Олександр Левченко – недолюстрований мер Обухова, авторитет Л.О.М. перекрасився в «Слугу народу», хоча за покликанням він цинічний «Риг»

Олександр Левченко – недолюстрований мер Обухова, авторитет Л.О.М. перекрасився в «Слугу народу», хоча за покликанням він цинічний «Риг»
143700 ПЕРЕГЛЯДІВ

Практика показує, що існує чимало місцевих  політиків, готових виконувати феноменальні циркові шоу заради того, щоб залишатися у владі. А дорвавшись вчергове до «корита» - вони з легкістю ведуть протилежну риторику, що говорили ще кілька років тому! Змінюють партії, як легковажна дівчина кавалерів, і все заради того, аби люди їм повірили і обрали на бажані державні посади. Та навіть таким цинічним лицемірам є чому повчитися у чинного мера Обухова, а сьогодні й кандидата на посаду Обухівської ОТГ Олександра Левченко. Він  міг би всім цим безпринципним кар’єристам дати майстер-клас по тому, як слідувати політичній кон’юнктурі, адже - у цьому плані він справжній гуру.

Місто Обухів, на перший погляд, звичайний український райцентр з типовим мером-корупціонером Олександром Левченко. Але мало хто пам’ятає, що у 2012 році до цього міста була прикута увага топових європейських та американських політиків! Увага українських та іноземних ЗМІ. Чому? Тому, що тут обирали градоначальника міста! За версією тодішньої влади, команди Януковича - переконливу перемогу здобув представник «Партії регіонів» Олександр Левченко. Чому міський голова, «перлина Обухівщини» від Партії регіонів, влаштовував, так звану, «стару владу» Януковича, потім Порошенка, а тепер ще й Зеленському він до душі – не зрозуміло?!... Так хто він насправді – незамінима людина, «технократ» чи звичайний «недолюстрований» чиновник???

Проти ЛОМу немає прийому?  

Як тільки не іронізували над назвою «Партії регіонів»: «палка резинова», «партія районів» або просто «риги». Одним з яскравих представників Партії Регіонів є діючий міський голова Обухова. З перемогою в 2012 році його привітав сам Азаров, колишній горе прем’єр-міністр України. Не якоюсь там  відпискою, а приїхав особисто, потиснув руку і вручив букет! «Для нас, для руководства партии, это была очень важная победа!», – зауважив у березні 2012 року Микола Янович. А Микола Янович до чужих сам не їздив, і в останньому інтерв’ю на одному російському телеканалі, натякнув, що в нього серед мерів міст України залишилось багато друзів, серед яких, напевно і Олександр Левченко.

Свідоме життя та кар’єра Левченка Олександра Миколайовича, тобто, «Л.О.М.а», як називають поза очі його підлеглі, пов’язане з Обуховом. Починав слюсарем, потім пішов на комсомольський «хліб» і вибився в інженери державного «Обухівського заводу вентиляційних виробів та конструкцій», який згодом  і очолив, де йому належало 28,44% загального капіталу цього підприємства - в кінці 2018 року ТОВ “Обухівський вентиляційний завод” припинив своє існування.

Здобувши «перший мільйон», він за класичною схемою 90-тих подався у політику. В 2010 році Олександра Миколайовича обрали депутатом Київської обласної ради. Одним з його вчителів та наставників був Володимир Мельник, нині покійний міський голова Обухова, який керував містом впродовж 13-ти років. За офіційною версією, колишній градоначальник загинув під час ДТП у 2012 році. Однак, рідні та близькі покійного були іншої думки… Та цікавим фактом є те, що пан Мельник загинув саме в день народження Олександра Левченко – святкували день народження теперішнього мера вони тоді разом. А під час цього святкування Володимир Мельник різко зірвався із міроприємства і кудись поїхав на своїй машині п’яний за кермом і розбився об вантажівку «КаМаз». Тобто Левченко, будучи депутатом облради, на своєму дні народженні Левченко напоїв Мельника і посадив за кермо авто, яке потрапило у фатальне ДТП. Згодом, за «збігом обставин» - саме Левченко зайняв пост Володимира Мельника. 

«Риг» за покликанням чи пристосуванець за призначенням?

Олександр  Левченко в 2012 році одразу після перемоги відхрестився  як від «каруселей», так і від покровителів з «Партії регіонів»! «Я обирався депутатом Київської обласної ради, по місту Обухову, по мажоритарному округу, по другій частині, і нічого цього не було. Я не вірю в ті розмови, які говорять. Голосують сьогодні не за «Партію регіонів», а сьогодні голосують за особистість. І мені довірила громада, і в першу чергу мене висунула громада, а потім звернулася до партії влади, щоб та тільки підтримала»,  заявив у далекому 2012-тому міський голова Обухова.

Звісно, що мер славного райцентру лукавить! Адже після його так званої перемоги у 12-ому, Обухів на радощах відвідав тодішній прем’єр-регіонал. Свято ледве не зіпсував пил на обухівських дорогах, яким обурився Азаров.

«Слушай, ехал, пыль стоит после машины. В следующий раз приеду, чтобы пилы не было!», – попередив грізно Микола Янович новоспеченого мера. Але для Левченка все обійшлося, «хазяїн» гнів змінив на милість. «Потому что, казалось бы, небольшой город в Киевской области: ну какое может иметь значение выбори мера для страны в целом? Ну избрали и избрали. Да? Но почему-то большое количество сотрудников американского посольства приехали на избирательные участки, 29 иностранных наблюдателей. Все политические силы прислали своих наблюдателей, народные депутаты. Значит, оказывается, имеет значение! Обществу и стране навязывается миф. Что предстоящие выборы в Верховный Совет будут фальсифицированы! Они не будут легитимными. И «Партия регионов» якобы все сделает, чтобы исказить результаты голосования. Вот поэтому мы постарались сделать все, чтобы выборы прошли абсолютно честно, прозрачно, чтобы ни у кого из иностранных наблюдателей и у наших наблюдателей не возникло даже тени сомнения в победе нашего кандидата. Так и произошло! Ни одной жалобы не было подано на нарушения в процессе выборов. И Александр Николаевич собрал почти 40 процентов голосов. Это реальный рейтинг!», – констатував наприкінці березня 2012-го екс-прем’єр Микола Азаров.

Скріншот: сайт photo.unian.ua

Згодом «риги», посилаючись на  «демократичні» вибори в Обухові, провели у парламент під час виборів на тих же «каруселях» та адмінресурсі потрібну для себе кількість народних депутатів у 12 і 13-тих роках.  Тобто на своєму ручному мерові Левченко - відкатали цілу схему з фальсифікацій.

Здавалося, що після Революції Гідності у Олександра Левченка – жодного шансу! Звинувачення у корупції, посада «смотрящєго» від «Партії регіонів» в Обухові... Але він не просто вижив, а вдруге став мером за підтримки партії «Наш край» - в 2015 році Олександр Левченко «перефарбувався» і був переобраний головою Обухівської міської ради за кураторства Ігоря Кононенко, від імені якого потім вирішував багато питань в окрузі.

І знову тоді говорили, що виграв він вибори завдяки так званим «мертвим душам». Наклеп? Але в Україні ніхто не знає скільки у нас виборців. Адже перепис населення тодішня влада вирішила не проводити. Активісти, в тому числі колишні учасники Революції Гідності горло тоді  зірвали через «недолюстрованого» мера  Обухова.

До речі, у ЗМІ шириться інформація, що й на цих виборах Олександр Левченко може бути причетним до масштабних фальсифікацій.

Активісти руху «За чесні вибори» повідомили, що в Обухові політики вигадали, як нібито легально отримати конфіденційну інформацію місцевих жителів. Вони пропонують жителям округу передати паспорт для відкриття рахунку у банку, на який потім «закидають» по 1300 гривень.

Скріншот: сайт sxemy.com

Але якщо ЛОМ так легко зрікся «Партії регіонів» та Миколи Азарова, потім Кононенко-Порошенко - на що розраховують його нові покровителі, тепер вже з партії «Слуга народу», під кольорами якої тепер знову бажає дорватись до «корита»??? 

Левченко себе сьогодні почуває повним господарем та вершителем доль у місті: хто не з нами  - тому обшук, кримінальну справу, або щось підкинемо. Також в багатьох ресторанах міста та передмістя, команда Левченко встановила підслушки та камери спостереження. Як контролювати місто, коли навколо одні вороги, які тебе не розуміють та критикують? - Мер має знати все - було безліч випадків коли окремі, приватні розмови, навіть про сімейні проблеми цитував ЛОМ.

Політичний пристосуванець і «Риг» за покликанням бреше людям, фальсифікує вибори – з цим все зрозуміло… А що на рахунок злочинів які ним могли вчинятись???

Левченко «кришує» незаконні забудови, які були розпочаті в 2014 році, а мерія заодно з забудовником - фальсифікує судове рішення і приховує від слідства рішення свого виконкому.

Скріншот: сайт kievvlast.com.ua

Ще одним гучним скандалом є реконструкція площі «Матері» у центрі Обухова. 

Скріншот: сайт navarti.in.ua

Для цього затвердили кошторисну документацію на 8 млн гривень, яку розробляла приватна компанія «ЛТЛ Проект», співвласником якої є діючий секретар Обухівської міської ради Сергій Клочко. Він вірний соратник мера міста Олександра Левченка. Надалі кошторис був збільшений до 12 млн гривень. Викладена фігура матері виглядала жахливо, після чого обурилися всі місцеві жителі, а також депутат міськради Віталій Гут. В системі ProZorro виготовлення (коригування) проектно-кошторисної документації Реконструкція «Площі матері», вказана вартість 39,4 тис. грн.

Згідно з розпорядженням міського голови Олександра Левченка від 12 вересня 2017 року, затверджено зведений кошторисний розрахунок на реконструкцію «Площі матері» у сумі -13,6 млн. гривень.

Скріншот: сайт newsoboz.org

Та найцинічнішим, але далеко не останнім, є його діяння  щодо привласнення землі ветеранів АТО.

Обухівський міський голова Київської області Олександр Миколайович Левченко обікрав громаду міста, безкоштовно виділивши 1,15 га землі в м. Обухові на м-н "Стожари" під реалізацію схеми житлово-будівельного кооперативу (ЖБК) "Кальміус", прикриваючись патріотизмом та нібито бажанням вирішити житлові проблеми внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та учасників АТО.

По цій справі Служба Безпеки України порушила кримінальну справу та вручила Олександру Левченку повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Скріншот: сайт interfax.com.ua

Чиновники на чолі із мером Олександром Левченко передали землю київському забудовнику під будівництво елітного комерційного житла. Прибуток від продажу квартир в житловому комплексі повинен був іти на рахунки чиновників.

«Через дії зловмисників понад 500 громадян не отримають соціального житла. Зараз на незаконно вилучену земельну ділянку накладено арешт», - повідомляла пресслужба СБУ.

Дуже «шикарно» виходить: екс-регіонал, Мер Обухова Олександр Левченко  який намагався вкрасти землю у внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та учасників АТО, і проти якого СБУ порушила кримінальну справу за частиною 5 статті 191 Кримінального Кодексу України – йде на вибори Голови Обухівської міської ОТГ за протекцією «Слуги народу»!!!

Уже довгі роки в Обухові "засів" один з найгучніших корупціонерів даного регіону, який править тут з часів Януковича. Через нього проходять усі тіньові схеми і фінансові потоки міста!!!

І це все до сьогодні було прямо «під носом» чинного Глави держави Володимира Зеленського, адже до Києва буквально якихось 45 км. 

Але чи продовжить він свою корупційну діяльність уже під крилом партії «Слуга народу» - вирішать виборці 25 жовтня???  

Теги: Обухів,Обухів вибори, Олександр Левченко,Олександр Левченко Обухів,Левченко Обухів,Обухівська ОТГ,Левченко,Сергій Клочко,Віталій Гут,Володимир Мельник,Левченко Олександр Миколайович,Обухівська райрада,Левченко Олександр,Микола Азаров,Мер Обухова,Слуга народу,партія регіонів,Левченко вибори,Кальміус,Мер Обухова Олександр Левченко,Левченко Александр Обухов,ЛОМ
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР