Єрмак вважає, що скандальні висловлювання деяких депутатів зі "Слуги народу" - це "проблеми їх росту" (Відео)

Єрмак вважає, що скандальні висловлювання деяких депутатів зі "Слуги народу" - це "проблеми їх росту" (Відео)
163818 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак пояснив, чому через висловлювання деяких народних депутатів зі "Слуги народу" виникають скандали. Він переконаний, що подібні ситуації - це "проблеми росту молодих політиків".

У нових народних депутатів можуть бути проблеми з комунікацією, попри їх професіоналізм. Про це заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі телеканалу "Україна 24" напередодні.

"Вперше в українській історії абсолютно на демократичних виборах, абсолютно без будь-яких фінансових зобов'язань прийшли абсолютно нові люди в парламент. Більшість з них дуже пристойні, професійні - кожен у своїй сфері. Але багато хто з них ніколи не були у великій політиці, вони ніколи  не могли зрозуміти, що кожне сказане слово може завтра стати загальнодержавною сенсацією", - розповів Єрмак.

За його словами, влада працює над тим, щоб не допускати конфузів.  Але, це не так просто.

"Тому, звичайно сьогодні ми продовжуємо роботу, щоб, в тому числі і вирішити питання комунікації кожного з політиків - що вони говорять, як вони кажуть. Не для того, щоб їх контролювати. А щоб сьогодні у них була можливість виваженої комунікації, і я знаю, що цим займається і глава фракції, і глава партії "Слуга народу". Нам подобається, що депутати приходять, і якщо їм щось цікаво, що відбувається в Мінську, то вони ставлять ці питання і членам ТКГ ", -  заявив Єрмак.

Єрмак зазначив, що процес комунікацій з нардепами йде.  Він переконаний, що подібні ситуації - це "проблеми зростання".

"Дивимося на це, як на проблему зростання, але насправді це зовсім інша генерація українських політиків. Звичайно, політик, який вже 20 років в політиці, "битий" політик, він ніколи так не скаже, навіть якщо так думає. Але, треба вчитися", - зазначив Єрмак.

Раніше Єрмак розповів, що рішення про запрошення першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна в ТКГ було колективним. Також Єрмак заявив, що план України з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі "лежить на столі", залишилося тільки отримати відповідь від опонента.

aspi.com.ua

Теги: Глава Офісу президента,Андрій Єрмак,Слуги Народу,ТКГ, Офіс Президента України,Єрмак
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР