Мають охоронну фірму та готують військових найманців: у Славутичі кандидатку на посаду міського голови запідозрили в залякуванні опонентів

Мають охоронну фірму та готують військових найманців: у Славутичі кандидатку на посаду міського голови запідозрили в залякуванні опонентів
139954 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кандидатка на посаду міського голови міста Славутич, що на Київщині, Тетяна Кебкало-Єрохова може використовувати інструменти залякування під час передвиборчих перегонів-2020. Про це представникам громадського руху «За чесні вибори» під час роботи громадської приймальні повідомив місцевий активіст.

«Тетяна Кебкало-Єрохова разом із чоловіком займаються підготовкою військових найманців (недержавна приватна військова компанія), яких тренують на полігоні неподалік від Славутича. Мають також охоронну фірму ТОВ «Омега консалтинг груп». За наявною інформацією, вже почали погрожувати декому з конкурентів на посаду міського голови», – розповіло джерело.

Kebkalo tetyana
Активісти руху "За чесні вибори" працювали в Славутичі Фото: СтопКор

За його словами, у рамках бізнесу родина кандидатки вивозить дітей на полігон, привчаючи до зброї.

«Я чув також, що Кебкали при купівлі будинку в Славутичі «кинули» продавця майже на половину суми, але подробиць не знаю», – додав славутицький активіст.

stopcor.org

Теги: Тетяна Кебкало-Єрохова,Славутич, вибори,ТОВ «Омега консалтинг груп»,залякування,місцеві вибори
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР