Глава ОП Андрій Єрмак в наш час є однією із найважливіших стратегічно-важливих фігур в державі. Йому важливий не просто мир – а мир із уникненням смертей українських воїнів

Глава ОП Андрій Єрмак в наш час є однією із найважливіших стратегічно-важливих фігур в державі. Йому важливий не просто мир – а мир із уникненням смертей українських воїнів
103331 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відкриваючи стрічку новин українці практично щодня в ній натрапляють на Андрія Єрмака, про що це може свідчити? Думаємо не помилимось, якщо констатуємо: Глава Офісу Президента в наш час є однією із найважливіших стратегічно-важливих фігур в державі. За роки Незалежності Україна бачила чималу кількість політиків та чиновників різних рівнів, особлива увага завжди була прикута до очільників Адміністрацій (тепер Офіс) Президента, але жоден із попередніх Глав ОП (АП) не мав такої значимості в житті країни як Андрій Єрмак.

Хтось стверджуватиме, що це зумовлено війною з російським окупантом в перемовинах питання якого Єрмак відіграє чи не найважливішу роль, і частково буде правий, але це явно буде не точна, і не повна відповідь. Адже навіть в такій важливій місії можна бути непомітним, що буде рівнятись бездієвості, але як бачимо це не про Андрія Борисовича який день у день прикладає максимум зусиль щоб на території нашої славної України запанував мир! А найголовніше:не просто мир – а мир із уникненням смертей українських воїнів. Саме припинення війни є головною метою Президента Володимира Зеленського і Глави його офісу Андрія Єрмака, але, нажаль, досягнення цієї цілі цими людьми ніяк не вписується в плани їхніх політичних опонентів.

В результаті, ця ж стрічка новин яку ми читаємо щодня налічує критику дій пана Єрмака з боку цих же політичних опонентів, але будь відверті ця критика є безпідставною! Адже план за яким слідує Глава ОП дає українцям те чого всі так чекали вже давно: припинення вогню на лінії зіткнення, уникнення смертей наших славних воїнів, повернення полонених і наближення до миру шляхом переговорів за участю міжнародних партнерів. До речі, потрібно констатувати – Андрій Єрмак здобув колосальну підтримку як від народу, так і від міжнародних партнерів, а це вже є важливим доказом що все він робить правильно.

Андрій Єрмак ніколи не відзначався особливою публічністю, але це не заважало йому добиватись особистих, а тепер уже і загальнодержавних успіхів. Ще будучи радником Президентавиконував вкрай важливі завдання, серед яких варто відзначити участь у «Нормандській зустрічі» і повернення великої кількості українських полонених із тимчасово окупованих територій та РФ. За свої вміння відстоювати чітку і правильну позицію держави на міжнародному рівні його назвали головним переговорником нашого Президента. Зараз же Андрія Борисовича по-факту можна визнати найвірнішим соратником і надійним тилом Володимира Зеленського. Важливо відзначити, що очільник ОП завжди стриманий і не старається робити щось заради особистого піару. Він виконує життєво-важливі функції для держави. Своєю діяльністю Він чітко показав, що кар’єра чи власні інтереси йому не важливі, основна мета – це старанна праця на Президента і український народ.

Сам же Володимир Олександрович в Його особі отримав великого стратега, який неухильно виконує найскладніші завдання. Всі давно вже зрозуміли, що наш Глава рішуче налаштований провести позитивні зміни в країні, що й уже відбуваються, Єрмак же став важливим компонентом для досягнення цієї цілі. Першочерговою метою Гаранта є завершення бойових дій на Сході держави. І чесно говорячи із всього оточення Президента мало хто хотів наважитись узяти на себе цю місію. Та розуміючи це і важливість справи Андрій Єрмак взяв на себе ці функції, тим же ставши колосальною опорою нашому Головнокомандувачеві. І що важливо, крок за кроком Він іде до досягнення покладеної на нього місії по досягненню миру, тим же доводить свою вірність і щирість по відношенню до Володимира Зеленського і українського народу.

Теги: Глава ОП,ОП,Андрій Єрмак,Офіс Президента,Керівник Офісу Президента,АП, Володимир Зеленський
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР