Олександра Дектярьова: Суміш почуттів гордості, радості і гіркоти… Мій чоловік Дектярьов Віктор Миколайович, як учасник бойових дій в боях за Іловайськ у 2014 році, 29 серпня був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно

Олександра Дектярьова: Суміш почуттів гордості, радості і гіркоти… Мій чоловік Дектярьов Віктор Миколайович, як учасник бойових дій в боях за Іловайськ у 2014 році, 29 серпня був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно
180300 ПЕРЕГЛЯДІВ

ПОСТ РАДОСТІ, СУМУ ТА ПОДЯКИ

Розумію, що пост повинен буди офіційним, але, вибачте, не можу… буде й трішки лірики…

29 серпня на території Міністерства оборони України в День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни та на річницю Іловайської трагедії мій чоловік, командир групи «Купол» Дектярьов Віктор Миколайович, як учасник бойових дій в боях за Іловайськ у 2014 році, був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Емоції переповнюють. Не можу підібрати слів, які би могли передати мій стан… суміш почуттів гордості, радості і гіркоти… З одного боку шкода, що не особисто при житті. З іншого, за життєвих обставин, це велика честь та шана, хоч і посмертно. Десь на небесах Вітя радіє, що саме «За мужність», бо для справжнього воїна, яким він був, це – найвища нагорода з усіх існуючих!

Нагороду з рук пана Президента Зеленського Володимира Олександровича отримав син. Гадаю, що цей день він запам’ятає на все життя. Це найвища ступень мотивації, як для хлопця-підлітка та майбутнього військового. Вірю, що син виросте, достойним свого батька, справжнім чоловіком!

Висловлюю особисту подяку та повагу пану Президенту #ВолодимирЗеленський за відзначену нагороду та пам'ять воїнів, що боронили Батьківщину. Офісу Президента #ОфісПрезидентаУкраїни - за сприяння, тепле ставлення та турботу. Своєму янголу-охоронцю Оваденко Ігорю #ІгорОваденко, який трепетно і болісно переживає всі наші життєві негаразди, та взяв вирішення всіх бюрократичних моментів на себе. Та всім, хто щиро радіє нашим успіхам. Ціную та шаную кожного! Низький Вам всім уклін та подяка від всієї нашої великої родини!

Олександра Дектярьова

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vshanuvav-pamyat-zagiblih-zahisnikiv-ukr-63181

Теги: Дектярьов Віктор Миколайович,Олександра Дектярьова,Іловайськ,АТО, Володимир Зеленський, Офіс Президента України
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР