Мер Бучі Анатолій Федорук готує масштабну кампанію чорного піару проти Аркадія Кобринця

Мер Бучі Анатолій Федорук готує масштабну кампанію чорного піару проти Аркадія Кобринця
82142 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вибори…вибори…вибори… Цієї осені чергові вибори, а це означає що українці знову спостерігатимуть за різноманітними брудними піар-кампаніями які готуватимуть один проти одного опоненти за місце у владі. І якщо наразі більшість кандидатів на «хлібні місця» ще розкачуються і організовують свої штаби, друкують буклети, готують лозунги – то мер Бучі Анатолій Федорчук уже повністю включився у передвиборчу гонку. Та нажаль, починає він з чорнухи метою якої є усунення конкурентних опонентів.

Саме про такі його дії повідомив у своєму Телеграм каналі депутат Ірпінської міської ради Аркадій Кобринець. Останній зазначив, що Федорчуком вже готується масштабна кампанія чорного піару проти нього і його оточення. Далі читайте пряму мову Аркадія Кобринця:

«Друзі, щойно з різних джерел ми отримали інформацію про те, що мер Бучі Анатолій Федорук готує масштабну кампанію чорного піару проти мене, моєї команди та моєї родини.

За нашою інформацією, спонсором цієї інформаційної атаки є бізнес-партнер Федорука - скандальновідомий забудовник Віктор Крупій, який кинув сотні родин-інвесторів ЖК «Голд Сіті» в Бучі.

Згідно їхніх планів, виконавцем кампанії чорного піару проти мене буде Олексій Зіневич та його канал «Погляд».

Саме той Зіневич, який з допомогою Федорука вкрав у громади Бучі 1,6 га земель лісового фонду на підставних осіб і привласнив собі міську вулицю Ганни Барвінок.

Враховуючи, що Федорук, Крупій та Зіневич є фігурантами кримінальних проваджень по розкраданню землі та шахрайству, то це значить, що я на правильному шляху.

Вони бояться втратити владу і готують кампанію з брехні.

У відповідь я розповім громаді правду про їхні злочини.

Адже вірю - Правда переможе!»

Джерело: Телеграм канал Аркадія Кобринця

Теги: Мер Бучі,Анатолій Федорук,Аркадій Кобринець, Аркадій Кобринець Буча, місто Буча, депутат Ірпінської міської ради Аркадій Володимирович Кобринець, Аркадій Володимирович Кобринець, Громадський діяч та активіст Аркадій Кобринець, Аркадій Кобринець підприємець, Анатолій Федорчук, Варшавка, виїзд Буча Київ, Ірпінь Аркадій Кобринець, Аркадій Кобринець декларація, депутат БПП Аркадій Кобринець, біографія Аркадій Кобринець Аркадий Кобринец, Аркадий Кобринец Буча, город Буча, депутат Ирпенского городского совета Аркадий Владимирович Кобринец, Аркадий Владимирович Кобринец, Общественный деятель и активист Аркадий Кобринец, Аркадий Кобринец предприниматель, Анатолий Федорчук, выезд Буча Киев, Ирпень Аркадий Кобринец, Аркадий Кобринец декларация, депутат БПП Аркадий Кобринец, биография Аркадий Кобринец,вибори, выборы,піар,Віктор Крупій,ЖК «Голд Сіті»
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР