Не будьте байдужі: відома співачка Натаніка допомагає врятувати життя маленькому Єлисею! Долучайтесь як це вже зробили Ігор Мізрах, Ілля Ноябрьов, Дмитро Оськін, Василь Ковальчук та багато інших людей!

Не будьте байдужі: відома співачка Натаніка допомагає врятувати життя маленькому Єлисею! Долучайтесь як це вже зробили Ігор Мізрах, Ілля Ноябрьов, Дмитро Оськін, Василь Ковальчук та багато інших людей!
23435 ПЕРЕГЛЯДІВ

Реквизиты для помощи!

ПриватБанк 4149-4390-4261-8177

Получатель: ЗЕЛЕНСКИЙ АЛЕКСАНДР

ПриватБанк 4149-4391-0487-8974  ЗЕЛЕНСКАЯ КАРИНА

ПУМб 5167-5404-0030-4138 Получатель: ЗЕЛЕНСКАЯ КАРИНА

Валютный счёт,  BENEFICIARY ZELENSKIJ ALEKSANDR

Счет в банке получателя  5168-7574-0946-3629

BENEFICIARY ZELENSKIJ ALEKSANDR

Счет в банке получателя 5169-3600-0784-3521

Валюта карты: USD Банк: АТ "Альфа -Банк" 4102-3212-5662-3520

Получатель: ЗЕЛЕНСКИЙ АЛЕКСАНДР

Счёт: PayPal (Волонтер )

Яндекс кошелёк : 4100115268877791

Яндекс кошелек. Playsend karina Zelenskaya

 


Вже минув практично тиждень від дня старту організованого відомою співачкою Натанікою Марафону в підтримку боротьби за життя маленького хлопчика Єлисея Зеленського!

Натаніка і батьки Єлисея - Олександр та Каріна щиро вдячні всім за допомогу. Світ не без добрих людей – це як мінімум показав цей пройдешній тиждень марафону.

Та сума, нажаль чимала, тому всі хто в змозі допогти – долучайтесь! Допоможіть врятувати маленьке янголятко на ім’я Єлисей!   

До боротьби за життя маленького Єлисея вже долучилось багато небайдужих людей, серед них: відомий політичний експерт Ігор Мізрах, який сам, як люблячий батько одним із перших відгукнувся на клич про допомогу від НАТАНІКИ:

Людмила Ардельян - Заслужена артистка України, «Віолетта з РЕАЛЬНОЇ МІСТИКИ», експерт в програмі ГОВОРИТЬУКРАЇНА, Українська актриса театру і кіно.

Чудова Людина - Дмитро Оськін, Заслужений артист України, відомий кіноактор, Телеведучий, Найвідоміший український конферансьє, який свого часу з концертами раз шість проїхався Радянським Союзом.

Ілля Ноябрьов - Заслужений артист України, телеведучий, конферансьє, автор телевізійних проектів «Я - пам'ятник собі ...», «Острів невезіння», «Анекдот-клуб", Золотий гусак ", «Показуха», «Афера», «Я все про вас знаю »,« Кумири і кумирчики ». Актор, сценарист, режисер, телепродюсер. Головний редактор гумористичного журналу «Золотий гусак»

Заслужений Артист естрадного мистецтва України - Василь Ковальчук, Прекрасний Співак, Артист і Чудовий Людина!

Чудовий Музикант і Людина - Гітарист Flame,  Лауреат багатьох міжнародних конкурсів і фестивалів, Заслужений Артист естрадного мистецтва України, Вогняна Гітара України.

І ці всі люди – це лише маленька частина із всіх хто долучився заради спасіння життя маленького хлопчика Єлисея Зеленського. Тож продовжуйте цю добру традицію яку запровадили і підтримують ці небайдужі та щирі люди. Реквізити вказані на початку публікації. Щиро дякуємо, всім здоров’я, миру і любові!!!

Теги: Натаніка ,Ігор Мізрах,Ілля Ноябрьов,Дмитро Оськін,Василь Ковальчук,Гітарист Flame,Людмила Ардельян,співачка Натаніка,Елисей Зеленский,допомога,допомога Єлисею
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР