Невже екс-регіонал, а тепер «Слуга народу» Олександр Левченко знову фальсифікує вибори? В Обухові кандидат відкриває рахунки для виборців у банку і «закидає» по 1300 гривень

Невже екс-регіонал, а тепер «Слуга народу» Олександр Левченко знову фальсифікує вибори? В Обухові кандидат відкриває рахунки для виборців у банку і «закидає» по 1300 гривень
149869 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 19 жовтня, всього за декілька днів до дня виборів активісти руху «За чесні вибори» повідомили, що в Обухові політики вигадали, як нібито легально отримати конфіденційну інформацію місцевих жителів. Вони пропонують жителям округу передати паспорт для відкриття рахунку у банку, на який потім «закидають» по 1300 гривень – саме така інформація була опублікована сьогодні на сайті СТОПКОРу

«У Приватбанку відкривають рахунок і депутат дає допомогу», — повідомили місцеві жителі.

">

Також місцеві зазначили, що у місті днями влаштували свято і частували виборців у кафе.

«Столи накривали у дворах. Це не підкуп? Спочатку у кафе, на другий день у дворі. Столи накривають, білою скатертиною застеляють, три дівчини нарізочку роблять», — розповіли обухівці активістам руху «За чесні вибори».

Варто підкреслити, що дана інформація уже набула великого резонансу, адже :  «закидають» по 1300 гривень – це звісно, ніщо інше як підкуп виборців, фальсифікації. 

Цікаво, те що після її публікації до нас уже надійшло декілька повідомлень з анонімних джерел про те, що цим таємничим депутатом є кандидат на пост Глави Обухівської ОТГ від «Слуги народу» Олександр Левченко. Звісно, дана інформація непровірена і може бути грою конкурентів, але найперше уже скоро ми відкриємо правду, адже згідно джерел що вказують на пана Левченко – вони готові все довести фактами. 

І ще одне, що є не мало значимо: серед усіх сьогоднішніх кандидатів на пост Глави Обухівської ОТГ – саме Олександр Левченко був помічений у фальсифікаціях виборів. Приміром потрібно згадати вибори 2012 року, коли він прийшов до влади від «Партії Регіонів». Тоді місцеві виборці відкрито розповідали, що Левченко вибори сфальсифікував. А журналісту що брав інтерв’ю на рахунок так званих  «каруселів» та інших фальсифікацій – відверто брехав в очі. 

На даний час ми підтверджувати чи спростовувати інформацію про те, що саме Левченко перераховує на ПриВат-банківські – не будемо. Також звинувачувати його у цьому на сьогодні є безпідставно. 

Але уже скоро ми опублікуємо щодо цього журналістське розслідування яке розставить всі крапки над «І». І саме тоді буде зрозуміло – чи це нова схема фальсифікацій Левченко? Чи це підкуп виборців іншим кандидатом? 

Далі буде…

По матеріалах сайту СТОПКОР

Теги: Олександр Левченко фальсифікації,Мер Обухова Олександр Левченко,Слуга народу, вибори, Приватбанк,підкуп, Олександр Левченко,підкуп виборців,Обухів
ПРЯМИЙ ЕФІР