Завдяки чіткому плану і зусиллям Глави ОП Андрія Єрмака – Україна наближається до досягнення миру. І це попри те, що всередині країни не всім потрібен мир

Завдяки чіткому плану і зусиллям Глави ОП Андрія Єрмака – Україна наближається до досягнення миру. І це попри те, що всередині країни не всім потрібен мир
21078 ПЕРЕГЛЯДІВ

На передодні чергових місцевих виборів які мають відбутись 25 жовтня народ спостерігає як український політикум стає дедалі цинічнішим і все більше схожий на «осине гніздо».

Малодієві політичні угруповання провладних попередніх часів не мають наміру втратити залишки своїх ричагів впливу у місцевих радах. А тому, вдаються до атак на Президента України, його оточення та про-президентську партію «Слуга народу». Особливої «уваги» вже не вперше «удостоюється» Глава офісу президента Андрій Єрмак проти якого вчергове застосовують цинічні атаки на фоні його діяльності в процесі досягнення миру на Донбасі. Звісно, такі дії опонентів чинного президента Володимира Зеленського доволі передбачувані, адже Андрій Єрмак крок за кроком наближається до основної цілі Гаранта і українського народу – завершення війни та досягнення довгоочікуваного миру. Саме припинення війни і мир були і є – однією із найбільших тем що розігрівали під час свого знаходження при владі попередники. Та все що вони здобували, це практично нічого більше як слова, хайп на темі війни і миру – на Донбасі в цей час боєві дії практично не припинялись, українські воїни гинули, нажаль мало не щодня. Зараз же ситуація кардинально змінилась у кращу сторону, і без перебільшення завдяки зусиллям Глави Офісу Президента Андрія Єрмака.

Донбаський кейс Єрмака з кожним днем доводить, що шлях Володимира Зеленського є правильним, довгоочікуваний мир не за горами. А такий розвиток подій явно не влаштовує політичних опонентів, для яких життя українських воїнів у порівнянні із політичними перемогами це практично ніщо. Єрмак для них ворог номер один, а всі його здобутки на благо народу, а особливо досягнення миру – для них поразка.

Та що робить Андрій Єрмак – він не здається! Він чітко усвідомлює, що його напрям принесе мир – це ж бачать і розуміють українці! А тому – якби не старались його нейтралізувати, нічого не вийде, адже позитивні результати говорять самі за себе!

Візьмемо приміром, результати перемовин на рівні радників лідерів країн – учасниць Нормандського формату. У п’ятницю, 11 вересня, не поставили крапку в багатьох питаннях, але  українська делегація повернулася з перемовин з головним результатом – була здобута беззаперечна підтримка режиму припинення вогню з боку всіх учасників Нормандського формату. Хіба життя українців – не найважливіше??? Для Єрмака – так, для нас також, для матерів, дітей, братів, сестер воїнів що там – це перемога, хай проміжна, але перемога, здобуття найціннішого  - збереження життя!

Україна має чіткий план дій для досягнення миру з конкретними датами виконання всіх домовленостей, які були зафіксовані під час останньої зустрічі лідерів Нормандського формату в Парижі – а це неабияк важливо, і ще раз доводить – Андрій Єрмак докладає максимум зусиль, за що українська сторона отримує велику підтримку від міжнародних партнерів. Переговори в “нормандському” форматі, проведені в Берліні 11 вересня радниками глав держав “Нормандське четвірки” (Україна – Німеччина – Франція – Росія), показали, що Київ має беззастережну підтримку своїх західних партнерів.

Крім продовження режиму тиші, все йде до того що в українські сім’ї повернуться з полону близько 100 наших громадян – хіба ж це не перемога?!!! Хіба не чекають сім’ї своїх рідних?!!! Звісно що чекають, звісно що перемога – а це знову доводить що стратегія української сторони на чолі з Андрієм Єрмаком є правильною і виправданою!!!

Та найголовніше є те, що Керівник Офісу Президента повідомив, що вже найближчим часом команди радників почнуть працювати над підготовкою наступної зустрічі, яка має відбутися впродовж декількох тижнів. А це знову підкреслює, що ми йдемо крок за кроком до мети досягнення миру, і не просто йдемо – а із чіткою стратегією та з максимальним уникненням жертв серед наших воїнів.

Війна закінчиться, нажаль воїнів що загинули не повернеш та можна прикласти максимум зусиль,  щоб більше в українські сім’ї трагічні новини не надходили – саме це мета Глави ОП Андрія Єрмака!

Завдяки чіткому плану і зусиллям Глави ОП Андрія Єрмака – Україна наближається до досягнення миру. І це попри те, що всередині країни не всім потрібен мир

Теги: місцеві вибори,Андрій Єрмак,Донбас,Керівник Офісу Президента,Офіс Президента,ОП ,Нормандська четвірка,Нормандський формат
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР