ДФС під керівництвом Сергія Солодченко – це ефективна структура в якій викорінена системна корупція

ДФС під керівництвом Сергія Солодченко – це ефективна структура в якій викорінена системна корупція
151524 ПЕРЕГЛЯДІВ

За крайні 8 місяців 2020 року за матеріалами Головного управління власної безпеки ДФС було розпочато 121 кримінальне провадження. А це 74% від загальної кількості таких проваджень, яких загалом було 164. В результаті ця цифра свідчить про те, що лише 26% випадків корупції в лавах ДФС виявляється іншими правоохоронними органами. 

Дана статистика явно дає зрозуміти що в ДФС під керівництвом Сергія Солодченко немає ніякого панібратства і покривання злочинів своїх працівників, тобто ведеться масштабна боротьба на викорінення корупції в лавах цієї структури. Крім того, статистика також вказує про поступове зменшення корупційних епізодів, до прикладу, за весь минулий рік було порушено 265 кримінальних проваджень.

Звісно, трапляються поодинокі випадки, але системної корупції серед податкової міліції вже давно немає. Весь особовий склад ДФС чітко знає нетерпимість Сергія Солодченко до корупції, який навіть виклав в мережу Інтернет свій особистий номер телефону (+380931957784). В результаті, кожен зі співробітників розуміє, що будь-який адвокат або представник бізнесу може йому зателефонувати та повідомити про неправомірні дії працівників Податкової міліції.

Варто підкреслити, що не зважаючи на прийняття Верховною Радою України у першому читанні проєкту закону про Бюро економічної безпеки - робота фіксальної служби й надалі ефективно виконує свої обов’язки, і це в першу чергу заслуга в.о. керівника цієї структури Сергія Солодченко. 

Велику повагу викликає й те, що Сергій Солодченко постійно акцентує увагу колег на необхідності дотримання законності під час проведення оперативних заходів та слідчих дій. Він постійно наголошує, що кожен працівник ДФС повинен керуватись принципами поваги до кожного платника податків та діяти виключно в рамках Закону.

«Моє бачення наступне: мінімізувати втручання в законну діяльність бізнесу і, навіть, якщо існують підстави для такого втручання, керуватись принципами поваги до кожного платника та діяти виключно в рамках закону», – резюмував Сергій Солодченко на одній із нарад.

Звісно, що сумлінна праця на благо народу і держави не залишилась поза увагою Президента України Володимира Зеленського, який  в День Незалежності України відзначив Сергія Солодченко спеціальним званням. Згідно з Указом президента України, Солодченко в понеділок, 24 серпня отримав звання генерал-майора податкової міліції. 

Про це йдеться в документі, опублікованому на сайті президента №353/2020.Треба відзначити, що указ Володимир Зеленський підписав напередодні, в неділю, 23 серпня.

"Присвоїти спеціальне звання генерал-майора податкової міліції полковнику податкової міліції Солодченку Сергію Вікторовичу — першому заступнику Голови Державної фіскальної служби України. Президент України в. Зеленський", - йдеться в тексті указу глави держави Україна.

Варто підкреслити, що ДФС під керівництвом Сергія Солодченко – це ефективна структура в якій викорінена системна корупція

Теги: ДФС ,ГФС,Державна фіскальна служба,Державна фіскальна служба України ,УкраЇна,Украина,Государственная фискальная Служба Украины (ГФС),Государственная фискальная служба,Государственная фискальная служба Украины,Сергей Солодченко,Голова ДФС Сергій Солодченко,Сергей Солодченко Википедия ,Солодченко ,Солодченко ДФС,Солодченко Сергей Викторович,системна корупція,корупція,корупціонер,корупціонери, коррупция, коррупционеры,коррупционер,фіксальна служба, Фискальная служба,Верховна Рада України,Верховна Рада, Верховная Рада,Верховная Рада Украины,ВР,ВРУ,День Незалежності України,День Незалежності , День незалежності України,День Независимости ,День Независимости Украины,Президент України Володимир Зеленський,Президент України Зеленський,Президент Володимир Зеленський,Президент Зеленський,Президент Украины, Заступник голови Офісу президента,Президент Владимир Зеленский,Президент Зеленский,Президент Украины Владимир Зеленский,Президент Украины Зеленский, Владимир Зеленский, Владимир Александрович Зеленский,Зеленский,Владимир Зеленский Википедия,Володимир Зеленський Вікіпедія ,Голова Державної фіскальної служби України
ПРЯМИЙ ЕФІР