Маєток у міському парку, десятки гектарів землі, елітні авто на сотні тисяч доларів, та багато іншого: вже завтра українцям покажуть статки мера (олігарха) Чернігова

Маєток у міському парку, десятки гектарів землі, елітні авто на сотні тисяч доларів, та багато іншого: вже завтра українцям покажуть статки мера (олігарха) Чернігова
154564 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спустошена скарбниця й швидкісне перефарбовування: чернігівський міський голова уже був помаранчевим, синім і навіть червоним, а тепер – став зеленим. А його статки невпинно зростали. На що готовий Владислав Атрошенко перед виборами, аби ще на п’ять років затриматись біля годівниці? «СтопКор» анонсує масштабне розслідування діяльності найбагатшого мера України.

Чернігівського міського голову визнали одним із найзаможніших мерів України. Тільки у задокументованій власності Владислава Атрошенка – 8 га землі, десятки підприємств, кілька маєтків, квартири у Чернігові та Києві.

А його автопаркові позаздрять деякі олігархи: наприклад, БМВ 2017 року, що коштує 4 млн грн, або Ренджровер вартістю 5 з половиною «лямів», чи Мерседес Брабус, ціна якого просто космічна.

Понад те, один золотий годинник мера коштує 1,2 мільйона гривень, а подібних у його колекції – щонайменше п’ять.

chernigiv2
Атрошенка визнали одним з найзаможніших мерів Фото: скріншот

Як розповідає місцевий житель Євген Волошин, у місті жваво обговорюють маєток, який Атрошенко збудував собі в історичній частині Чернігова – навпроти парку Богдана Хмельницького. Комплекс зводили кілька років, а плитку біля нього поклали коштом міського бюджету – під виглядом реконструкції парку.

Грошей у чернігівського мера стільки, що навіть у смертельній ДТП, коли за кермом авто був Атрошенко, винним визнали загиблого. Така ж ситуація і з десятками інших справ за участі політика, що наче розчиняються у повітрі.

Як заробити шалені статки на державній роботі – дивіться у нашому новому ексклюзивному розслідуванні вже завтра. Ми у подробицях розкажемо про схеми олігарха, для якого міська рада стала черговим бізнес-проєктом. 

stopcor.org

Теги: Владислав Атрошенко,мер Чернігова,статки,Чернігов ,корупційні схеми,мер Атрошенко
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР