Мирон Помпель неодмінно очолить Середнянську селищну громаду, адже люди в цій громаді оцінюють кандидатів не за пусті обіцянки, а за реальні справи (Відео)

Мирон Помпель неодмінно очолить Середнянську селищну громаду, адже люди в цій громаді оцінюють кандидатів не за пусті обіцянки, а за реальні справи (Відео)
149101 ПЕРЕГЛЯДІВ

Центральна виборча комісія на засіданні 8 серпня призначила чергові вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських які відбудуться 25 жовтня.  Та чи принесуть ці вибори позитивні зміни українцям питання дуже й дуже складне… Одне зрозуміло, і це те, що люди втомилися від брехні й від порожніх обіцянок, але що тоді робити??? Як обирати, і чи обирати взагалі???  Відповідь проста: обирати потрібно!!! Йти на дільниці й голосувати – беззаперечно потрібно! Але як зробити правильний вибір і вчергове не помилитись – цим питанням напевне задається чи не кожен українець!!!

Зараз кожен з нас уже активно придивляється чи залишились в державі ще гідні кандидати у служителі народу, адже в період від виборчих до виборчих розчарувань ми все прискіпливіше підходимо до запитання:  «Яким же  має бути омріяний державний служитель, депутат, Глава ОТГ?» – та напевне, чіткої відповіді не дасть ніхто?!... Але кожен звісно, серед важливих характеризуючих назве такі складові: чесність, порядність, людська доброта, професіоналізм, нетерпимість до корупції, і т. д.

Зрозуміло що вже зараз більшість із цих якостей нам виборцям, малюватимуть сотні бажаючих добрести до такої омріяної «кормушки». Але, нажаль, серед цієї навали «білих і пухнастих» мало знайдеться тих, хто відрізнятиметься щирими людськими якостями, які так потрібні народові. З дня на день ми вже бачимо штучні добрі справи заради фото на камеру об’єктиву, відвідування садочків, шкіл, громад; пакети з гречкою й цукром також вже заїжджають до виборців тонами…

- Та чи поведеться вчергове на це народ?! – навряд чи, адже кожен запитає себе і цього чинушу: «а де ж ти був до тепер? Чому приніс в мій двір гречку лише перед виборами, а не тоді коли вона була реально потрібна?! Чому не роздавав подарунки нашим дітям раніше? Чому не приклав зусиль з ремонту школи, садочку, спортивних майданчиків раніше???...» - Що ти зробив для громади за весь цей час – щоб ми тебе обрали???  

- Потрібно констатувати, що таких слів докору в свою адресу не почує чинний депутат Закарпатської обласної ради Помпель Мирон Йосипович, який нещодавно висунув свою кандидатуру на посаду Голови Середнянської селищної громади що на Ужгородщині. 

Про депутата Закарпатської обласної ради Мирона Помпеля можна зібрати багато схвальних відгуків серед жителів Закарпаття, адже він уже довгими роками трудиться на благо народу. Місцеві жителі добре знають, що він стабільно дбає над покращенням матеріально-технічної бази навчальних закладів, закладів культури, спортивних арен, і т. д. Мирон Йосипович день у день дбає над тим, щоб жителі Закарпаття могли здобувати освіту в комфортабельних навчальних закладах, щоб молодь мала можливість займатись спортом, щоб маленькі діти в садочках вірили у казку про Миколая і мали щасливе дитинство, щоб малозабезпечені сім’ї не відчували нужди в найнеобхідніших засобах для життя – одним словом: Мирон Помпель щиро дбає про регіон в якому народився і виріс!

Як кажуть: слова – словами, а всім потрібні лише факти, а тому ми спробували знайти інформацію – то що ж такого зробив Мирон Помпель для жителів Ужгородщини!!!  

І так, по сьогоднішній день всі жителі Ужгородщини добре пам’ятають як у 2017 році учні в селі Анталовці мали змогу зайти у відреконструйовану школу із новими просторими класами для навчання. Школа в цьому селі була збудована ще в далекому 1932 році минулого століття для дітей чеських інженерів, які працювали на лісопереробних підприємствах. Оскільки капітальний ремонт не проводився роками, то, ясна річ, будівля занепадала. Депутат облради Мирон Помпель, який свого часу тут також здобував шкільну освіту, проявив добру ініціативу і вирішив відродити цей заклад, щоб зберегти його славну історію. 6 жовтня 2017 року школу було відкрито, до навчального року вона прийшла з капітальним ремонтом, відремонтованим дахом і новим опаленням, відкрили пам’ятну дошку Томашу Масарику та новий спортивний майданчик.

Варто зазначити, що в Анталовці проживать словаки, які зберегли свою культуру, мову, традиції, а з оновленим відкриттям цієї школи місцеві учні отримали змогу вивчати з поглибленням певні предмети, зокрема словацьку мову. Для Мирона Помпеля є надзвичайно важливим, щоб всі діаспори які проживають на Ужгородщині відчували сімейний затишок й тепло, саме тому за його ініціативою, та ініціативою мешканців було введено вивчення словацької мови.

В день відкриття школи тодішній Голова області Генадій Москаль нагородив Мирона Помпеля за його заслуги перед Закарпаттям

Нагородження відзнакою депутата обласної ради Мирона Помпеля за заслуги перед Закарпаттям

Відкриття спортивного майданчику в селі Анталовці. На фото: Г. Москаль, М. Помпель, М. Ланьо.

Особливо приємно констатувати те, що Мирон Помпель є людиною віруючою і постійно старається бути меценатом добрих справ на благо Церкви і місцевих парафіян. За його допомоги було зроблено ковані ворота на церкві, ворота на кладовищі, поставили хрест на Диньківській вулиці у Великих Лазах. Також він разом із Михайлом Ланьо були меценатами для паломництва місцевої дітвори яка вирушила відвідати святі місця України. Так, 47 дітей сіл Лінці, Кибляр, Гайдоша і Пацканьово змогли відвідати Почаївську Лавру, святі місця Кременця на Тернопільщині, Києво-Печерську Лавру в Києві, а також Чернівці. «Треба наших діточок розвивати духовно», - підкреслює неодноразово Мирон Помпель.

Ну а найменші жителі Ужгородщини без перебільшення запам’ятовують Мирона Помпеля в ролі  Миколая який приносить їм щедрі подарунки. Кибляри, Анталовці, Великі Лази, Невицьке, Оноківці – це лише частина садочків де постарався пан Помпель зробити для діточок незабутнє свято. Також слід відзначити що садочок Кибляр отримав ще й новий телевізор.  

Також Мирона Йосиповича в регіоні знають як людину яка приділяє максимум зусиль і коштів у розвиток спорту і здорового способу життя, за що його неодноразово було нагороджено різноманітними відзнаками. Приміром, на відкритті нового волейбольного майданчику в селі Лінці Мирону Помпелю було виголошену подяку від Національного олімпійського комітету та вручено відзнаку «За внесок у розвиток олімпійського руху».

І звісно, Мирон Йосипович ніколи не забуває про майбутнє для наших дітей, а тому особливу увагу приділяє відновленню лісу. Він не одноразово брав участь в акціях по висадженню саджанців дерев.

«Я вже посадив не одне дерево і вважаю що треба наші Карпати озеленяти якомога більше. Садити дерева – це гарна справа! Робити гарну і благородну справу» – завжди приємно, - резюмував Мирон Йосипович в одній із акцій по відновленню лісів Карпат.

За меценатство, добрі справи і постійне піклування про свій регіон Мирона Помпеля знають не тільки на Закарпатті, а у цілій Україні та за її межами. Зрозуміло, що перелік добрих діянь на благо народу можна ще довго продовжувати описувати, але чи варто це робити – якщо місцеві мешканці самі все прекрасно знають. А тому, на виборах на пост Глави Середнянської селищної громади у Мирона Помпеля уже є відчутна перевага – це підтримка від людей, про яких він дбає протягом уже тривалого часу.

Мирон Помпель – не передвиборчий «підсніжник» який приходить з псевдо добрими справами лише у період коли наступають вибори, а людина яка день у день  з народом і завжди приходить на допомогу всім хто це потребує, він прикладає максимум зусиль щоб його регіон процвітав, а люди в ньому жили щасливо.

То ж впевнені Мирон Йосипович Помпель неодмінно стане Головою Середнянської селищної громади, адже люди в цій громаді оцінюють кандидатів не за пусті обіцянки, а за реальні справи яких за плечима у нього доволі багато! 

Довідка: Середнянська селищна громада – це однин із наймальовничіших куточків Закарпаття. Середнянська ОТГ – центр Громади село Середнє. Площа цієї об'єднаної територіальної громади: 220.1 км/кв, а чисельність населення громади: 14363. Населені пункти що входять до Середнянської селищної громади : село Андріївка, село Анталовці, село Верхня Солотвина, село Вовкове, село Гайдош, село Дубрівка, село Ірлява, село Кибляри, село Лінці, село Ляхівці, село Пацканьово, селища міського типу Середнє, село Худльово, село Чабанівка, село Чертеж.

Теги: Мирон Помпель, Мирон Йосипович Помпель, Помпель Мирон Йосипович біографія досьє, Помпель Мирон Закарпаття, Помпель Мирон Ужгород, Помпель Мирон обласна рада, Помпель Мирон депутат обласної ради, кандидат на посаду Голови Середнянської селищної громади Мирон Помпель, Середнянська селищна громада Мирон Помпель, Середнянська ОТГ Мирон Помпель, Помпель Мирон село Андріївка, Помпель Мирон село Анталовці, Помпель Мирон село Верхня Солотвина, Помпель Мирон село Вовкове, Помпель Мирон село Гайдош, село Дубрівка, Помпель Мирон село Ірлява, Помпель Мирон село Кибляри, Помпель Мирон село Лінці, Помпель Мирон село Ляхівці, Помпель Мирон село Пацканьово, Помпель Мирон селище міського типу Середнє, Помпель Мирон село Худльово, Помпель Мирон село Чабанівка, Помпель Мирон село Чертеж, Закаррпатський депутат Мирон Помпель,депутат,депутат Закарпатской областной рады Мирон Помпель, депутат Закарпатської обласної ради Мирон Помпель,депутат Закарпатської обласної ради Помпель,депутат Закарпатской областной рады Помпель,Закарпатська обласна рада,Середнянська ОТГ,Середнянська селищна рада,село Середнє,Ужгородщина
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР