Смотрящий від ОП руйнує стратегічне підприємство на користь росіян під носом у Зеленського

Смотрящий від ОП руйнує стратегічне підприємство на користь росіян під носом у Зеленського
174792 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заступник голови Офісу президента Андрій Смирнов, який фактично займається кураторською діяльністю над всією правоохоронною системою та судами, працює на бандитів та ворогів України.

Через це ми, представники громадської спілки «Військово-патріотична організація «Морської піхоти України», ГО «Правовий захист та безпека України», а також працівники єдиного у нашій державі працюючого Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» вимушені відкрито звернутися до Президента України Володимира Зеленського та голови ОПУ Андрія Єрмака.

Якщо ви негайно не звернете увагу на злочинну діяльність Андрія Смирнова, що своїми вчинками від імені Офісу президента вирішує корупційні питання на користь ворогів держави, наслідки цих злочинів стануть безповоротними.

Справа у тому, що людина із надзвичайно заплямованою репутацією взагалі не має права представляти інститут президента, адже Смирнов ще коли був адвокатом, займався реабілітацією злочинців режиму Януковича, а також допомагав агентам ФСБ в Україні. У переліку кейсів чинного заступника голови ОПУ – захист інтересів Олени Лукаш, Олександра Єфремова, Михайла Охендовського, Ігоря Гужви, Володимира Рубана та багатьох інших одіозних персоналій. Під час роботи на регіоналів Смирнов чимало казав про «громадянську війну», та, користуючись юридичними прогалинами, вирішував проблеми тих людей, які роками робили все, щоб росіяни знищили Україну. Дуже прикро, що такому діячеві взагалі знайшлося місце в Офісі чинного президента. Тим паче, на такій стратегічній посаді. Мабуть, казати що Смирнов називає себе смотрящим судами, не потрібно. Принаймні він постійно хизується тим, що готовий вирішити будь-яке питання за певним тарифом. Звичайне звернення до нього коштує п’ять тисяч доларів, а от ухвалення певного рішення суддями – від 20 до кількох мільйонів доларів, дивлячись про суд якого рівня йде мова.

Паралельно із роботою на бандитські угрупування Януковича Смирнов обслуговує інтереси олігарха Ігоря Коломойського. Ще з часів захисту Геннадія Корбана, із яким дніпровський бізнесмен посварився ще у 2015-му, співвласник групи «Приват» налагодив контакт із тоді ще потенційно потужним адвокатом із непоганими зв’язками. Потім дружба Коломойського та Смирнова вилилася у чималу кількість виграних судових справ проти Національного банку, де служителі Феміди після отримання величезних сум та дзвінка з Банкової несподівано вирішували пробачити компаніям Коломойського мільярдні борги по кредитах для «ПриватБанку». Тільки за приблизними підрахунками нинішній заступник Андрія Єрмака допоміг олігархові обікрасти Україну на 30 мільярдів гривень.

Втім, це зовсім не всі «досягнення» діяча. Серед останнього можна відзначити вагомий внесок у справу рейдерського захоплення та руйнування заводу «Океан», яким особисто Володимир Зеленський пообіцяв піклуватися для збереження підприємства. Битва за стратегічно значимий суднобудівний завод розпочалася ще у січні, коли судді не без допомоги Смирнова наклали арешт на всі рахунки та майно підприємства. Це було потрібно колишньому бенефеціару заводу – екс-члену ради директорів «Газпрому» Ігорю Юсуфову, який володів «Океаном» через підприємця Ігоря Ігнатова. То ж, не дивно, що одразу після втручання у ситуацію президента та багатьох народних депутатів з’ясувалося, що жодних юридичних причин для арешту майнового комплексу «Океану» не було, то ж суд відмінив скандальне рішення своїх колег. Але, як виявилося, не надовго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ↓↓↓

Днями Смирнов знову подзвонив до скандально відомого винесенням незаконних рішень судді Печерського районного суду Сергія Вовка. І той наперекір законам та волі президента знову наклав арешт на «Океан», чим знищив не тільки надії на правосуддя, але й сподівання на можливий розвиток заводу, який держава мала б забезпечити замовленнями. Відтепер геть усі потужності знову опинилися у простої, люди не отримуватимуть зарплати, а майбутнє підприємства залежить лише від реакції на події від голови держави. Якщо ви, Володимире Олександровичу, зможете якщо не звільнити з посади корумпованого заступника керівника Офісу президента, то хоча б притримати його для невтручання у роботу судової системи, ми маємо надію на збереження підприємства та його розвиток.

З повагою, представники громадської спілки «Військово-патріотична організація «Морської піхоти України», ГО «Правовий захист та безпека України», профспілки Миколаївського суднобудівного заводу «Океан», працівники заводу та жителі Миколаєва.

Теги: Заступник голови Офісу президента,Андрій Смирнов,Андрій Смирнов офіс президента,Правовий захист та безпека України,громадська організація правовий захист та безпека України,Завод Океан,Океан,Ігор Юсуфов,Ігор Ігнатов,«Військово-патріотична організація «Морської піхоти України»
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР