Генпрокурор Ірина Венедіктова заслуховує звіти регіональних прокуратур за 7 місяців 2020 року

Генпрокурор Ірина Венедіктова заслуховує звіти регіональних прокуратур за 7 місяців 2020 року
94090 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заслуховує звіти керівників регіональних прокуратур про результати роботи щодо виконання покладених функцій та впливу на забезпечення законності упродовж січня-липня 2020 року.

Звітуючи про роботу, очільники регіональних прокуратур доповідають також про взаємодію органів правопорядку в області та вжиті координаційні заходи, спрямовані на протидію злочинності. За підсумками заслуховувань керівництво Офісу Генпрокурора виявляє наявні у діяльності органів прокуратури проблеми, визначає шляхи їх вирішення та надає строк для усунення недоліків.

«Ми постійно тримаємо на контролі ситуацію на місцях. Щойно завершилась атестація прокурорів регіональних прокуратур, і такі звіти дозволяють нам проаналізувати системність роботи в областях, виявити, які сфери потребують більшої уваги і зусиль прокурорів, а також зорієнтувати їх на необхідності вжиття додаткових заходів для підвищення ефективності роботи на основних та пріоритетних напрямах», - зазначила Генпрокурор.

Заслуховування триватимуть до кінця тижня.

gp.gov.ua

Теги: Генпрокурор,Ірина Венедіктова,Офіс Генерального прокурора , прокуратура
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР