Мер Бучі та його посіпаки – політичні перевертні, які заради доступу до корита міняють партії, як рукавички – Аркадій Кобринець, кандидат на посаду Голови Бучанської громади

Мер Бучі та його посіпаки – політичні перевертні, які заради доступу до корита міняють партії, як рукавички – Аркадій Кобринець, кандидат на посаду Голови Бучанської громади
159814 ПЕРЕГЛЯДІВ

Часто мер Бучі Федорук та його оточення брехали громаді – ми ніколи не були членами Партії регіонів. Але ця брехня вкотре доводить один факт – у Бучі владу узурпував клан Федоруків – клан дерибанщиків та політиканів, які зневажають свою громаду.

У розпорядження мого штабу потрапили оригінали заяв про вступ до Партії регіонів та облікових карток членів Партії регіонів:

  • Федорук Анатолій Петрович, Бучанський міський голова, член Партії регіонів з 10 жовтня 2010 року, на цих виборах перефарбувався та балотується від “Слуги народу”. Заяву про вихід з Партії регіонів не писав.
  • Олексюк Василь Павлович, секретар Бучанської міської ради, член Партії регіонів з 31 серпня 2012 року, на цих виборах перефарбувався та балотується від “Сила і честь”. Заяву про вихід з Партії регіонів не писав.
  • Федорук Лариса Петрівна, Ворзельський селищний голова, член Партії регіонів з 31 серпня 2012 року, , на цих виборах перефарбувалася та балотується від “За майбутнє”. Заяву про вихід з Партії регіонів не писала.

Це клеймо назавжди. Федорук, змінивши 5-ту партію, позеленів та рветься до влади.

Коли цієї неділі, 25 жовтня, ви голосуватимете на дільниці, згадайте, яку ціну Україна заплатила за діяльність регіоналів. Україна заплатила життям сотень загиблих на Майдані і на війні на Сході України.

Від себе додам. Я приїхав з Донеччини 20 років тому. Але ніколи і ніщо не змусило мене ставати членом Партії регіонів, як це зробив Федорук – бо бажання красти у Федорука сильніше від поваги до себе та своєї громади.

Кандидат на посаду Голови Бучанської громади Аркадій Кобринець

Теги: Федорук Анатолій Петрович,Олексюк Василь Павлович,Федорук Лариса Петрівна,мер Бучі,Аркадій Кобринець,Кобринець,Кобринець вибори,Кобринець Буча,місцеві вибори ,партія регіонів,Бучанська ОТГ
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР