На Житомирщині тріо суддів Апеляційної інстанції на чолі із Тетяною Миніч, яка помічена у зв’язках із учасницею процесу – вчергове призначено на розгляд справи! Який же буде вирок?...

На Житомирщині тріо суддів Апеляційної інстанції на чолі із Тетяною Миніч, яка помічена у зв’язках із учасницею процесу – вчергове призначено на розгляд справи! Який же буде вирок?...
20443 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не перший рік довкола певних суддів Житомирського апеляційного суду прослідковується доволі цікава тенденція, яку якнайкраще можна охарактеризувати перефразованим прислів’ям - «Не май 100 грн, а май 100 друзів»… Але якщо у тебе явно біль$$$ше як «100 грн», і ще друзі не прості, а судді… то можеш бути впевнений – в цьому житті ти зірвав найцінніший «джекпот»!!! В такому випадку ти можеш робити все що завгодно, приміром наносити побої іншій людині і бути під слідством залишати малолітню дитину і мало не йти в «загул» насолоджуючись нетривалими корисливими зв’язками із численною кількістю чоловіків знімати еротичні відео і викладати їх в інтернет, в загальному «гуляй душа, адже друг суддя»… 

…А суддя ще й не простий, а Миніч Тетяна Іванівна (на фото) із Житомирського апеляційного суду, яка за потреби просто закриває очі на всі кричущі факти і виносить постанову за постановою на користь далеко не по сторонньої для себе особи… і триває це вже не перший рік!!! Крім того, цікавим фактом є те – при якому то такому дивному збігу обставин саме суддя Миніч із своїми незмінними колегами суддями Г. Трояновською і Т. Павицькою - по цій справі щоразу має можливість вершити правосуддя???!... До речі, всі її «вироки» у цій справі мають ознаки явної прихи$$$льності до однієї і тієї ж сторони судових процесів – Катерини Загородньої...

От вже ближнім часом знову буде розгляд чергового етапу судової справи між її «улюбленицею» Катериною Загородньою та екс чоловіком Ігорем Загороднім, який вже не перший рік бореться за право, щоб їхній Маленький син Михаїл якого практично новонародженим покинула «мати-зозуля» - не потрапив у «м’ясорубку» бурхливого життя матері для якої миттєві зв’язки з чоловіками важливіші за сина. Яким же буде «вирок» судді Миніч і колег – здогадатись вже не складно?!!! Адже - це буде просто черговий «вирок» саме Миніч і колег Трояновської та Павицької, а не безупередженої української «Феміди» - як би це мало бути по факту!!!

Щоб зрозуміти і проаналізувати тривалий судовий процес між екс подружжям Загородніх, а головне рішення судді Тетяни Миніч – найперше потрібно глянути на біографію та діяльність, хоч і це не є найбільш визначальним у цій справі.

Миніч Тетяна Іванівна, як і її колеги Павицька Тетяна Миколаївна та Трояновська Галина Сергіївна є суддею Житомирського апеляційного суду судової палати з розгляду цивільних справ.

Саме в такому складі вони найчастіше потрапляють на «потрібні» судові процеси, і як це стається – то сторона до якої вони прих$$$ильні безперечно виходить переможцем! Саме так також і є у справі Загородніх, де чоловік по праву і за наявними реальними фактами, у судах попередніх інстанцій справедливо отримав можливість щоб його син Михаїл жив з ним, і не отримав можливі психологічні і тілесні травми від способу життя матері Катерини Загородньої. Судочинство цього ж тріо на чолі із Миніч просто попри наявні докази і факти скасувало рішення попередніх судів на користь батька і віддало дитину в руки жінці, в результаті чого може статись будь-що, і нажаль – не найкраще в житті дитини.

Повертаємось до Тетяни Миніч, адже скоріш за все саме вона є «дирижером» цього «сліпого» тріо яке виносить сумнівні вироки!!! Найперше,  пані Миніч входить до числа 45-ти суддів які 17 квітня 2018 року на засіданнях колегій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України проходили оцінювання на відповідність займаній посаді. І за результатами кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді Комісією було ухвалено, що Миніч Тетяна Іванівна – таки відповідає займаній посаді! Та чи брали до уваги в цьому оцінюванні сумнівні рішення які вона частенько виносить на займаній посаді – звісно ж ні! Бо якщо б ця складова була головною, то Миніч – першою б вилетіла із колегії суддів, і це в кращому випадку. Особливо, потрібно звернути увагу на декларацію судді і її членів сім’ї, адже декларація свідчить, що пані Матіч все таки може отримати незаконний дохід. Приміром, кричущий факт: як вона умудрилась 19.09.2019 року в м. Житомир придбати квартиру площею 60,7 кв.м – всього лиш за 100тис.грн??? – де такі ціни на квартири – хто знає, може нехай пані суддя порадить!!! Це ж всього навського по курсу на цей день(24,5 -$) трохи більше як 4 тис. доларів США.

Більше того, навіть не за повний місяць після придбання халявної квартири 03.10.2019 року Тетяна Миніч умудрилась стати ще й співвласницею будинку(68,8 кв.м) в містечку Овруч, Житомирської області – на який взагалі не вказала ціну у декларації.

Та і це ще не все!!! Адже буквально за 20 днів, уже  25.11.2019 року суддя Тетяна Миніч придбала VOLKSWAGEN  TIGUAN  2017 року випуску і знову всього за якихось 154240 грн., що по курсу на цей день – 6300 доларів США, а ціна на такі авто стартувала мінімум з 17 тис. доларів США. Просто якась «фея» ця суддя – і квартиру за «копійки» купила, і авто мало не в три рази дешевше придбала… Нехай поділиться секретом з українцями як і де можна так закупитись!???

До того всього, 25.09.2019 пані ще задекларувала купівлю ще одного невідомого рухомого майна на суму 145862 грн. Як вже все цікаво чи не так: 19.09.2019 року квартира, 25.11.2019 року – авто, 03.10.2019 року – будинок, і до того ще й нерухоме майно на суму 145862 грн.

Ну що можна сказати: Президент Зеленський правий – з «епохою бідності» покінчено, принаймні суддя Тетяна Миніч це вже явно зрозуміла!!!

Хоча маніпуляції із декларуванням це в їхній сім’ї звична справа, адже чоловік судді Кравченко Анатолій Анатолійович, буквально за місяць після придбання дружиною авто й сам - 17.12.2019 року зробив схожу маніпуляцію: придбав MERCEDES-BENZ  GLK 250  2013 року – але чомусь не вказав на нього ціну!??? А ціни на таке авто стартували від 20 тис. доларів США… і це все при доході від пенсії за рік – всього  88210 грн., що рівносильне по курсу на цей час 3700 доларів. На це авто явно потрібно більше як 5 таких річних пенсій…

Явно не викликає й довіри декларування дочки Кулик Наталії Миколаївни, яка як держслужбовець(Житомирський окружний адміністративний суд – помічник судді) повинна подавати чіткі дані – та явно наплювала на сумлінне декларування. Так в неї є придбана квартира 06.04.2018 – ціну не вказано, знову ж випливає і будинок який як власність 45% декларувала матір суддя 03.10.2019 на 68,8 кв. м. Цей будинок Наталія Кулик вказує як свою власність на 45% разом із Сарнавською Оленою Миколаївною – 55 %. Питання – чому ці дані не вказала чітко пані суддя Миніч!??? Сюди ж потрібно запитати: як пані Кулик 28.12.2012 умудрилась купити новий Hyundai  Santa Fe 2012 року всього лиш за 256000 грн??? А тепер уявіть собі Наталія Кулик живе на 86677 грн зарплати і 8600 страхових виплат на рік – вірите в це??? Скромних як для дочки судді і працівника суду не повних 8 тис.грн на місяць… І за ці гроші вона змогла купити 45% будинку 03.10.2019 на 68,8 кв.???

Можна ще довго аналізувати всі ці дані як судді Миніч Тетяни, так і її родичів, та чи не зрозуміло що доброчесністю тут навіть і не пахне?!!! І ця суддя відповідає займаній посаді??? І ця суддя має право когось судити і приймати рішення???

Та головне питання в іншому: для чого це все потрібно Тетяні Миніч, якщо її річний дохід сміло покриває ці всі покупки??? Для чого ці махінації, якщо в неї заробітня платня в рік становила 1 808 372 грн, плюс пенсія 94 168 грн, плюс готівки 300 000 грн, та ще й 100 000 грн отримала подарунку у негрошовій формі??? Для чого це???

А це питання напевне потрібно задати Президенту Зеленському?!!! Адже виходить, що суддя Миніч за його правління просто вирішила легалізувати нечесно зароблені гроші?!!! А як інакше можна пояснити ці явні махінації???

- Володимире Олександровичу – корупціонери зрозуміли що Ваше правління найкраще для таких діянь!!! Візьміть це до уваги!!!

І це лише одна сім’я державних служителів «Феміди», хоча це не все оточення пані судді – свати також не прості люди…

Щось ми дуже захопились суддею Миніч… хоча дивного тут немає нічого – це все реальні факти!!! Та звідки гроші беруться, які вона так «вправно» намагається замаскувати???

Саме тут і повернемось до судової справи між Катериною Загородньою і її екс чоловіком Ігорем Загороднім, яку й веде суддя Миніч, і по якій раз по раз виносить сумнівні рішення на користь пані Загородньої. Дочку судді Наталію Кулик доволі частенько помічали в колі Катерини Загородньої, яка є головною «героїнею» у суді який ведуть Тетяна Миніч і її колеги. Також не обійшлось без зустрічі і самої судді із Катериною Загородньою за межами будівлі суду. Наталія Кулик в процесі підготовки до судового процесу який веде її матір чомусь зустрічається із Загородньою, як це можна пояснити??? І найголовніше – який вплив на рішення мають ці зустрічі??? Цікаво чи не так, адже Катерина Загородня практично здобуває перемогу за перемогою в судах із пані Миніч…

А зважаючи на не зрозумілі махінації в декларації що схожі на легалізацію незаконних коштів, можна припустити, що якась доля цих грошей отримана корупційним шляхом від Катерини Загородньої за прийнятняття для неї позитивного кінцевого рішення суду?… 

Адже все якось дуже дивно: суддя Миніч і її сімейство останнім часом здійснюють колосальні покупки занижуючи їх вартість; дочка судді зустрічається із Загородньою яка є учасником суду матері;  Катерина загородня виходить переможцем у судах із Миніч і це при явних фактах що це має бути далеко не так… Як це все пояснити???

Згідно вищенаведених даних як мінімум - Колегія Суддів України має зробити висновки і взятись за перевірку судді Миніч Тетяни Іванівни!!! А також ці дані є підставою для хоча би тимчасового відсторонення пані судді від виконання обов’язків!!! Адже як ця суддя може приймати рішення у судових справах?!!!

Наразі нами також проводиться журналістське розслідування щодо двох інших суддів у цій справі – це Павицька Тетяна Миколаївна та Трояновська Галина Сергіївна.

Далі буде…

Теги: Миніч Тетяна Іванівна,Катерина Білик,Катерина Білик(Загородня) , Катерина Загородня,Катерина Білик-Загородня,Загородня Катя,Катя Білик ,Катя Білик фото,Катя Білик відео,Житомирський апеляційний суд,Павицька Тетяна Миколаївна,Трояновська Галина Сергіївна,Тетяна Миніч декларація,суддя Тетяна Миніч,суддя Миніч
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР