СБУ розслідує кримінальне провадження за фактом погрози вибуху у БЦ «Леонардо»

СБУ розслідує кримінальне провадження за фактом погрози вибуху у БЦ «Леонардо»
170973 ПЕРЕГЛЯДІВ

СБУ затримала зловмисника, що погрожував вибухом у відділенні «Універсал банк» в БЦ «Леонардо» та розслідує кримінальне провадження за ч.1 ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України. Про це повідомив представник Служби безпеки Сергій Пунь під час спілкування з журналістами.

«Наразі тривають невідкладні слідчі дії. Встановлюються мотиви скоєння злочину та можливі спільники терориста», - додав він. 

Нагадаємо, що співробітники ЦСО «Альфа» Служби безпеки України у результаті проведення спецоперації затримали громадянина Узбекистану, який захопив заручника та погрожував підірвати відділення ПАТ «Універсал банку» у столичному ТЦ «Леонардо». 

Із самого початку виникнення терористичної загрози був уведений у дію план спецоперації «Бумеранг» під керівництвом Головного Управлінння СБУ в м. Києві та Київській області, на місці розгорнуто оперативний штаб у складі представників СБУ на Нацполіції.  

Правоохоронці здійснили евакуацію працівників центру та огородили навколишню територію для проведення антитерористичних заходів та убезпечення киян. У результаті комплексу оперативних заходів чоловік був затриманий.

ОНОВЛЕНО

ssu.gov.ua

Теги: БЦ Леонардо, СБУ,Універсал банк,Терористичний акт,Служба безпеки України,Альфа,ЦСО «Альфа»
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР