Передвиборчі війни в Обухівській ОТГ: В працівника штабу Лариси Ільєнко згорів автомобіль – невже підпал? Тоді хто – конкуренти? І ЦЕ ДАЛЕКО НЕ ВСЕ…

Передвиборчі війни в Обухівській ОТГ: В працівника штабу Лариси Ільєнко згорів автомобіль – невже підпал? Тоді хто – конкуренти? І ЦЕ ДАЛЕКО НЕ ВСЕ…
142493 ПЕРЕГЛЯДІВ

Буквально декілька хвилин тому із достовірних джерел нам стало відомо, що сьогодні вночі згорів автомобіль одного із працівників штабу кандидатки від партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, чинної Голови Обухівської районної ради – Лариси Ільєнко. Згідно даних, пожар локалізовано, і зараз на місці пригоди працюють оперативники Національної Поліції. Також варто зауважити, що авто працівника штабу відновленню фактично не підлягає. Один із жителів прилеглих будинків надіслав до нашої редакції фото згорілого автомобіля.

На даний час ще не встановлено точних причин займання даного авто, але за словами очевидців з місця подій – все вказує на умисний підпал.

І якщо це дійсно підпал, тоді логічне питання – хто це зробив???

Умисний підпал чи ні - звісно, встановить слідство. Але, у версію самозаймання віриться з трудом, особливо на фоні жорсткої передвиборчої боротьби за посаду Голови Обухівської ОТГ. То хто ж це зробив – невже конкуренти???

Стверджувати, що підпал був ініційований та вчинений конкурентами Лариси Ільєнко наразі  безпідставно. Але те що на Обухівщині практично розгорілась навіть не боротьба за крісло Глави ОТГ, а ціла «війна» - це фактична реальність подій що там відбуваються в останні тижні-дні передвиборчої кампанії.

Наразі там, запекла «війна» точиться між вищезгаданою Ларисою Ільєнко та кандидатом від «Слуги народу», чинним мером Обухова – Олександром Левченко. Буквально два тижні назад пан мер мав не суттєву перевагу над кандидаткою від «Батьківщини», але вийшовши на фінішну пряму допустив чималу кількість ляпів які відкинули його на другу позицію. Приміром, за даними ЗМІ Левченко настільки хотів нашкодити рейтингам Ільєнко, що й сам не зрозумів як навпаки допоміг їй укріпитись на першому місці. Мова йде про фейкові звинувачення Лариси Ільєнко у підкупі виборців, які скоріш за все були сфабриковані самими людьми Левченко. А також цілому ряду замовних провокативних плакатів із Ларисою Ільєнко та членами її сім’ї. Як свідчить статистика – таке свавілля явно не припало до душі місцевим мешканцям, які до речі, й по сьогоднішній день пам’ятають фальсифікації чинного мера Левченко в часи попередніх виборів.           

Щодо цифр самої статистики, то на сьогоднішній день чинний мер Обухова, кандидат від «Слуги народу» Олександр Левченко набирає 18 % голосів виборців, тим самим відстаючи від Голови районної ради Лариси Ільєнко на 4 бали, в неї на даний час 22 % підтримки електорату. Решта бажаючих очолити Обухівську ОТГ суттєво позаду: у Ігоря Лавренюка,  партія  “За Майбутнє” – 6 %; у Богдана Яцуна  партія “Голос” – 4 %; а у Віктор Малишева, партія “Європейська солідарність” –  всього 1 % виборчих симпатій виборців.

Дуже не хочеться вірити у те, що підпал автомобіля працівника штабу Лариси Ільєнко був справою рук конкурентів у виборчій гонці. Але якщо слідство висуне таку версію – то ніхто не здивується.

Тільки от тоді напрошується питання: НА ЩО ЩЕ ГОТОВІ ЦИНІЧНІ ЧИНОВНИКИ ЗАРАДИ ТОГО ЩОБ ГРАБУВАТИ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД???

Ми продовжуватимемо слідкувати за даною подією, та за здобуття нових фактів обов’язково повідомимо наших читачів.

Далі буде…

І В ЧАС КОЛИ МИ ГОТУВАЛИ ЦЮ НОВИНУ ДО ДРУКУ – ОТРИМАЛИ ДОДАТКОВУ ІНФОРМАЦІЮ, НЕ МЕНШ РЕЗОНАНСНУ:   

- У ЩЕ ОДНОГО ПРАЦІВНИКА ШТАБУ ЛАРИСИ ІЛЬЄНКО – ВИКРАЛИ ПРИВАТНИЙ АВТОМОБІЛЬ;

- А ТАКОЖ БУЛИ ВИЯВЛЕННІ СПРОБИ КРАДІЖКИ АВТОМОБІЛІВ САМОЇ ЛАРИСИ ІЛЬЄНКО ТА ОБОХ ЇЇ ДОЧОК

НА МІСЦЯХ СКОЄННЯ ЗЛОЧИНІВ – ПРАЦЮЮТЬ ОПЕРАТИВНИКИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ!!!

Теги: Лариса Ільєнко,Ільєнко вибори,Олександр Левченко,Лариса Ільєнко,Ігор Лавренюк,Обухівська ОТГ,Обухів,місцеві вибори,Богдан Яцун,Віктор Малишев,Мер Обухова Олександр Левченко,Олександр Миколайович Левченко ,Богдан Іванович Яцун,ОТГ,підпал авто
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР