Володимир Ткаченко на службі в Поліції "кришував" в Києві наркопритони за що й «прикупив» високу посаду в ДФС?

Володимир Ткаченко на службі в Поліції "кришував" в Києві наркопритони за що й «прикупив» високу посаду в ДФС?
183666 ПЕРЕГЛЯДІВ

В нашій державі, на превеликий жаль, практично й дня не проходить без новин про корупційні злочини у державних структурах. Особливо звичним явищем це являється стосовно працівників Державної податкової та Державної фіскальної служб. Скрутки ПДВ, кришування контрабанди, розпродаж посад – це все буденність в якій змушені ми з вами жити! І читаючи новини про затримання того чи іншого корупціонера з лав ДПС/ДФС – явно не є для чимось резонансним!  Адже ми розуміємо що в кінцевому результаті – практично жоден з цих корупціонерів не понесе покарання згідно чинного Законодавства, а – відкупиться, «відмажеться» вкраденими же у нас грошима, тоді вичекає певний час – і знову влаштується на «хлібне місце» та грабуватиме народ й надалі.

Скільки б не говорили про жорсткість і обов’язковість покарань для корупціонерів, в тому числі й Президент Зеленський і його команда – все це по факту залишається лише на рівні розмов… І поки ці розмови роками ведуться – корупціонери спокійно купують посади, грабують державні мільйони і залишаються на свободі. То в чому ж проблема???

Часто найбільшою проблемою корупції  називають проблематику кадрів, тобто відсутність хороших і «чистих на руку» спеціалістів – принаймні це нам «впарюють» ці посадовці які просто займаються купівлею-продажем посад. Адже кому можна вигідно продати місце в держ.структурі – звісно, тільки корупціонерові який її охоче купить. А всі ті хто із знаннями та чистою совістю – залишаються в стороні й змушені спостерігати як знищують нашу країну.

Зрозуміло, що так-званої проблематики з кадрами в нас немає – є лише проблема їх підбору, точніше як ми вже вище писали – керманичі держструктур просто просувають на посади тих, хто за це заплатить чималу суму в американській валюті. От приміром, взяти до уваги доволі резонансне  призначення Володимира Миколайовича Ткаченко  на посаду начальника Головного управління оперативно-розшукової діяльності ДФС. Коли його призначили українські ЗМІ – практично вибухнули.

Скріншот: сайт intvua.com

І в цьому дивного нічого немає, адже за свідченнями медіа і джерел серед правоохоронців Володимир Ткаченко будучи на службі в Поліції "кришував" в Києві наркопритони і незаконну роботу пунктів збору металобрухту. І саме за допомогою цих незаконних діянь зумів назбирати чималу суму коштів, яка в результаті дозволила йому – купити високу посаду в ДФС.

Володимир Ткаченко встиг попрацювати керівником Подільського, Святошинського і Дарницького районних управлінь поліції. Тільки от, мало знайдеться тих, хто скаже що він був чесним поліціантом, і навпаки – чи не кожен хто з ним стикався зможуть розповісти його «подвиги»  кришування наркопритонів і місць збору металобрухту.  Особливу пристрасть Володимир Ткаченко має до повій, постійно користується їхніми послугами.

«На Подолі, де раніше працював, у нього навіть є спеціальне приміщення, в яке він водить жриць любові. Кажуть, любить відразу кілька », - пишуть автори статті «Навіщо ДФС взяла на роботу екс-міліціонера Володимира Ткаченка»

Володимир Ткаченко - людина, яку добре знає київський криміналітет, і далеко не зі сторони борця із злочинністю.  До того ж якщо проаналізувати «трудову» біографію цього столичного правоохоронця, стає очевидним, що в ГФС він прийшов явно не для того, щоб захищати фінансові інтереси країни.

За роки служби в Поліції Володимир Ткаченко на скромну заробітню плату нажив дуже багато майна: крім квартири і цілого ряду нежилих приміщень в самій столиці, у нього у володінні знаходиться також близько 10 гектарів землі в Києві і в найближчих його околицях.

 

Традиційно в таких випадках, велика частина майна, згідно з деклараціями, записана на дружину Вікторію Ткаченко.

Він, як і інші нечисті на руку правоохоронці і чиновники приховує реальні дані про свої доходи та майно. До останнього часу у сімейства Ткаченко навіть не було власного автомобіля. І тільки в декларації за 2019 рік, яку Володимир Ткаченко подав буквально за кілька днів до призначення в Державну фіскальну службу, у володінні його дружини виявилася солідна іномарка - розкішний позашляховик SUZUKI SX-4. У салоні ціна на таке авто стартує від 480 тисяч гривень. Але знайшовся «благодійник», який, якщо вірити декларації, погодився "продати" Вікторії Ткаченко таку машину всього за 50 000 грн.

Якщо оцінити реальну вартість задекларованих земельних ділянок і нерухомості під Києвом, ставаться очевидно, що Володимир Ткаченко вкрай невміло і незграбно намагається приховувати дані про своїх «зароблені чесною працею» багатства.

І Державна фіскальна служба - це для нього чергова «годівниця», в яку він довго прагнув потрапити - збирав гроші на хабар, і ось тепер він «при справах»! І тепер він в максимально стислі терміни не тільки намагається «відбити вкладене», а й заробити зверху.

У Володимира Ткаченко немає ні кваліфікації, ні професійних даних, щоб працювати в ГФС. Та й за даними журналістів, потрапити до фіскалам він зміг лише за великий хабар…

А тепер варто згадати підсумкову пресконференцію(20.05.2020), присвячену першому року президентства Володимира Зеленського, в якому Глава держави повідомив про наявність в Україні кадрового голоду, тому йому важко знайти гарних спеціалістів, щоби заповнити Кабінет міністрів та інші високі посади…

От саме через такі корупційні призначення людей на кшталт Володимира Ткаченко: без кваліфікації і професійних даних, а ще й із м’яко кажучи сумнівним минулим – у Президента й виникають такі проблеми. Тому Володимирові Олександровичу потрібно нарешті задуматись і приділити увагу тим, хто потрапляє на державні посади в ДФС, ДПС та інші державні структури, адже потім саме їх підсувають на найвищі посади в Україні!!!   

Теги: ДФС ,ДПС ,Володимир Ткаченко,Володимир Ткаченко корупція,Володимир Ткаченко ДФС,ГФС,Державна фіскальна служба,Скрутки ПДВ,схеми з ПДВ,Володимир Миколайович Ткаченко
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР