«Об’єднані зусилля – 2020» - ворог розуміє міць ЗСУ і бачить підтримку з боку наших партнерів, а тому все що йому залишається – це створювати компрометуючі фейки!

«Об’єднані зусилля – 2020» - ворог розуміє міць ЗСУ і бачить підтримку з боку наших партнерів, а тому все що йому залишається – це створювати компрометуючі фейки!
179721 ПЕРЕГЛЯДІВ

На даний час у всіх областях України триває активна фаза стратегічного командно-штабного навчання «Об’єднані зусилля — 2020» в яких окрім українських підрозділів - участь беруть підрозділи збройних сил країн-членів НАТО, зокрема, США і Великої Британії. Навчання такого формату проводяться вперше, а метою є практичне виконання завдань у багатонаціональному середовищі за стандартами та процедурами НАТО, підвищення рівня взаємосумісності підрозділів Збройних Сил та наших держав–партнерів.

Загалом, у навчаннях «Об’єднані зусилля – 2020» беруть участь 12 тисяч військовослужбовців. 8 тисяч з них протягом практичної фази навчань перебуватимуть на полігонах та у навчальних центрах. Залучено також півсотні одиниць артилерійських систем, до 80 танків та 450 бойових броньованих машин. Загальна кількість бойових кораблів та суден забезпечення, які протягом навчань виконуватимуть комплекс практичних завдань в акваторії Чорного та Азовського морів, загалом складає до 20 одиниць. Безпрецедентні за розмахом, складом сил та засобів із залученням країн-партнерів навчання триватимуть до 25 вересня на всіх військових полігонах України, а також в акваторії Чорного та Азовського морів.

«Об’єднані зусилля – 2020» відбуваються в період активної фази російських навчань «Кавказ-2020» і є демонстрацією стратегічних та оперативних можливостей стримування збройної агресії Російської Федерації. Навчання що тривають разом із нашими партнерами надзвичайно бентежать нашого ворожого сусіда, який уже чітко бачить, Українські збройні сили – це одна із найпотужніших і найсильніших духом армій Європи та світу. А в додаток до цього – з нами наші партнери, які цими навчаннями також гучно підкреслили, що терпіти «безпредєлу» який вчиняє РФ ніхто уже не буде, і випадку подальшого зазіхання на територію України – ми разом дамо відсіч ворогові.

У висновку, російський агресор розуміє, що Україна – це могутня держава, а наша армія на чолі із Міністром оброни Андрієм Тараном готова до будь-яких атак з їхньої сторони. На полі бою здивувати вони нічим не зможуть, і це прекрасно розуміють, а тому зараз вся їхня діяльність практично зосереджена на підлості і обмані, тобто на тому що в них найкраще виходить, але аж ніяк не робить їм честі! Хоча…яка честь може бути у кривавих рейдерів, та грабіжників в яких все побудовано лише на брехні!

Щодо брехні і підлості, то уже стандартно вони відзначились в сторону ЗСУ і навчань «Об’єднані зусилля – 2020», адже практично з першого дня навчань створюють цинічні фейки щоб скомпрометувати Україну. Саме справою рук ворога є чи не щоденні брехливі новини, про начебто зґвалтування на полігоні під час навчань «Об’єднані зусилля – 2020», про загадкові смерті, про неефективне озброєння, про те що Україною і ЗСУ зокрема керують виключно американці, які готові щомиті напасти на РФ, про знищення озброєння через невміння його використовувати… І це все лише «крапля в морі» від кремлівської фейкової артилерії, яка просто уже не усвідомлює як дальше не розсипатисьвід власної брехні та ілюзії величі якої уже давно немає!

Проте велич є у нас – і це наші воїни-патріоти, це наші ЗСУ, наш народ, це наші партнери НАТО, зокрема, США і Велика Британі, це ми Україна і українці. А тому, шановні друзі – читаючи новини чітко розділяйте де правда, а де брехня, адже ворог не втрачає ні хвилини і вчиняє цинічно – поширює фейкові новини про ЗСУ, щоб скомпрометувати Україну перед світом.

«Об’єднані зусилля – 2020» показують силу і міць України – ворог це розуміє і бачить підтримку з боку наших партнерів, а тому все що йому залишається – це створювати компрометуючі фейки!

За Нами Сила, За Нами Честь, За Нами Слава!!!

Слава Україні! – Героям Слава!

Теги: ЗСУ,Об’єднані зусилля – 2020,навчання Об’єднані зусилля – 2020,Збройні Сили України,Андрій Таран,НАТО,США,РФ,військові навчання,фейк,Кавказ-2020
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР