Екс-регіонал, а сьогодні кандидат від «Слуги народу» Левченко «фальсифікує» вибори на користь своєї опонентки Лариси Ільєнко - виборчі баталії на мера Обухова

Екс-регіонал, а сьогодні кандидат від «Слуги народу» Левченко «фальсифікує» вибори на користь своєї опонентки Лариси Ільєнко - виборчі баталії на мера Обухова
174338 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відсутність професіоналізму!!! Саме так першочергово можна охарактеризувати чинного мера міста Обухів, а на сьогодні ще й кандидата на пост Глави Обухівської міської ОТГ. Адже по суті виходить так, що він навіть розумно і продумано не може «збити» з дистанції своїх опонентів, хоча дуже цього хоче і прикладає максимум зусиль. Та все це виходить настільки поверхнево, недолуго і немічно … Але дивуватись тут нічому, адже таким було його й господарювання на Обухівщині всі  роки при владі. 

От приміром візьмемо до уваги націленість Левченко очорнити свою конкурентку Ларису Ільєнко,  голову Обухівської районної ради  – в результаті навпаки додало відсотків їй, відповідно сам чинний мер в рейтингах просідає. 

На сьогоднішній день статистика у боротьбі за посаду Глави Обухівської ОТГ показує такі цифри: 

  1. Олександр Миколайович Левченко  - 18 %
  2. Лариса Олександрівна Ільєнко - 22 %
  3. Ігор Васильович Лавренюк - 6%   
  4. Віктор Олександрович Малишев - 1%  
  5. Богдан Іванович Яцун - 4%

Варто відзначити, що у цифрах якраз Левченко просів на 4 %, а Ільєнко додала у тих же 4 %.  Але чому так? – в цьому журналісти нашої редакції спробували розібратись. 

І от найперше, що нам кинулось в очі – це, ну дуже кумедна ситуація : Кандидат від «Слуги народу» Олександр Левченко фальсифікує вибори на користь своєї конкурентки – кандидата від партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Лариси Ільєнко

Звісно, те що Левченко фальсифікує вибори користь Ільєнко – це сатирика, бо насправді між ними на окрузі йде запекла боротьба, і чинний мер Обухова аж ніяк не має наміру поступатись голові Обухівської районної ради. Навпаки, він робить все що може - аби завдати Ларисі Ільєнко якнайбільшого репутаційного удару. Та як ми уже зазначали - це в нього виходить не то що просто НІЯК, його жалюгідні спроби – тільки сприяють шляху до перемоги кандидатці від «Батьківщини». Напевне, Ларисі Ільєнко слід подякувати панові Левченко за такі «подарунки»?!...

Ми вже не вперше стикаємось,що головною фішкою по очорненню конкурентів екс-регіоналами (нагадуємо що Левченко екс-регіонал якому сам Азаров квіти привозив є звинувачення опонентів у фальсифікаціях.  Хоча по фактах саме вони, маємо на увазі тодішніх регіоналів які тепер знайшли прихисток у різних політичних силах найбільше займались і займаються фальсифікаціями

От і ці вибори принесли жителям Обухівщини чергову брехню про фальсифікації від Олександра Левченко. Цього разу він робить все можливе щоб звинуватити Ларису Ільєнку у фальсифікаціях. Візьмемо нещодавнє відео яке потрапило в мережу: 

А тепер, гляньмо на це ж відео у контексті програми «Секретні матеріали» що виходить на 1+1. Тут воно же доповнено красивими словами щоб як найсолодше вкласти у вуха виборців:

Проаналізуємо відео перше: і так, добре видно що створено воно із нарізок – спочатку в кадрах авто із написами Лариса Ільєнко «Батьківщина», а потім різкий перехід на наче підкуп виборців. Питання: чому авто знято практично на відстані витягнутої руки і яскраво? А вже сам «підкуп» з далека і на ньому чітко не видно ні самих людей що роздають гроші і пакети, ні номеру авто?  - чому так??? 

А все тому, що на те воно й розраховано, адже на кадрах – людина чинного мера і кандидата від «Слуги народу» Олександра Левченко: приїхали, засвітились, відзняли ролик – і поїхали. А потім це все подали – під виглядом що це Ільєнко займається підкупом.       

Проаналізуємо відео друге: тут вже це відео у програмі «Секретні матеріали» каналу «1+1». І для ефекту вшито ще й кадри із зустрічі Лариси Ільєнко із виборцями. Результат: зустріч кандидатки з виборцями + авто «Батьківщини» + люди Левченко здійснюють підкуп маніпулюючи що вони від  Ільєнко = хороший фейковий контент про те, що кандидат Ільєнко підкуповує виборців. 

А тепер найцікавіше :  Хто політичний куратор місцевих виборів у Київській області? - народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський. Відео змонтовано і запущено в маси де? – на «1+1» програма «Секретні матеріали», «дітище» пана Дубінського. І ще одне: а Олександр Левченко від якої політичної партії балотується? – правильно, від «Слуги народу», під кураторством цього самого Дубінського який має вплив на програму «Секретні матеріали». 

От тепер можемо побачити – як в Україні робиться фейковий передвиборчий контент!!! 

Ну а плакати від Олександра Левченко про Ларису Ільєнко – це взагалі, просто застарілий передвиборчий «перформанс» недолугих і непрофесійних людей, які не мають за собою реально дієвих справ, щоб ними переконувати виборців для свого обрання на посаду. 

       

Такими плакатами обклеюють Обухівщину люди Олексадра Левченко. 

Як ми вже зазначали, такі фальсифікації Олександра Левченко – тільки знижують його рейтинг, і навпаки піднімають Ларису Ільєнко. А все тому, що українців настільки часто такими передвиборчими маніпуляціями дурили – що на сьогоднішній день народ цим уже не візьмеш. 

І на завершення хочеться додати, що в нас немає ніякої антипатії до «Слуги народу», навпаки ставимось з великої повагою до Президента і його команди(звісно незашквареної її частини), але їм уважно треба дивитись кого беруть у свої ряди – адже перекрашені екс-регіонали не змінять нашу державу на краще.  

А їхньою головною зброєю є брехня і звинувачення інших людей в тому, що самі якраз і вчиняють. Ось приміром нещодавно ми провели журналістське розслідування про колегу Левченко по «Партії Регіонів» , а тепер кандидату від  посаду голови Борщагівської ОТГ від політичної сили «Європейська Солідарність» Олесю Кудрику . Він також змішаний у фальсифікаціях, а тепер на своєму окрузі звинувачує у цьому своїх опонентів – зокрема кандидата від «Слуги народу» Романа Гаха.  

Роман Гах, кандидат від «Слуги народу» - як і Лариса Іляєнко, став жертвою екс-регіонала що перекрасився в кольори іншої політсили. А тому, Президентові і його команді слід уважно вибирати однопартійців , адже екс-регіоналам все рівно з ким – їм головне потрапити у владу і продовжувати грабувати державу. А тих, хто на шляху вони просто оббріхують і звинувачують у своїх же гріхах – і їм немає різниці хто це: чи кандидат від «Слуги народу», чи від «Батьківщини». 

Пане Президенте!!! Повторюйте щодня людям своєї команди свою же відому фразу ДУМАЙ-ТЕ ! - кого берете в партію «Слуга народу»!!! Адже рано чи пізно екс-регіонали, що грабували Україну розірвуть вашу політичну силу з середини, а також знищать і Вас!!! 

Теги: Лариса Олександрівна Ільєнко, Ігор Васильович Лавренюк, ⦁ Олександр Левченко , Лариса Ільєнко, Ільєнко Вікторія, Дарина Штутман, Євнен Штутман, Роман Гах, Олесь Кудрик, партія «Слуга народу» Олександр Левченко, Лариса Ільєнко «Батьківщина», кандидат на пост Глави Обухівської міської ОТГ Лариса Ільєнко, кандидат на пост Глави Обухівської міської ⦁ Олександр Левченко, мер Обухова Левченко, Лариса Ільєнко голова Обухівської районної ради, Олександр Левченко фальсифікації, “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Лариса Ільєнко, статистика за посаду Глави Обухівської ОТГ, рейтинг кандидатів Обухівська ОТГ ,Олександр Миколайович Левченко
ПРЯМИЙ ЕФІР