Колишній голова Жмеринської РДА Легеза знайшов “запасний аеродром”

Колишній голова Жмеринської РДА Легеза знайшов “запасний аеродром”
167422 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Запасними аеродромами” стало висування першим номером у міські депутати Жмеринки, і прохідним - в депутати Вінницької облради.

Стати депутатом — єдиний шанс у колишнього голови РДА Олега Легези, якого лобіював на цю посаду ще сам Віталій Кличко від “УДАРу” вже в далекому революційному 2014 році.

Тоді, згідно партійній квоті лідерів Революції Гідності, нікому невідомий колишній спортсмен, а потім дрібний ФОП Олег Легеза зайняв найвищу державну посаду у районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ↓↓↓

Попри те, що не було у новоспеченого голови РДА ні відповідної освіти, ні управлінського досвіду, ні навіть елементарних навичок у державній роботі, його, на гребні хвилі революції призначили. І кілька місяців Легеза служив новій владі.

Щоправда, очевидці розказують, що “революційний” очільник РДА плутався, мов у двох соснах, у сфері управління районом. А чиновники, що находилися поруч, вміло користувалися цим, привласнюючи бюджетні гроші з усіх напрямків. А Легеза лиш ставив підписи на фінансових паперах, наліво і на право.

Проте, пройшло небагато часу, і Олег Легеза зорієнтувався в ситуації. І вчасно зметикував: чому підлеглі заробляють на різних схемах, а я ні? І очолив цей процес.

У 2015 році, вже маючи непогані статки, і вплив серед місцевих чиновників-корупціонерів, Олег Легеза став депутатом Вінницької облради від порошенківської партії “БПП - “Солідарність”. В облраді Легеза жодними путніми ініціативами не відзначився. Навпаки — він став одним з найбільших прогульник, як засідань сесійних, так і засідань профільної “культурно-освітньої” комісії, де він просиджував штани від дорогого костюма п’ять років.

І ось знову, Олег Легеза йде в облраду. Але вже не від порошенківської партії “ЄС”, а від “Української стратегії” Гройсмана. Мабуть, знову сподівається тишком-нишком під прикриттям депутатського мандату, отримати вигідну посаду у якійсь обласній структурі, яких депутати наплодили безліч.

ПО ТЕМІ ↓↓↓

Це план “А” Легези.

Вріз:

Олег Легеза – кандидат у депутати до Вінницької обласної ради та перший номер у списку депутатів до Жмеринської міської ради від “Української стратегії Гройсмана”.

Є у нього й план “Б”.

Він полягає в тому, щоб “зайти” у Жмеринську міськраду від УСГ, з розрахунком на те, що чинного мера Жмеринки переоберуть, а Легеза легалізувавшись у міськраді зможе зайняти посаду секретаря міськради.

От на що розраховує прогульник, і зрадник Порошенка, Олег Легеза.

Вріз 2

“Я наполегливо працював і буду працювати над тим, аби Жмеринська громада стала яскравим прикладом якісного і динамічного розвитку.

О. Легеза”.

Як налаштований на роботу колишній голова РДА Легеза, видно хоча б з його виборчого девізу.

Де він наполегливо працював? Над чим працював? Яскравим прикладом чого має стати громада? Якісним і динамічним розвитком куди? - нічого не зрозуміло. Ні фактів, ні суті, лиш слова ні про що.

Власне, з такою програмою “бла-бла”, намагається Олег Легеза залишитися у владі.

Теги: Жмеринка,Олег Легеза,депутат Олег Легеза,Олег Легеза Вінниця,Олег Легеза вибори ,Легеза вибори,Вінницька облрада ,підкуп виборців, вибори
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР