З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МАЕСТРО! СЬОГОДНІ У ЗІРКИ СВІТОВОЇ ВЕЛИЧИНИ ВОЛОДИМИРА ГРИШКО ЮВІЛЕЙ – ВІТАЮ ТЕБЕ МІЙ ДРУЖЕ!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ МАЕСТРО! СЬОГОДНІ У ЗІРКИ СВІТОВОЇ ВЕЛИЧИНИ ВОЛОДИМИРА ГРИШКО ЮВІЛЕЙ – ВІТАЮ ТЕБЕ МІЙ ДРУЖЕ!
150990 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні у великої людини, у зірки світової величини Володимира Гришко - День народження!

Великий Маестро, всесвітньо відомий співак, меценат, Народний артист України, національна гордість Володимир Данилович Гришко  єдиний український оперний співак, який 44 рази виконував головні партії в «Метрополітен-опері» Нью-Йорка. Протягом свого творчого шляху працював в дуетах із такими видатними людьми як: Лучано Паваротті, Андреа Бочеллі, Монсерат Кабальє та інші. Крім того, він лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка, нагороджений Орденом князя Ярослава Мудрого, Повний кавалер ордена «За заслуги» - і це тільки маленька частина його загальнодержавних нагород і досягнень. Голос пана Гришка підкорює з перших почутих нот. Про це свідчить багатомільйонна світова аудиторія його слухачів. Тут можна сказати відкрито: він великий геній і надбання України! Та попри свою тривалу творчу діяльність за кордоном Володимир Гришко завжди трудився на благо України. Його серце і душа – це Україна, і це його найбільший життєвий здобуток.

Про Володимира Гришко я можу говорити і писати ще довго тисячі теплих слів, та сьогодні найперше я його вітаю з Днем Народження, з Великим Ювілеєм 50-ти річчя! Перед привітальним словом хочу щиро заявити: «Пишаюсь що в мене є такий друг». Наче прості слова, та в житті їх скажеш одиницям!

Друже мій, вітаю тебе!!! В цей радісний і світлий день хочу побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення, благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Бажаю море щастя, море квітів, бажаю миру в домі, миру в світі.  І здоров’я щоб міцним було, не втрачались віра й сподівання, і щоб серце лиш радість щедро полонила. Щасливих ранків і моментів, а ще море щирих компліментів.

Бажаю щирих почуттів, яскравих барв життя та тільки радісних емоцій, бажаю добрих друзів, гарних новин та чудового настрою на кожен день!

Великий МАЕСТРО, надбання нашої країни - Володимир Гришко! Кожне спілкування з тобою - це завжди заряд енергією і відчуття гордості за те, що у нас в країні є такі люди.

Наша спільна робота – «Предупреждал».

Запис на студії Сергія Жорова «Major Music».

Аранжування Олександра Матієнко.

Музика і слова Олени Безикович.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДРУЖЕ!

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ ІГОР МІЗРАХ

Теги: Володимир Гришко ,Владимир Гришко,Владимир Гришко Мизрах Игорь,Владимир Гришко песни,Владимир Гришко предупреждал,Володимир Данилович Гришко, Ігор Мізрах,Ігор Мізрах Володимир Гришко,песня предупреждал
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР