Чоловік одіозної схематозниці із ДПС Ірини Долозіної - Володимир Бандура також рветься грабувати Україну?! Його ціль – знущання над народом Святогірської ОТГ

Чоловік одіозної схематозниці із ДПС Ірини Долозіної - Володимир Бандура також рветься грабувати Україну?! Його ціль – знущання над народом Святогірської ОТГ
166141 ПЕРЕГЛЯДІВ

Із приходом до влади Володимира Зеленського і його команди корупційні чиновники дедалі частіше почали «виносити вироки» українському народові. Адже на фоні гучних передвиборчих заяв про посадки, знищення корупції і прихід у державні кабінети нових обличь, нажаль, часто ми стикаємось із протилежною ситуацією. Звісно, ми розуміємо, що на все потрібен час і Володимир Олександрович вже зробив багато кроків на шляху до позитивних змін у державі. Та на ситуацію яку ми опишемо нижче в публікації, Гарантові все ж варто звернути увагу! Адже цей одиночний випадок що наведемо є просто прикладом шаблонної реальності сьогодення з яким потрібно боротись, що віримо – Президент й зробить неодмінно!  

Але все ж наразі сьогодні ми змушені підкреслити явний приклад того, що буває коли корупційні чиновники часів Януковича, Порошенко залишаються на посадах й до сьогодні і зухвало відчувають свою безкарність за збитки завдані державі та українському народові?!...

А відбувається уже стандартна ситуація – вони «множать свої загребущі та схематозні щупальця» у вигляді притягнення до державної кормушки своїх братів, сестер, чоловіків, кумів та всіх, хто лиш в змозі вправно грабувати державу!!!

Так, нещодавно ми натрапили на інтерв’ю такого собі громадянина Володимира Володимировича Бандури, який інтернет виданню «Карачун» красиво розповів про свої плани перейти із приватного бізнесу у державні чиновники. Пан Бандура заявив, що має намір боротись за пост глави майбутньої Святогірської ОТГ, що знаходиться на півночі Донецької області. Більше того, претендент встиг гучно висловитись, що він уже знає - як зробити громаду успішною, яка забезпечить достаток кожному жителю!

Скріншот: сайт karachun.com.ua

Коротко розповімо про що йде мова в інтерв’ю і зразу закцентуємо увагу на певних деталях які будуть важливими нижче у публікації. До речі, це видання цікаво подало його у форматі, що він вже практично лідер у боротьбі за посаду та «широкій громадськості» міста про нього майже нічого не відомо. Питання: «А як це? – лідер, але люди про нього ще не знають нічого…це щось на подобі – люди ще не знають що голосуватимуть за нього?»…    

І так, найперше у своєму питанні до Бандури журналісти технічно зазначили, що за ним не тягнеться шлейф корупційних скандалів, що уже забігаючи наперед доволі сумнівна інформація. Дальше звичайний опис його особистості: уродженець міста Торецьк, добре навчався, займався спортом, переїхав в Донецьк, де і познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Дальше розповідається, що сім'я проживала в Донецьку, а після початку збройного конфлікту - переїхала до Святогірська. Також Бандура зазначив, що володіє невеликим бізнесом, який розташований в Ізюмі - займається виробництвом соняшникової олії. Згодом «клянеться» у великій любові ще з дитинства до Святогірська, розхвалює себе як бізнесмена і стандартно критикує владу яка лише набиває свої кишені та загальну ситуацію в країні. Далі знову стандарт про те що він хоче докорінно все поміняти і в нього є досвід будувати і розвивати підприємства, а місто і його бюджет - це, по суті на його думку, таке ж підприємство, тільки в інших масштабах. І дальше знову звичний популізм про інвесторів, про розвиток ОТГ під його керівництвом, про побудову дієвої команди однодумців, і т. д.

Ну що ж, в загальному це його інтерв’ю є шаблонним, а вся наведена інформація схожа на ту, що десятиліттями згодовують людям під час передвиборчих гонок. До речі, напевно слабуваті все ж доводи про надзвичайний досвід будувати і розвивати підприємства, адже в інтерв’ю він зазначив що у його фірмі трудяться 20 працівників… Невже управління фірмою із 20-тьма працівниками можна порівнювати із управлінням ОТГ із тисячами жителів?!... Також слід зазначити, що Бандура уже підкреслив – бізнес він передав в управління батькові!  

Ну і тепер перейдемо до суті яку ми зазначали на початку публікації про те, «що буває коли корупційні чиновники часів Януковича, Порошенко залишаються на посадах й до сьогодні і зухвало відчувають свою безкарність за збитки завдані державі та українському народові?!»... І до того - на чому акцентували увагу під час короткого опису інтерв’ю Володимира Бандури!

І так, це інтерв’ю і бажання зайняти державний пост пана Бандури могло бути одним із сотень, чи навіть тисяч що виходять під час передвиборчої гонки – якби не одне «АЛЕ»… І це «АЛЕ» доволі значиме, і на ньому Бандура під час спілкування з журналістами увагу не акцентував, або й можливо цілеспрямовано замовчував. В описі ми зазначили важливу деталь – це його дружина, про яку у порівнянні із багатьма кандидатами(кандидати або чиновники в інтерв’ю часто підкреслюють міцність і любов у сім’ї, значну роль приділяють своїм половинкам) він фактично не обмовився, все що сказав: «познайомився з нею і переїхали»… - Але чому? І хто ж вона ця таємнича особистість? 

То ж не ходитимемо кругами: його дружина – це дуже відома, нажаль часто не з найкращої сторони, особистість в державі, це в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій областіДОЛОЗІНА Ірина Леонідівна. Так, це та сама Ірина Долозіна яка у часи Януковича, Порошенка і тепер уже Зеленського працюючи у ДФС і ДПС кошмарить бізнес, обдирає державу і народ. І так, це та сама Долозіна яка фактично займала головну роль у всіх масштабних схематозах колишнього Глави ДПС Сергія Верланова. І ще раз так, це та сама Долозіна що була і є «героїнею» викриваючих журналістських розслідувань наших і колег наших по цеху!

 

Скріншот: сайт politica.com.ua

 

Скріншот: сайт politica.com.ua

 

Скріншот: сайт politica.com.ua

Детально зупинятись на Ірині Долозіній не будемо, адже у вищенаведених статтях ми вже частково наводили її «діяння на користь держави». Також детальнішу інформацію можна побачити й в інших публікаціях на нашому ресурсі. Та й по ходу її вміння вправно схематозити явно сподобалось і теперішньому керівнику ДПС Олексію Любченку…

Коротка довідка: Ірина Долозіна в ДПС-них схематозах відіграє одну із головних ролей. Адже як ми зазначали у попередніх статтях у її підпорядкуванні - Донецька, Луганська, Харківська, Миколаївська і Запорізька області. Тоді як решта схематозників мають у підпорядкуванні по одному регіоні.  ЇЇ називають мало не "сірим кардиналом" служби. Їй вдавалося знаходити спільну мову з усіма керівниками ДПС, починаючи з Романа Насірова. Також в цій компанії вона часто займалася і кадровими призначеннями, серед яких екс-глава ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова, яка була затримана за спробу підкупу місцевого прокурора. Найбільші підприємства, що спеціалізуються на "податкових скручуваннях" - реєструються в Маріупольській податковій.

Та якщо хтось уже подумав, що «найбільший гріх» кандидата на пост Глави майбутньої Святогірської ОТГ Володимира Бандури – це, м’яко кажучи, сумнівна трудова діяльність його дружини – то помиляєтесь! 

Проаналізувавши інтерв’ю Володимира Бандури і декларації Ірини Долозіної, де задекларовано й майно чоловіка, а також інформацію з власних джерел – в нас виникло дуже багато питань, які до речі - повинні бути цікаві й правоохоронцям!

Згідно з декларацією, поданою Долозіною 31 березня, їй і її чоловікові Володимиру Бандурі належать чотири квартири і одна кімната площею 18 квадратних метра – загальна площа майже 360 кв.м., нежитлові приміщення загальною площею майже 1330 кв.м  і 26512 кв м земельних ділянок. Втім, це багатство нерухомості достатньо неоднозначне, оскільки дві квартири і одна земельна ділянка подружжя знаходяться в Донецьку, зате в 2018 році чоловікові в.о. Глави ДПС Донеччини вдалося придбати квартиру в Києві площею 64 кв. м за 538 432 гривні. Живуть же вони у квартирі в місті Маріуполі(164 кв.м), де знаходиться обласне управління ДПС.

Також їм належать два авто, перше - VOLKSWAGEN TOUAREG 2011 року, на якому їздить головний податківець регіону – ціна на час придбання 17.01.2017 – 200тис.грн (вказано в декларації), дуже занижена, адже курс на цей день становив більше як 27,50 грн за 1 $, а автомобіль цієї марки, найбіднішої комплектації і року випуску коштував щонайменше 20000 доларів США, що у грн – 550 000грн. І друге - TOYOTA LAND CRUISER 200 - 2016 року і придбаний  11.10.2019 за ціною 1002544 грн(декларація) що у доларах по курсу на цей день(24,5 $) було практично 41 тисяча. Та й тут ціна явно занижена як мінімум на 20 тис. доларів(1494500 орієнтовна ціна авто в цей час).

Що стосується цінних паперів і корпоративних прав, то чоловік Долозіної - Володимир Бандура є власником 25% корпоративних прав на ТОВ "Юридична компанія "Сизонс груп" (41591235). Судячи з декларації, даний актив приносить бенефіціару понад 2,6 млн грн?(неоднозначно). Можна сказати, що бізнес чоловіка процвітає. Втім, в декларації за 2018 рік цей дохід був втричі менше - 872 578 грн. Все наче добре, якщо б не було багато дивних моментів.

Можливо, бізнес Володимира Бандури і правда розцвів, але скоріш за все тут інший варіант -  сімейству просто знадобилося, що називається, "легалізувати" дохід для дорогих покупок.

Щодо дивних моментів, то найперше що ми зауважили, що Володимир Володимирович Бандура у декларації дружини за 2019 рік вказав лише вище згадану "Сизонс груп", а у графі доходів вказав Дохід від зайняття підприємницькою діяльністю на суму 2 860 700 грн. При тому, що 2018 році цей дохід становив 872 578 грн, а у 2017 році – 936 736 грн.

Та суть далеко не в цьому!!! В своєму інтерв’ю Володимир Бандура чітко зазначив, що займається  невеликим бізнесом, який розташований в Ізюмі - виробництво соняшникової олії. І начебто вже встиг переписати цей бізнес на свого батька. Це той самий бізнес із 20-тьма працівниками який йому має допомогти через здобутий досвід. Так от, згідно даних YouControl Бандура Володимир Володимирович ніколи не займався виробництвом соняшникової олії, і навіть не був засновником жодної із фірм у цьому напрямі! Згідно даних все тієї ж платформи виробництвом олії в Ізюмі займається його батько Бандура Володимир Станіславович, який і є директором ТОВ "ГАРДА ОІЛ" (42316888). Більше того, саме батько Володимир Станіславович є єдиним засновником даного підприємства, яке історично взагалі не пов’язано із кандидатом на пост Глави Святогірської ОТГ Володимиром Володимировичем Бандурою!

Тобто виходить, що Володимир Бандура відкрито збрехав своїм виборцям про бізнес яким займався і вже передав в управління батькові. Тут же до абсурду зводяться і слова про неабиякий досвід управління підприємством!!!   

Добре, якщо таки Володимир Бандура займається бізнесом з виробництва соняшникової олії замість свого батька – то це ж виходить незаконно?! Але що ж йому боятись, коли податковою службою регіону керує дружина Ірина Долозіна?!!!  

В будь-якому випадку Бандура вчиняє неправильно: перший – дурить виборців; другий – незаконно займається підприємницькою діяльністю! А ми ж на початку статті вказували – безкарність породжує нові злочини! Долозіна за схематози не покарана, у висновку її чоловік уже з брехнею і протизаконною діяльністю хоче зайняти державну посаду! 

Можливо саме за незаконне управління ТОВ "ГАРДА ОІЛ" й батько розщедрився на «Подарунок у грошовій формі» на суму 1 500 000 грн своєму синові?! Та це, як ми зазначали – легалізація доходів, адже згідно закону(якщо б Бандура молодший офіційно займався бізнесом) – він цю суму мав би вказати у графі особистого доходу від підприємницької діяльності!  

Та не єдиний батько щедрий на подарунки Володимиру Бандурі, адже і така собі громадянка Єгорова Тетяна Олексіївна також пожертвувала на сім’ю Долозіних-Бандур кругленьку суму у розмірі 1 750 000 грн. Цікаво, а кому ще в Україні дарять такі суми коштів?!... До речі, на пані Єгоровій і її чоловікові Єгорову Володимиру Івановичу числяться більше півтори десятки підприємств здебільшого у Східних, Північних і Південних областях України. Ці підприємства схожі на ті, що Ірина Долозіна використовує у схемних скрутках ПДВ. Тому, можна припустити, що саме Долозіна за допомогою підставної особи Тетяни Єгорової вивела на рахунок чоловіка вкрадені в держави кошти?!... Розслідування в цьому напрямі ми обов’язково продовжимо і зібрані дані передамо у правоохоронні органи.    

Напевне після вище наведених даних здивувати вас вже буда важко, та все ж продовжимо!

У декларації Ірини Долозіної також вказано, що у 2019 році її чоловік отримав 600 000 грн від ТОВ "Планета Авто групп" (42886755) яке займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Ці кошти надійшли о нього від відчуження рухомого майна. Відповідно з декларації за 2019 рік зник автомобіль TOYOTA LAND CRUISER PRADO 2010 року (в 2018 році він вказаний в декларації). Ця операція на суму 600тис.грн скоріш за все є своєрідною легалізацією коштів від продажу цього авто.

Ось подумають всі, які молодці Долозіна із Бандурою – все декларюють… Так би воно так, якщо б знову не чергове «АЛЕ»… Справа в тому, що у декларації за 2018 рік ціна на момент придбання 01.04.2016 становила всього 149 999 грн, в доларах(курс на цей день 26,20)  – це всього 5725 доларів. Нічого так собі ціна на автомобіль який на той час щонайменше коштував 30 000 доларів США (786 тис.грн). 

 

Як все добре в них получається: при покупці ціну занизили більше як в 5 разів, а згодом при продажі завищили в 4 рази(згідно декларації). Все геть чисто як і в податкових схематозах Долозіної. До речі, такій реально крутій покупці-продажі позавидують чи не всі автомобільні перекупники: адже купити за 150тис, а продати за 600тис – зможуть напевне лише Бандура і Долозіна?!...

Про це сімейство Долозіної-Бандури можна ще довго писати викриваючих матеріалів, та суть тут єдина – саме вони своїм прикладом чітко показують, що буває коли корупційні чиновники часів Януковича, Порошенко залишаються на посадах й до сьогодні і зухвало відчувають свою безкарність за збитки завдані державі та українському народові?!...

А відбувається уже стандартна ситуація – вони «множать свої загребущі та схематозні щупальця» у вигляді притягнення до державної кормушки своїх братів, сестер, чоловіків, кумів та всіх, хто лиш в змозі вправно грабувати державу!!!

І на останок - чи потрібен державі і народові Святогірської ОТГ ще один корупціонер в особі Володимира Бандури під прикриттям зухвалого високопосадовця-дружини Ірини Долозіної?!...


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

 

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: [email protected]

Теги: Володимир Володимирович Бандура,Бандура Володимир,Святогірська ОТГ, Ірина Леонідівна Долозіна,Ірина Долозіна,Ірина Долозіна ДПС,Ірина Долозіна Донецьк,ДФС,ДПС ,Сергій Верланов,Олексій Любченко, Наталія Чеботарьова, екс-глава ДПС Наталія Чеботарьова,схеми ДПС,Святогірськ
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР