це гроші олігарха Коломойського. Також варто відзначити, що Семенченко вже неодноразово був помічений у акціях на підтримку цього олігарха, та й на Краснолиманській він також з’являвся…

В цих рейдерських війнах нічого дивного не було б, адже ціна питання — розпил багатомільйонних бюджетних дотацій, а також розподіл вугілля по «потрібними цінами» на інші державні підприємства, де керують люди з орбіти Коломойського. Але є ряд важливих і кричущих «АЛЕ»:

  • Чому патріоти і воїни АТО, серед них Семенченко служать не Україні, а  шанувальникам «руского міра» і КО…
  • Чому на очах в українців знищують енергетику і державні підприємства, а влада – БЕЗДІЄ…
  • Чому… точніше – а Президент в нас є в країні?

«Володимире Олександровичу, як у Вас справи? Вас нічого не бентежить? Як самопочуття? А може все-таки втрутитесь – чи й дальше спостерігатимете  як великі «дядьки» Коломойський і Ахметов знищуватимуть енергетику та граються долями українців?».....

Далі буде…  


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

 

Автор: Дмитро Фесенко

Теги: Костенніков Євген Іванович,ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська»,Шахта Краснолиманська,Краснолиманська ,Захоплення шахти «Краснолиманська»,нардеп Требушкін,Требушкін Руслан Валерійович,Требушкін Краснолиманська,рейдерство ДП «Шахта Краснолиманська» Требушкин,ДП «ВК «Краснолиманська»,захоплення шахта Краснолиманська,Депутат Руслан Требушкин рейдерство,Руслан Требушкін,Народний депутат Руслан Требушкін,Требушкін,Євген Костенніков,Донкорп Україна,Doncorp Україна,РУЖИЦЬКИЙ СЕРГІЙ БРОНІСЛАВОВИЧ,Семенченко , Ольга Буславець,Буславець ,Олександр Коломієць,Семен Семенченко
Автор: Vse.Media
ПРЯМИЙ ЕФІР